Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HunMajin-GG-

csendes tag

válasz Viktor77 #1687 üzenetére

hmmm hát én már régi motoros vagyok a GG-be... :)) (több mint egy éve, hogy ott vagyok, régiek közül talán 2-3 ember van már csak bent). Anno ez úgy ment, hogy Reborn-GG- (GamersGen az új netes neve) a jódrifteseket magaköré gyűjtötte... Na most jó driftes akkor (2003. dec) kb 600k-nál kezdődött a t2-őn...Aki ellen játszott és megszorította, vagy akár le is győzte, azt megkereste egy ajánlattal, hogy van e kedve belépni... (kb 10-15 tag lehetett az első időkben).. No így kerültem be én is... :))

Kritériumok: Nos igen, ezek tényleg nem tűnnek egyszerűnek egy átlagos játékosnak... DE ez a lényeg, hogy nem is keresünk átlagos játékosokat... :DD Kiemelkedő tudású, ügyességű játékosoknak pedig, ha elsőre nem is, de sok-sok gyakorlás, verseny után ezek a feltételek már nem is oly vészesek...

konkrét számok pedig nincsenek... körülbelüli értékeket mondok, ami alatt csak akkor kerülhet be az ember, ha lehet látni rajta a gyors fejlődés lehetőségét... :)

csak a populárisabb pályákhoz mondok pár értéket:
    stad 2: 1.4milla /10kör mind
    stad 3: 1.5
    park 1: 1 milla
    park 2: 2 milla
    hillside: 600-700k+
    capilano: 250k+
    powerline: 250k-300k+
    lighthouse: 1milla+

ezek csak kb értékek... És fontos hogy több pályás (online több pályán is kiemelkedőt teljesítenek) játékosoknak több az esélye a bekerüléshez.. Ezek a számok most elég riasztónak tűnhetnek, de csak egy jó beállítás és egy ideális ív kell, ja és sok sok gyakorlás! :DD

na sorry a hosszú reply-ért csak gondoltam ez érdekelhet mást is, így bővebben szerettem volna kifejteni... ;)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák