Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Akciókamerák
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Persze, hogy értem, nem vagyok egyik oldal butthurt fanboya se.
Észérvekre és gyakorlati saját tapasztalatomra hagyatkozom mindig.Ajánlom ezt a gizmo cikket a 6S ( kevéske 6S vs 6 ) kameráról neked: [link]
Egyetértünk, 6S egyáltalán nem éri meg és nem csak az ár miatt. Akksiban semmi előrelépés, az hogy a touchid 50%-kal gyorsabb nem érdekel, a forcetouch tényleg jó feature de nem ennyiért ( azért az az alkalmazások közti forcetouchos lapozás naaaaaaaaaaaaaagyon kéne hozzáteszem, mert a mostani elég sok idő szvsz. )4k videó meg köszi, de majd 2 év múlva talán
így is gyönyörű videókat csinál fhd-ban a 6.
-
w333
félisten
válasz
aizen92 #9798 üzenetére
+1 de akkor tudod hogy miről beszélek
Szerk.
i6S -t szvsz. nem érdemes megvenni, horror áron van és igazából a valóságban kb. semmi érdemi nem tapasztalható az i6 -hoz képest, arról pedig nem is beszélve hogy ugye pontosan 130 ezerrel drágább mint az i6 -t amit 170k -ért vettem (ez már azért kicsit tűrhetőbb árcédula) a Droid csúcsok is ugyan ilyen drágák, viszont nem tudnak ekkora élményt okozni és az áruk is nagyon gyorsan csökken
-
aizen92
addikt
Barátnőmnek ez van, iOS nem tájidegen 3 iphoneom is volt Nexus széria előtt. A fotók pedig a szokásos minőség. Ezt is szeretem bennük. Az árat meg tényleg jól tartja, mindig tudhatod előre mennyit fog zuhanni.
Persze ha ezt is megveszed megjelenés hetében, 2 hónapra rá akár 90 rugót is buksz rajta.Meg persze az üzemidő egész nap használat mellett valszeg több lesz mint 10-15%. Full fényerős YT 720p videókat néztem 25%-ról, 50%-ról és 90%-ról velük bent melóhelyen, így méregettem.
De az tuti, hogy nincs az iphone-on hogy egy éjszaka alatt 6-10%ot zuhanValszeg 64 gigás verzió lesz. Nem fogok 16-tal sakkozni. Most is épphogy elférek N5-ön. Ez is csak azért, mert a zenéket visszafogom, pedig gépen 150 giga körül van az egész állomány....
szín pedig egy hányadék szürke.... blöeh. Úgy is megy rá egy igényes slimtok.Röhögni fogtok, de az egyik visszatartó erő az egy androidos alkalmazás, ami nem lesz iOS-re. Mégpedig a Szincsák féle BP menetrend. Imádom ezt az appot, kva sokat használom, emberünk egy zseni. Áldanám az eget, ha iOS-re megcsinálná, mert az iOS hasonló appok trágyák egytől egyig.
Ha majd meglesz a Mac-em jövőre, akkor lehet írok egy hasonló appot ios-re
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #9795 üzenetére
Én nem vagyok ilyen szőrösszívű, többet beengedtem flickr-re...
Bár a tied tényleg jó lett!
bevallom, amikor először olvastam a kommentet, megijedtem, hogy az obiról beszélsz, hogy mos, gondolom mi? -
w333
félisten
válasz
aizen92 #9764 üzenetére
Hajrá az i6 -al nem nyúlsz mellé nagyon örülök hogy megvettem, nagyon jó !
Annyi hogy múltkor lemértem, kb 10-15%-kal bír többet, az iphone, amivel kitörölhetem a seggem
Érdekes én pont az ellenkezőjét tapasztalom ugye van S6 és i6 is, és amíg az S6 1 napig bírja kb. 4-5 óra SOT addig az i6 simán elmegy 2 napot ugyan azzal a használattal, készenlétben kb. semmit nem merül, kb. 10 óránként 1 % -t vagy annyit sem
Már a 9.0.2 frissítésnél tartunk, végre egy olyan telefon aminek ha szoftveres hibái vannak akkor napokon belül jön a frissítés és javítva is lesz !
iOS rendszer kicsit szokatlan de simán pár nap alatt hozzá lehet szokni
Aminek nagyon örülök hogy atomstabil és hogy tartja az árát a telefon, az S6 -t megvettem 200k -ért eltelt 4 hónap és 130 ezerért a kutyának sem kell
(#9790) gzbotii
Ne haragudj de ezek a képek undorítóan ocsmányok ... de hát HTC
Szerk.
Ezeket i6 -al lőttem, szerintem nem rossz képek
-
randras_83
addikt
válasz
gzbotii #9793 üzenetére
most, hogy monitoron megnéztem elég dúúúrván mos...szóval igen lenne mit fejleszteni, ebbe is ilyen "ultrapikszel" csoda van???
@(#9794) Fkris: oszt lett-e jó kép? én kb erre mondanám hogy valami.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #9792 üzenetére
Szerintem ritka vacak minoseg...kritikan aluli
-
gzbotii
nagyúr
Vannak itt akik értenek a fotózáshoz, azok mondanának véleményt ezekről a tesztfotókról? [link]
Nem a téma/kompozició,a lényeg, próbálgattam több körülmény között is a kamerát, de az eredmény sokat nem változott. -
rootkiller
őstag
Most olvasom...480€...ja ez play ár. Szóval 550-ért lehet venni 5X-et. Jólvan.
-
NTonee
veterán
válasz
aizen92 #9786 üzenetére
úgy értem, hogy általában ez szokott lenni a google nyilatkozataiban. Egyébként sosem egyszerre jelenik meg az összes nexus modellre. Eddig mindig az volt, hogy a bejelentett időben feldobták az image-t az egyik készülékhez, aztán kis idő elteltével a következő eszközhöz. Ez akár 1-2hét különbség lehet. A N4-es nyalóka jóval a bejelentett idő után került fel, talán legutoljára. N5-ön már javában nyalókázás ment, mikor N4-en csak N5-ről portolt romok voltak még hetekig.
-
aizen92
addikt
válasz
rootkiller #9780 üzenetére
Okt 5-6.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #9780 üzenetére
Ezutan
-
rootkiller
őstag
Apropo, valaki tisztában van hogy mikor lesz marshmallowunk N5ön? Nem akarom széttúrni a netet
-
rootkiller
őstag
Hát gyerekek óriási csalódás a Nexus 5X. Ezzel a 2GB RAMmal mindent elbasztak, nem is értem hogy képzelték. A 6P egy fokkal jobb, viszont kifejezetten rondának tartom a hátlapon azt a kicsúcsosódását. A másik dolog az USB C. Ha vennék telefont akkor vehetnék új kábelt a powerbankomhoz meg a táskámban lévő töltőhöz, hogy legyen. Ja, hogy nem megy a QI töltés???
Szóval. Ha új telefon, akkor iPhone 6S Rose Gold jöhet szóba kizárólag. Nem, mert marad a Nexus 5 még jó ideig, mert hibátlan. Vagy pedig elbasszák a Marshmallowwal és akkor iPhone lesz...
-
twine
veterán
válasz
aizen92 #9777 üzenetére
És ez nagy baj..hogy ebben kell, hogy egyet értsünk
N5 van még mindig...
Pénztárcámhoz képest rengeteget adtam idén ki építkezésre...úgyhogy egy ideig tervben is van, hogy marad...De a Xiaomi egyre nagyobb szerelem...és látom már, hogy egyre jobban kattog az agyam, honnan kerítsem elő a rávalót
Azért voltam ennyire "anyatigris"
a "C" nem tetszik mert "nagyon műanyag",,de a 3gb mi4 valami kva szép készülék lett.....
Csak az a baj, ahogy látom, hogy a 3gb verziót feketében alig, vagy nem is kapni....fehérben kell a tökömnek... -
aizen92
addikt
ezzel egytől egyig egyetértek és én is szenvedek Nexus 5-tel csomo dologban, ezeket On-ban le is írom mindig, tényleg idegesítőek és nem az az érzés ami N4-nél volt anno.
Megváltozott a hozzáállás teljesen.
Egy szóval nem teljes az a nexus élmény ez így igaz.És szerintem sehol nem írtam hogy a legjobb
Minden más telefonból amúgy lehetne olyan dolgokat megemlíteni, ami nem lesz vagy jelenleg nincs a nexusokban és totál érthetetlenek is ezek.
Tökéletes telefon jelenleg nincs, főleg nem "ocsóért".rég voltam itt, te most mivel nyomod?
-
twine
veterán
Folytatva az előbbi mondatomat....
Én ezt a "Nexus a legjobb" dolgot inkább csak úgy érzem a múltból való táplálkozás....Vissza lehet keresni..ugyanezt mondtam én is szinte ugyanezekkel a szavakkal mint te...
Mert igaz volt....de már közel sincs meg az a fénye mint volt...
F@szér tölt újra a weblap multitasknál vanilla droidon 5x esetében a bemutatóban? Miért gcizik, gcizett a kamera honapokon keresztül több nexus esetében is? miért fagy be a chrome random html5 videók alatt ha huzamosabb ideig nézed, vagy tekersz benne? ugy hogy alig tudod kilőni a rendszer alól?
És talán még sorolhatnám....Neeem, ez már nem az ami volt....
A többiekre visszatérve,,,hál'isten azért "a piac" kezdi elhagyni az említett bloatware cuccokat...nincs annyi fos benne, mint volt régebbena telefonokban...ami meg van, az vagy törölhető, vagy tiltható...rgo nincs....
-
twine
veterán
válasz
aizen92 #9774 üzenetére
Ettől még elvakultnak érzem amit írsz
Sajnos az utóbbi időben van gond a Vanilla droiddal is gazdagon...csak együtt élünk vele....
Elég csak a topicot olvasni...de ezt te is tudhatod, hiszen szerves része vagy a topicnak...Közel sem az, ami volt a Nexus, és a vanilla droid...
-
aizen92
addikt
Szenvedést gyakorlatból mondom, nem légből kapott. Használok xiaomit és látom amit látok.
Nem tudom nálad milyen telefon van, de ne egy 8 perces youtube videóból vond le a következtetéseket, hanem min 3 hónapos használat után, 1 rendszeren.Szerelmes nem vagyok, csak érzem hogy X óra LG/samsung/más csoda gyártó telefonjának a nyomkodása után, előveszed a nexus6-ot vagy nexus 7 2013-at vagy a nexus 5-t akkor érezhető a különbség.
Ez tényleg nem légből kapott, gyakorlati tapasztalat beszél belőlem, használom ezeket az eszközöket naponta.ez csak a tapasztalat nem légbőlkapott dolgok, amit sztereotípia alapján vonok le vagy semmitmondó YT összehasonlítók alapján ahogy azt teszik az MA hírek alatt tucatnyian.
Az hogy az ára milyen most az gáz a nexusnál, külcsín tényleg teljesen szubjektív, talán a többi is amit fentebb írtam.
és persze az animáció és egyéb sallangokkal a nyomában sincs, mert vanilla droid, ez a lényege az egésznek, hogy ne legyen teleszemetelve ilyen semmitmondó bloatware + fos animációs featurerrel. Nexust ezért vesz szerintem az ember. Ha szeretnék ilyen csilivili dolgokat akkor csamcsung, lg vonalban lehetne gondolkodni. De ezek nem hajtanak.
-
twine
veterán
válasz
aizen92 #9767 üzenetére
"ne utálj." De annyira légbőlkapott dolgokat durrogtatsz, hogy huhhhhh....de tudjuk aki "szerelmes" (a Nexusba) az vak....
Kezdjük az elején:
-"kínai csodatelefon"
A "hüvely" mi?Olcsónak sem nevezném...(A 120-130 ezres áraival) legfeljebb nem irreálisan túlárazott, mint az utóbbi 2 Nexus...Érdekes előtte az aktuálisan erős vasat tudták olcsón árulni...
Tehát a Nexus is "olcsó fos" voltA szenvedést gondolom gyakorlatból mondod a xiaomiknál
De Nézd meg mennyi a mikrolagg, és a fagyás...a hányadék UI-ról nem is beszélve...Ez utóbbi persze tényleg szubjektív...de véleményem szerint....(Úgy hogy imádom a Vanilla Droidot....) Összehasonlíthatatlan a kettő az igényes animációkkal, az átgondolt felülettel...Vanilla Droid a nyomában sincs szvsz a külcsínt tekintve...
Ami aztán főleg igaz a telefon külsejét tekintve....de ez megint csak ízlés kérdése....
tényleg no offense
Mindaz amit elmondtál, igaz lehet a 2pálcikás tényleg noname kínai fosokra....De a Xiaomi "egy pöppet" más pálya
Ráadásul ahogy már előttem említették neked aksiban az álmaid netovábbja....
-
aizen92
addikt
válasz
randras_83 #9770 üzenetére
nincs dual front speaker az 5X-ben. nem hiszem el, egyszerűen................
amúgy 60-ért el lehet adni ( enyém patika, egy mm karc nincs rajta ). de szerintem így kell még rádobni 90-et. 150-re lőném be az árát, mondjuk ha rendelsz németből, lehet társulok
-
LógaGéza
veterán
válasz
aizen92 #9767 üzenetére
Nem utállak - tudod a vélemény olyan mint a s*gglyuk: mindenkinek van, és senki nem kíváncsi rá
Én anno nagy MIUIs voltam, de utánna felnőttem
Tuti az lenne nekem is az első, hogy ráheggesztenék egy CM-et, ha nincs, akkor csinálnék rá. Nekem most nagyon bejön a Material Design.
Amúgy meg ennél a Mi4c-nél az Edge Touchot valami hatalmas ötletnek tartom -
TTTotya
senior tag
Na tessék gyerökök, hogy valami olyat is kapjatok a Google-től aminek nem elégedetlenkedtek ennyit
:
-
aizen92
addikt
jut eszembe. Hangrendszerekhez, "bögre mozihoz" nem ért valaki? van itthon egy 5.1 csamcsungom aminek kinyírtam egy FW frissítéssel az alaplapját, 99% hogy kuka, de faszák a hangfalak meg a subwoofi, és azon filózok hogyan tudnám felhasználni: optikával kötném rá a médialejátszómra.
hááátha van itt valaki: szaktopicba azért nem megyek, mert ott ritka beteg állat audiofilok felkoncolnának. -
aizen92
addikt
válasz
LógaGéza #9765 üzenetére
ne utálj. Szép és jó ez a mííííííímimííííí valami, de kínai csoda telefon. Lehet, hogy olcsó, de nem nexus, annyit lehet ezekkel szenvedni, mikrolaggok, random fagyások hányadék UI, stb.
tényleg no offense(#9766) Fkris: csak meg van oldva hogy a gyors töltés nem vágja haza az akksit..... ez a lényege a gyors töltésnek. tőcsőn gyorsan, ne kelljen azon pörögnöm, hogy ez most mennyivel csökkenti az akksi állapotát.
ezt követő részre reagálva 100%-ig egytértek. a kva tévémbe rakjanak QHD-t ingyé, meg a monitoromba, szarok bele ha a telefonomba az van, totál fölösleges. Nem kérem még is kapom ugyanennyiért, monitor/TVben meg 3-4-5-ször annyiért.
kössz.persze ez rohadtul nem így megy az árazás, de ez tényleg egy három 200 oldalas téma lehetne.
-
Fkris
őstag
válasz
aizen92 #9764 üzenetére
A gyorstöltés se tuti jó az akksinak, szal inkább töltsön normálisan, de legyen meg az 5 óra SOT....
@LógaGéza
Nem rossz az a HTC amúgy, tetszik, csak ne 810 lenne benne.
Kinézere okés, felületre csilagos ötös, SW bajokról se hallottam, de sok az a QHD, kevés az akksi.
Nem értem, 1080p nél nagyobb kijelző MINEK?cirka 450 ppi nél hova több?
Még a 350 is okés, tök felesleges a rengeteg pixel, inkább tévébe tennék bele olcsóba, meg csináljanak rá tartalmat, de ez már más téma.... -
aizen92
addikt
és elérkeztünk a legfőbb problémámhoz, mert teljesen egyetértek. Kb ugyanilyen akksi van mint N5-ben az iphone 6-ban és 6S-ben. Annyi hogy múltkor lemértem, kb 10-15%-kal bír többet, az iphone, amivel kitörölhetem a seggem.
Így mi maradt? 3000 fölötti akksi? JAAA hogy az csak péklapátban van: iphone 6 Plus HATALMAS, utálom a kezemben tartani, "természetellenes". mi a megfelelő méret? természtesen hogy a Nexus 5 és vele ~ megegyező iphone 6.
Konklúzió? Ha kis telefont akarsz akkor megszívod az akksit.
Úgyhogy a +700 mah, új "energiatakarékosabb" proci, jobban optimalizált rendszer illetve hogy maradt a FHD, így inkább a 5X felé tereli a vizet......
Ennél nagyobb méretet nem vagyok hajlandó használni.
N6 is bent van az irodában, inkább játszok vele és pörgetem az asztalon ( pont középen dudorodik így tök jól lehet vele búgócsigázni) , mert kb annyira jó, használhatatlan egy kézzel.
áhhhhhhhhhhhhh utálom az egészet.
És talán MÉG ami 5X-re, az az USB type-C fast charge.
Hajlandó vagyok lemondani az 5 óra üzemidőről, ha 10-15 perc alatt fullra feltölt a telefonom..... Ezt még érdemes lenne megfontolni véleményem szerint, persze ezzel kapcsolatba részletes teszteket olvasnék.(#9763) LógaGéza: tudom, de 5X-ben nincs QHD kijelző és ilyen proci, és az még mindig stock, optimalizált droid, android M-mel. értiiiiiiiiii
-
LógaGéza
veterán
válasz
GrooveHero #9754 üzenetére
Köszi szépen, de valszeg nem ilyenem lesz, nincs benne infra
Fkris
Most láttam a HTC Butterfly 3-mat, erre már csak annyit mondtam, hogy ez igen! 5,2" QHD S-LCD, S810 (2.1es már TTzik elvileg), 3/32GB, 20,2MPx f/2.2-es zafírkristállyal védett kamera, 2700mAh, IP57. Ez egy olyan specifikáció amit el tudnék viselni egy készülékben - max a QHD-t engedném el... Az a baj, hogy az árát elnézve inkább hagyom, Tajvanban átváltva 170ezer... -
Fkris
őstag
válasz
aizen92 #9736 üzenetére
Troll volt, tetszik az 5x, csak nem ennyiért.
Majd ha 100 alatt lesz az ára, akkor beszélhetünk, addig felejtős.
5öt is 90 ért vettem, QI töltővel, az utódra sem áldoznám a több mint másfélszeresét...
6p meg nekem nagy lenne, meg 810 kell a halálnak, nem akarom hogy ráégjen a kezemre, mint anno a Vaio laposoknál a budizó csávónak a combjára.V2.1 es revizió ide vagy oda, a 810 nyomassa csak a TT-t másnál, nekem nincs rá szükségem, ígyis érezhetően lassul az 5, amikor QI töltőről veszem le, és meleg a hátlap.....
-
Scooter74
őstag
Sokallom egy picit az árát mind a kettő telefonnak lehet, hogy One Plus Two lesz!
-
GrooveHero
addikt
Igazán nincs mit,. szivesen az uraknak. 449 font lesz, hogy megvehessem a 6P-t
-
aizen92
addikt
válasz
Hatalmas köszönet hogy bemásoltad!
-
Scooter74
őstag
válasz
köszi
-
GrooveHero
addikt
válasz
LógaGéza #9748 üzenetére
5X:
16GB - 339
32GB - 379és a full spec, ami az oldalon van:
6P:
Operating System
Android 6.0 Marshmallow
Display
5.7 inches
WQHD (2560 x 1440) AMOLED display at 518 ppi
16:9 aspect ratio
Corning® Gorilla® Glass 4
Fingerprint and smudge-resistant oleophobic coating
Rear Camera
12.3 MP¹
1.55 µm pixels
f/2.0 aperture
IR Laser assisted autofocus
4K (30 fps) video capture
Broad-spectrum CRI-90 dual flash
Front Camera
8MP camera
1.4 µm pixels
f/2.4 aperture
HD video capture (30 fps)
Processors
Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1, 2.0 GHz Octa-core 64-bit
Adreno 430 GPU
Memory & Storage²
RAM: 3 GB LPDDR4
Internal storage: 32 GB, 64 GB, or 128 GB
Dimensions³
159.3 X 77.8 X 7.3 mm
Weight
178 g
Color
Aluminium
Graphite
Frost
Media
Dual front-facing stereo speakers
3 microphones (2 front, 1 rear) with noise cancellation
Battery⁴
3,450 mAh battery
Fast charging: up to 7 hours of use from only 10 minutes of charging
Wireless & Location
LTE cat. 6
Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac 2x2 MIMO, dual-band (2.4 GHz, 5.0 GHz)
Bluetooth 4.2
NFC
GPS, GLONASS
Digital compass
Wi-Fi use requires 802.11a/b/g/n/ac access point (router). Syncing services, such as backup, require a Google Account.
Network
GSM/EDGE: 850/900/1800/1900MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
TD-SCDMA: 34/39
CDMA: BC0/1
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/8/9/17/19/20/28
LTE (TDD): B38/B39/40/41
CA DL: B1-B5, B1-B8, B1-B19, B3-B3, B3-B5, B3-B7, B3-B8, B3-B19, B3-B20, B3-B28, B5-B7, B7-B7, B7-B20, B7-B28, B39-B39, B40-B40, B41-B41
Phone is carrier-unlocked with wide range band support for service providers worldwide. Check with your service provider for more information.
Sensors
Fingerprint sensor
Accelerometer
Gyroscope
Barometer
Proximity sensor
Ambient light sensor
Hall sensor
Android Sensor Hub
Ports
Single USB Type-C
Single Nano SIM slot
3.5 mm audio jack
Material
Anodized aluminum
Other
RGB LED notification light5X:
Operating System
Android 6.0 Marshmallow
Display
5.2 inches
FHD (1920 x 1080) LCD at 423 ppi
Corning® Gorilla® Glass 3
Fingerprint and smudge-resistant oleophobic coating
Rear Camera
12.3 MP¹
1.55 µm pixels
f/2.0 aperture
IR laser-assisted autofocus
4K (30 fps) video capture
Broad-spectrum CRI-90 dual flash
Front Camera
5 MP
1.4 µm pixels
f/2.0 aperture
Processors
Qualcomm® Snapdragon™ 808 processor, 1.8 GHz hexa-core 64-bit
Adreno 418 GPU
Memory & Storage²
RAM: 2 GB LPDDR3
Internal storage: 16 GB or 32 GB
Dimensions³
147.0 x 72.6 x 7.9 mm
Weight
136 g
Color
Carbon
Quartz
Ice
Media
Single front-facing speaker
3 microphones (1 front, 1 top, 1 bottom)
Battery⁴
2,700 mAh Battery
Fast charging: up to 3.8 hours of use from only 10 minutes of charging
Wireless & Location
LTE cat. 6
Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac 2x2 MIMO, dual-band (2.4 GHz, 5.0 GHz)
Bluetooth 4.2
NFC
GPS / GLONASS
Digital compass
Wi-Fi use requires 802.11a/b/g/n/ac access point (router). Syncing services, such as backup, require a Google Account.
Network
GSM/EDGE: 850/900/1800/1900MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
CDMA: not supported
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/8/9/17/18/19/20/26/28
LTE (TDD): B38/40/41
LTE CA DL: B1-B3, B1-B5, B1-B7, B1-B8, B1-B18, B1-B19, B1-B26, B3-B3, B3-B5, B3-B7, B3-B8, B3-B19, B3-B20, B3-B28, B5-B7, B7-B7, B7-B20, B7-B28, B40-B40, B41-B41.
Phone is carrier-unlocked with wide-range band support for service providers worldwide. Check with your service provider for more information.
Sensors
Fingerprint sensor
Accelerometer
Gyroscope
Barometer
Proximity sensor
Ambient light sensor
Hall sensor
Android Sensor Hub
Ports
Single USB Type-C
3.5 mm audio jack
Single Nano SIM slot
Material
Premium injection molded polycarbonate housing -
twine
veterán
válasz
GrooveHero #9747 üzenetére
-
bigrock
addikt
válasz
Érdemes volna mindhármat megvenni egyszerre, hogy lehessen válogatni...
-
LógaGéza
veterán
válasz
Kibővítenéd az 5X áraival is? Csak a teljesség kedvéért
-
Scooter74
őstag
válasz
GrooveHero #9743 üzenetére
Melyik verzió kerül 449 fontba?
Mert ha a 32GB akkor az a közel 190 ezer szerintem brutál sok. -
aizen92
addikt
Lehet ha lejár az N5 gari 2 hónap múlva, belefaragok egy nagyobb akksit?
(G2-t ugye ahogy azt tette egy ááááállat fórumtárs )
Nexus 6P méretre megegyezik az iPhone 6 plus-szal.
Szóval aki morfondírozik, hogy 5X helyett 6P, azt már most elkezdheti hozzászoktatni a kezét.
Hozzáteszem bzi nagy a 6 Plus, napi szinten használom, előttem van.
Háááát......az árából meg akkor... izé.... inkább iphone.... 5X tényleg visszalépés, nem éri meg a kamera meg fingerprint miatt + 60-70 ezer.
-
tybsen
addikt
Szerintem a n5x (már ez a név is...) hátlapján a kamera olyan mint egy g..i nagy pattanás
vagy valami kráter. Ritka gusztustalan. Persze egy gumi-hatású spigen eltakarja, szóval ez nem izgat annyira.
Amúgy inkább visszalépésnek érzem N5 után a töltés miatt, illetve a 2GB RAM miatt semmiképpen sem előrelépés.
N6P meg nálam ugyanúgy elvérzik az ár miatt, mint tavaly a N6.
De ahogy már írtam, idén kihagyom, bőven jó még a n5 android 6.0-val.. aztán ha jövőre sem szedik össze magukat, kipróbálom megint az iphone-t.
-
aizen92
addikt
Fkris ON topic hozzászólásához:
Hát. Ha 6P rohadt drága lesz, akkor lehet iphone lesz nálam is.
Nem tudom mennyire gondoltad ott komolyan, de bennem már többször felmerült a dolog. -
aizen92
addikt
válasz
aizen92 #9730 üzenetére
youtube live az eventről
Kedvencem: VP engi csávó aki a nexusokat bemutatja: OLVASSA az egészet egy kijelzőről. szakadok -
aizen92
addikt
Megy majd itt a live tweet a google eseményről? Anyázunk szinkronban? mondjuk mindent tudni már most
cnet livestreamet kaptam, aki tud majd jobbat dobhat be(#9721) TTTotya: ez már a leadózott hál'égnek
(#9720) Fkris: helyesbítek, PÖCSÖS! maláj kurvák, azaz.
(#9719) randras_83: felvétel mindig van, mivel a fluktuáció évente 95%-os
-
gzbotii
nagyúr
Barátnőm elhozott nekem szerződés hosszabítással a szolgáltatótól egy "refurbished" 5S-t, amit ki se próbált átvételkor. Ideadja, akarom bekapcsolni de semmi.
Vissza hozzuk, egy kis telefonálgatás után ma átvettem Kolozsváron..egy HTC One M8s -t
Nem volt több refurbished raktárban, az újért meg akkora felárba került volna, hogy annyit nem ér.
-
twine
veterán
Pfúúújmijezafertőitt.....
Megyek is innen...látni sem bírom az ilyesmit...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #9715 üzenetére
En mostmar ugy jarulok hozza a GDPhez, hogy Kolozsvaron koltom a penzem
..de csak jovo hetig, akkor aztan mar termelni kell -
aizen92
addikt
válasz
termelem a GDP-t, 40%-os fizuemelést kaptam.
Jóvilág van e. -
Keem1
veterán
válasz
Hat jah, szopas ezerrel. De gdp az lesz
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #9714 üzenetére
Gpad?
Megköszönném, meg nyomkodom azt is!
Még mondhatni ráér, novemberben kéne vásárolni, addig csak nyomódik az ára! -
randras_83
addikt
Mi f@sz van, mindenki dolgozik és termeli a GDP-t?
-
gzbotii
nagyúr
iPad 3 (es ujabb) vagy 4. genracios Galaxy.
Esetleg N7 '13 ami nagyon fasza, de kicsi
_____Ma voltunk egy kivalo, rusztikus szekely etteremben. Minden hagyomanyos, csak egy helyen logott ki a lolab: pincerno N7 tablettel vette fel a rendelest. Ami fasza, de aze eleg vicces volt
-
Keem1
veterán
Nexus 7 (2013) nagyon jó, de ha az kicsi, a Nexus 9 már biztosan minden tekintetben jobb választás. Az N7-et nagyon szeretem. Ha az Antutuban nem lett volna akkora különbség, simán azt mondtam volna érzésre, hogy az S4-el egy szinten van hardverileg (kapott pontok: 28 ezer, ill. 44 ezer, természetesen a Nexusé a kisebb).
-
tybsen
addikt
válasz
aizen92 #9697 üzenetére
Az én felhasználásommal nem látom túl nagy értelmét a cserének (persze az N5 lehetne néha fürgébb), szoftveresen nyilván ugyanaz lesz minden, a minimális hardveres előnyökért pedig nem akarok fizetni +300€ körüli összeget a N5 eladásából befolyt összegre.
Persze vonz az új kütyü meg minden, de anno N6-nál is be voltam zsongva, aztán a remek árazásnak köszönhetően lenyugodtam a p.csába
... és azóta annyira nyugodt vagyok, hogy szerintem még egy évig nyugalomban leszek
jövőre már érdemesebb lesz szerintem váltani, talán félre is teszek havonta egy kis pénzt erre a célra hogy ne érezzem meg majd a váltást. Esetleg Jövőre kipróbálom az új, jobban átdolgozott iPhone-t, hátha nem lesz olyan óriási a keret alul-felül az 5.5"-nál meg az a műanyag csíkozás a készülék hátulján.
-
SybenX
őstag
válasz
aizen92 #9697 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel az N5 még,hiszen még 1 éve sincs,hogy vettem és nem akarom máris lecserélni
Meg nem látom,hogy sokkal többet tudna az n5x,pláne ha tényleg "csak" 2GB rammal jön.A n6p meg a snapi 810 miatt nem szimpatikus nekem,na meg a kinézete.
Szerintem megvárom a 2016-os nexust/nexusokat,azokban valószínűleg már minimum snap820 lesz ami már nagyobb előrelépés lesz n5 után és arra már megérné nekem cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest