Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz plömplöm #1637 üzenetére

Ezzel NiMH akkut fogok csak tölteni. LiIon akkuból van egy határ és töltőből is akad, csak az ugye 9voltot nem nagyon tud :D

Akkunál ahogy látom a "melyik kezembe harapjak" eset van, mert ha 7cellás akkor több kapacitás viszont alacsonyabb feszültség adott esetben, 8cellás nagyobb feszültség de kevesebb kapacitás. Egyébként kb. azokat néztem én is amiket mutattál.

Sztem megveszem őket és majd kialakul. Elején úgy is ott a gyári elem, az lézer nélkül csak kijelzőfénnyel fél év futásidő minimum ha naponta is mérnek vele. A gond a többivel van amit egyébként venni lehet mert azok nem bírják úgy. Szóval lesz vagy fél év mire ennek jelentősége lesz, addig meg kiderül van e értelme tölthetőssel megoldani. Az akku nálam jó mikrofonba is, úgyhogy nem érvágás ha mégse jó az infrának.

A töltő lehet mumus mert ugyan van kettő is de elkezdték nem kijelezni a státuszt, ami csak egy ki/be állapotjelző led ráadásul. Közben tölt ugyan, de ki tudja hogy. Ez legalább feszültséget is ír, így multiméter se kell méregetni.

Köszönöm a tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák