Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Hát srácok én berendeltem ebay-ről egy chromecast 2-őt. Link
Remélem nem fogom megbánni... Ilyen értékben még nem rendeltem ebay-ről.
-
w333
félisten
Igen megnéztem, szvsz. nem egy nagy durranás ...
Oké tényleg szép és jó, de szerintem néz meg egy iOS billentyűzetet is kényelem szempontjából és egyből azt fogod mondani hogy kell a francnak ez a BB Priv
Szerk.
-
twine
veterán
Megnézted mit tud az a "fizikai" billzet?
A szoftveres és fizikai legdurvább szerelem gyermeke...
Szerintem nem nézted meg a videót, ha azt mondod, "inkább kényelmetlen...."De félre ne érts, nem a véleményemet akarom rád erőltetni, csak van egy érzésem, hogy nem nézted végi a videót
Ha igen, akkor sorry -
NTonee
veterán
ez baromi jó cucc, rohadt jól néz ki és amit linkeltél... hát most ráizgultam rendesen
Ez a kicsúszó billentyűzet nálam amúgy is mindig bejött. Okostelós pályafutásomat ezzel kezdtem:
A mai napig hiányzik a full hardveres billzet, talán ezért is tetszenek a BB telói. Egyébként ilyen oldalról kicsúszó billzetest csinálna a BB, azonnal ugranék rá és az ára sem érdekelne.
-
w333
félisten
Persze nagyon nagyon prémium ez tény ... de ez a fizikai billentyűzet szvsz. inkább kényelmetlen mint hasznos, szoftveres billentyűzetet már semmi pénzért nem adnám, arról pedig nem is beszélve hogy olcsóbban inkább egy Moto X Force -t vennék ...
-
twine
veterán
Nem is csodálom....
Aki a bazári Samsungokra gerjed(S6 ugye?) ,annak ez a fajta komolyabb külcsín nem is fog tetszeni
(természetesen csak vérszívás...szíved joga eldönteni tetszik vagy sem
)
Egyébként soha nem gerjedtem én sem a szederre....de ez azért összességében (külcsín/belbecs) eléggé szíven ütött...
-
twine
veterán
Az a helyzet, hogy ettől a BlackBerry Priv-től ,és annak ficsőrjeitől keresztbe szopom magam torokkal....
De az ára, egy értelmesebb notebookkal vetekszik....
Ez a billzet valami félelmetes....
Komolyan az államat kerestem amikor végignéztem a bemutatót,,,
De ennyi pénzért biztos nem fogok telefont venni...Valójában semennyiért mostanság
de az most mindegy...
Marad páltói szerelem ez a feketeszeder...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #10687 üzenetére
Tsingtao, Kingsfisher Auchanba kapható.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #10687 üzenetére
.
-
randras_83
addikt
válasz
TTTotya #10684 üzenetére
Nekem ilyen van, teljesen korrekt. Van a Xiaominek is erősítője. Amúgy az nem nagy cucc bedugod a 220-ba azt hajrá. Bár én inkább második routert állítanék be, ami kábellel van összekötve. Nálam most így van megoldva, és ez a második router Mer ez jó nekem
-
TTTotya
senior tag
válasz
horvathkrisz #10681 üzenetére
Én meg ma a nappaliban
Nekem bejött, nem rossz sör. Ma amolyan nemzetközi napot tartottam 3 féle sörrel: Tsingtao (kínai), Birra Moretti (olasz), Kingfisher (indiai).
Kérdés mindenkihez: Használtok wi-fi erősítőt? Ha igen vagy nem, de jártasak vagytok a témában milyet ajánlanátok? Köszcsi
xiaomi mániások(+ minden érdeklődő) : Ilyenetek már van?
Ha valaki szeretne olcsón venni okos karkötőt akkor itt kaphat. Lent a leírásban benne van az akció pontos ideje.
-
pcnet
addikt
válasz
Zuhany alatt meg is lett az eredménye!
-
w333
félisten
válasz
Rizssör ?
-
TTTotya
senior tag
válasz
randras_83 #10666 üzenetére
Én mondjuk Knight Rider-t játszom az Lg G watch-al, meg sörözök.
#10672 -juc-:
Képet!!!
#10668 gzbotii: Az sok sör
Mondjuk ha versenypályára mész ki gyorshajtani az sem két fillér
A benzint ne számold oda, ha lassan mész is fogyaszt
-
NTonee
veterán
válasz
én tegnap este win10-re frissítettem a kis hp lapost. Ez lett az eredménye:
ma meg anyázok, mert hiába állítom az intel vga programjában, hogy ne fejjel lefelé mutassa a képet, amint kilépek a progiból, visszaáll. Egyáltalán ez hogy a **csába sikerült?
Érdekes, hogy a telepítés közben még minden normálisan jelent meg, aztán a win10 első indulásakor ez fogadott.
Most azóta a windows megjelenítési beállításai között találtam egy opciót, amivel sikerült fixen helyrerakni a feje tetejére állt világot. -
gzbotii
nagyúr
válasz
Boti most tudta meg, hogy ebben a hónapban 70.000et (+benzin) költött a kocsira
Kicsit sokkos állapotban van -
randras_83
addikt
Na mi van vadak mindenki csapja a gyíkot??? Ennyire ne dolgozzatok...
-
gzbotii
nagyúr
-
LógaGéza
veterán
Partneronál a V10 216e-be kezdett
5X meg 145-be, az nem is olyan vészes. Persze a 16os. -
bigrock
addikt
válasz
horvathkrisz #10660 üzenetére
-
randras_83
addikt
Szóval pár gondolat a redmi note 2-ről.
Amit a tesztben leírtak az ma-s srácok az kb úgy van. Kijelző szép, felület rendben van, rom csere gyerekjáték. hátlapja csúszik, mint a kiéhezett egygyermekesanyuka - ezért kapni fogok -. Ár/értékben nagyon ott van, gps gyors, hangminőség rendben. kamera elfogadható, kevés fénynél felejtős, felrántja az iso-t és písz. üzemidőben veri a nexus-t, de itt is nagy a szórás, nálam 3,5 óra SOT jött ki, ennyit a nexusom nem hoz. a 800 mHz-es LTE hiányát még nem tapasztaltam.
Viszont a play letöltés lassú, nem vállalhatatlanul, de a nexusom kb 10-szer gyorsabban szedi le wifin a motyót (240-es net, ac routerrel, szóval wifin 90 mbps fölött mérek speedtestel mind a két telefon esetén), ez azt jelenti, hogy Xiaomin letöltés közben eddig max 2,5 mbps-t mértem.
Jelenleg még mindig nem dőlt el, hogy melyik megy, várok a Redmi Note 2 Pro-ra
-
gzbotii
nagyúr
És akkor Párizsban győzött a liberális Európa. Nagyon jo.
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #10650 üzenetére
Hova siettél a napokban?
A traffipax para az egyik legrosszabb...
-
twine
veterán
Jut eszembe..szállás lefoglalva áprilisban 15 éjszakára...Bali/Lembongan
-
rootkiller
őstag
válasz
randras_83 #10650 üzenetére
Ráadásul venni akarok tőle valamit.
-
randras_83
addikt
válasz
rootkiller #10648 üzenetére
Pedig arra illik.
-
rootkiller
őstag
De rühellem ha valaki baszik válaszolni a privát üzikre.
-
tybsen
addikt
válasz
tybsen #10645 üzenetére
Amúgy közben olyan szempontból megoldódott a dolog, hogy rosszul csinálták meg a Nexus 5 kameráját úgyhogy viszem vissza a szervizbe..
ugyanúgy hangokat ad, serceg vagy nem is tudom, apró kattogások vannak. A kép most ugyan nem vibrál mint korábban, de valamit nem sikerült megcsinálniuk.
-
-
Fkris
őstag
válasz
#49738752 #10640 üzenetére
ez az alapkövetelmény,szerinted slice hogy kapta meg a posztot?
Szegény Just, nem értem, biztos ő is oltogatja az adminokat, mint krisz!
Amúgy a legpörgősebb Nexus topik ezek szerint az 5?
Vagy a 4, esetleg a 7 colos taboké viszi a prímet?
Amúgy meg legalább egyből mehet a törlés, ha az érzékenység kolléga visszatéved a totyikba!
-
Fkris
őstag
Mi az juc, nyomdokaimba lépsz, és TopikDomina leszel?
A hirdetésekre nagyon harapnak, és még savanyúnak is lenni kell...
-
tybsen
addikt
Visszakaptam a Nexus ötöt a szervízből, gyakorlatilag majdnem minden kicseréltek. Alapvetően a kamera optikai képstabilizátora miatt adtam be de egyúttal kicserélték a keretet is (így a kijelzőt is ugye) meg egy új hátlapot is kaptam + az akksi is új lett.Garancia még márciusig van rá.
Közben beszereztem egy Honor 4X-et, arra az időre amíg a Nexus szervizben lesz … Nem gondoltam hogy csak hat napot kell kibírnom nélküleMindenesetre kicsit tanácstalan vagyok.. Mert a gyengébb felbontás és a műanyag készülékház ellenére a Honor 4X sem rossz.. főleg a dupla SIM kártya tetszik, nekem ez nagyon szükséges és eléggé megkönnyíti az életemet. Nem beszélve a hatalmas aksiról ami erős nyúzással kibír egy egész napot töltés nélkül , ez is egy elég jó dolog mert úgy el lehet indulni otthonról hogy nem kell gondolkodnom, hogy vajon kitart-e addig az akksi amíg hazaérek néhány óra múlva..
Persze ettől függetlenül nem egy Nexus és simán vannak akadások.. Nem azt mondom hogy nem lehet vele együtt élni de tagadhatatlanul vannak. Összességében az igényeimet kiszolgálja de lehetne egy kicsit gyorsabb.
Szóval igazából egyik sem az én készülékem hosszabb távra , de mivel nem létezik dupla sim kártyás Nexus, illetve a jelenlegi Honor 4X felbontásával Meg a 8 GB belső memóriával sem biztos hogy szeretnék hosszú távon lenni, ezért valami jól optimalizált dupla sim kártyás cucc volna jó, erős akksival (bár amennyire ismerem magam az sem lesz Nexus színvonal és ott is észreveszem a mikro akadásokat...)
Nyilván jelenlegi fóliázott állapotában a Nexus jobban eladható, de valahogy már hozzámnőtt és sajnálok megválni tőle...
Gondoltam megkérdezlek titeket hogy mi lenne egy racionális döntés . Igazából nézegettem a következő Honor 5X-et, minden szempontból megfelelne (csak persze nem nexus).. arra gondoltam hogy eladom a nexust és ha megjelenik az új Honor akkor eladom a jelenlegi 4x-et, addig pedig használom ezt.
B terv, hogy megmarad a Nexus még egy ideig és mellé veszek egy 3000 Ft-os kacatot amiben benne lesz a második sim kártya, igény esetén pedig cserélem a kártyákat.
-
gzbotii
nagyúr
Ide is bedobom, hátha van valaki nálamnál okosabb: [link]
Főnökömnek az új étterméhez ma létrehoztam egy FB oldalt, és, hogy tudja azt mendezselni telefonról, egyszerűen, hozzá kellene ezt is adni a Pages alkalmazáshoz...csak, hogy ehhez nem volt közvetlen opció, csak hasonlót találtam, az sem működött.. -
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #10633 üzenetére
Épp ezt akartam beírni
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #10628 üzenetére
Komolyan kezdek félni...olyan ez mintha megfigyelnék az embert,, "már másodszorra, ugyanarról a portálról" ?!
Szemmel vagyok tartva rendesen...ezek után nem merek, már semmit linkelni, mert még a végén "kideríted" rólam, hogy kínai zsidó vagyok, aki félig roma... -
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #10630 üzenetére
csak azért mert buzizol meg köcsögözöl....hááát, akkor ebből az OFF topicból már mindenkit ki lehetne tiltani
-
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #10628 üzenetére
Látom hajtasz a hetes kitiltásra
- mert itt is elégge balra van csapva az oldal
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #10626 üzenetére
Megijesztesz...
Rá sem szoktam,,, így nehéz lesz leszokni...arról meg végképp nem tudtam, hogy balliberális....és az rossz?az aberráltságot szeretem...jobb mint a perverzió
Szóval félre a tréfát...nekem mindegy melyik "oldal",,, olvasom mindet, bármit, ahol a főcím felkelti a kíváncsiságom...a politikát pedig már pár éve lesz@rom...
A tv-m hónapok a sufniban pihenNem nagyon jut el hozzám a bulvár...max ilyen mennyiségben mint amit most olvastál
Ja és sajnos kamu a hír...nem lesz ilyen verekedős alkalmazás
-
horvathkrisz
addikt
Valamelyik nap ki lettem tiltva egy orara a ph-rol, merthogy ismetelten vulgarisan nyilatkoztam. Igazat is adok a modinak, mert nem ide illo, pedig csak egy b+ volt. Na jo, meg elotte kcsgztem is valakit egy jutubos videon.
De hogy a zsindexesek milyen ocsmanyul irnak, az meg rendben van. Okadek egy balliberalis aberralt oldal. Ne olvasd, meg akkor se ha viccesnek tartod. Szokj le a bulvarfosrol, egeszsegesebbnek fogod magad erezni.
-
twine
veterán
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83 #10618 üzenetére
Ezek szerint megérkezett a cucc!
Majd egy részletes beszámolót szeretnék kérni.
Gondolkodom, hogy eladom az N4-t és lányomnak veszek egy Xiaomi Redmi Note 2 Prime telefont! -
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #10621 üzenetére
Ha en nekem van 4g m, abbol senki ne csipjen le semmit, azzal meg tervem van, egy durva hetvegere...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #10618 üzenetére
Igen, mert a kínai titkosszolgálat is at kell nézze előtte
-
randras_83
addikt
Na gyalázom a Note 2-t. Szép frankó cucc csak valahogy a net nem az igazi. Playes letöltés lassú
-
slice14
veterán
Ogy kis off az off-ban:
Egy sense mutáns, note4 időjárás ikonnal.
-
-
Fkris
őstag
Szerintem valami komoly buli lehetett tegnap, csak engem nem hívtak, mert 9 en vagyunk az előadóban órakezdés előtt 5 perccel ...
-
pcnet
addikt
válasz
TTTotya #10608 üzenetére
Én így vettem anno Galaxy Tab wifi only-t anno 50e ft-ért mikor 74e-ért ment. Srác ajándékba kapta, de nem kellett neki. Számla, gar levél volt hozzá, 2 hetes volt a cucc. Gondoltam licitálok egyet, majd túl licitálnak. De nem. Jött az email Teszveszről, hogy gratulálnak az enyém a cucc. Írtam srácnak, hogy gondolom annyiért nem adja el. De eladja, mert neki nem kell. Használtam pár hónapig, majd elcseréltem egy HTC HD2-re.
Szóval van ez így, hogy véletlenül vásárol az ember.
-
TTTotya
senior tag
"Véletlenül" kíváncsi lettem milyen az Android Wear.
De amúgy tényleg nem akartam megvenni, mert ez tetszett a legkevésbé, de annyira olcsó volt, hogy úgy gondoltam, dobok rá egy licitet, ha meg feljebb megy majd az ár akkor másé lesz. De nem lett
Amúgy is mit magyarázkodok itt, párom nem is olvassa a fórumot
-
TTTotya
senior tag
válasz
randras_83 #10605 üzenetére
Am. ha jól tudom a tinydeal sem garázsbót szinten működik, úgyhogy csak nem vernek át
Tegnap véletlenül vettem egy Lg G watch-ot az Ebay-en. Rálicitáltam, hogy majd úgyis túllicitálnak, de nem, úgyhogy az enyém lett, az asszony meg nem akarja megérteni, hogy véletlen volt és ezért jön már megint egy új kütyü...
-
LógaGéza
veterán
válasz
TTTotya #10602 üzenetére
Majd kezdetnek felrakom az új kedvenc launcherem!
Ajánlom próbára, nekem most nagyon bejött
-
TTTotya
senior tag
válasz
randras_83 #10593 üzenetére
Nem tom mi van vele, de e geekbuying-on olcsóbb
Amúgy még sosem rendeltem a tiny-ról, nem tudom eredetit küldenek-e, a geekbuying-ról jött a piston 3, az eredeti.
#10601 LógaGéza: Fel lehet arra készülni eléggé egyáltalán?
Nem tudnék annyit inni, hogy rá tudjak nézni a touchwiz-re
De megpróbálnám
-
LógaGéza
veterán
Is
Eseményvideóztunk, ebbe családi ünnepségek (esküvők, szülinapok, keresztelők, de még temetések is vannak), városi rendezvények, és bármi amit meg kellhet örökíteni.
Péntek reggel még beszéltem vele, annyit mondott majd hív - azóta is
Pedig lelkiekben már felkészültem a Touchwizre
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest