Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
bigrock #14850 üzenetére
Egészen korrekt, de azért ettől a videótól is megvan a napi merevedés ...
-
twine
veterán
válasz
bigrock #14698 üzenetére
És fennáll a veszélye, hogy "keksz" után megenne, mint ahogy az imádkozó sáskáknál szokás...Letépi a fejed, és megeszi a tested
De azért p0psiba nagy duzzogva én is kipróbálnám....(#14695) randras_83 :
Annak csak a jó isten a megmondhatója...
MOst is egész hétvégén kettesben voltam a fiammal, asszony dolgozott reggeltől estig...
És ez az idő előrehaladtával egyre rosszabb lesz idén...(munka, munka hátán, vagy gyerekfelügyelet)
Kezdik ráerőltetni a fejem torokkal a kékeresre, hogy ne csak szimplán sz0pj@k, hanem úgy isten igazából durván...jobb szeretem ezt a f@sz másik oldaláról megélni
Viszont két ünnep között, és elvileg az új év első hetében szabi...
Meglátjuk... -
twine
veterán
válasz
bigrock #14563 üzenetére
Király vagy
általában szégyenlősen zsigerből utasítom vissza az ilyen "ajándékokat", de most kivételesen azt mondom, hálás köszönet... Ha eljut a gyakorlati fázisig a projekt, simán lehet, hogy "nállatok" kezdem a próbálkozást, ha adott lesz még a lehetőség... Na persze mint mondtam nem léccel! Majd betespedek egy hófánkba, 'oszt úgy adok a melónak
-
twine
veterán
válasz
bigrock #14497 üzenetére
köszönöm az ötletet...ha megnézed, épp a zedge honlapjáról linkeltem a hangot, amit keresek
De sajnos nem találom ezt a hangot! A kereső szavaim nem jártak eredménnyel, a random próbálgatásban meghallgatott csilingelésektől meg már fáj a fejem..
ezért kértem segítséget, hátha valaki fejből bemondja, hogy pld. "ja ez a "xyz alkalmazás csengettyűje... "Egy ideje már nem rakom fel a zedgét, mint alkalmazást a telefonra, hanem inkább weben böngészem, és mentem le csak azt amire szükségem van....
De azért köszi még1x -
Jadro
veterán
válasz
bigrock #13608 üzenetére
Félreértés ne essék, veletek vagyok. Nem kell megvárni, amíg esetleg az ember közeli ismerőse/hozzátartozója lesz az áldozat. Csak nem a most bevándoroltakra kell szűkíteni. A multikulti addig tud működni, amíg van beilleszkedési igény, de nagyrészt sajnos nincs. Én el sem tudom képzelni, hogy egy idegen országba tévedve hozzám igazodjon mindenki. Ha nem tetszenek az írott/íratlan szabályaik illetve társadalmi elvárásaik és nem tudok/akarok alkalmazkodni, nem is megyek oda.
-
w333
félisten
válasz
bigrock #13588 üzenetére
Az igen ... tegnap még Mate 8 volt neki Android OFF topikban
-
GrooveHero
addikt
válasz
bigrock #13333 üzenetére
Nem,talán nem lesznek. Mindketten beszélünk angolul, holott nem ez az anyanyelvünk. Neki spanyol, enyém egyértelmű, de nem lesz gond. Úgy tudum az ilyenek eléggé kis bestiák, -if you know what i mean
boti nem tudom, nem vettem észre, mást néztem rajta, nem a bajszát. De majd szólok, ha bök
-
Fkris
őstag
válasz
bigrock #12973 üzenetére
Thx, megnézem !
Dardevil kolléga:
Amúgy igen, egy első/második évados bunyó azért faszább volt, mai napig kedvencem az első Starlingos verekedés, amikor Tommyval elfogják őket Moira emberei!
Ez az utóbbi Malcolmos és Darhkos verekedés meg extra bazári és súlytalan volt, utóbbi esetben tuti elvitetem a kölköt a kiabálós csajjal, aztán jól felmetszem a farkától a nyakáig....Flash meg igen, erősebb, és csavarják is rendesen a sztorit, Pattyt sunáznám, kihagyott ziccer volt a gárét elengedi!
-
pcnet
addikt
válasz
bigrock #12664 üzenetére
Akkor ma Marcaliban sokan meg fognak gyógyulni, ugyanis borforraló fesztivál lesz.
-
twine
veterán
válasz
bigrock #12487 üzenetére
Sikerült...
Nem bírok észhez térni,,, szemét sok pálinkát megittunk éjszaka...de már péntek éjjel sem aludtam...
Rövid ez a két nap hétvégén(ráadásul csak az éjszakák..mert napközben konszolidált gyermeknevelés folyik)..muszáj "gyorsan sokat" szórakozni...
Király a topic...hajrá nexusOFF
-
randras_83
addikt
válasz
bigrock #11675 üzenetére
Emlékszem erre a balesetre, elnézve az autót, sajnos nem sok esélye volt. Azon a szakaszon volt már pár komolyabb baleset, pedig nem vészes szakasz, csak ha elnézed akkor ez a vége, pár éve két ismerősöm is majdnem meghalt ott.
(#11677) gzbotii: ez a szakasz pont olyan, ahol nem gondolnád, hogy baj lesz, viszont ha rosszul esel be a fák közé...
Mondjuk már én sem száguldozom sehová, főleg nem a kombival, bár ha egy Integra lenne alattam...az más lenne -
gzbotii
nagyúr
válasz
bigrock #11609 üzenetére
Ha ez az a modell (pedig ezt írtad) akkor annyira nem tűnik MBA verőnek...
Meg ezt a külsőt nem bírná meg az én gyomrom. -
TTTotya
senior tag
válasz
bigrock #11347 üzenetére
Bevásárló központban már csak azért sem ajánlatos ezt csinálni, mert az tudósok által is bizonyított tény, hogy azok a hölgyek bátrabban/többet költenek vásárláskor, akik előtte szexuális élményben részesítették a pasijukat.... Úgyhogy ezzel többet árthatsz, mint amennyit "kaptál"
-
horvathkrisz
addikt
válasz
bigrock #11161 üzenetére
Na, mégse volt, elszállt az ihlet.
Az on topikban meg akkora csöves parasztok vannak mint a szar.
Multkor azert estek nekem, hogy mit vetitek, mert w333-nak oda linkeltem egy antutu eredmenyt a nexus6-rol.
Aizen vett egy 6p-t, most őt szedik szét a suttyói, azért mert:
csövesek mint a kukorica, és nem tudják megvenni, ebből kifolyólag irigyek.
Ekkora szarhalom egy bandát nem mostanában láttam... -
NTonee
veterán
válasz
bigrock #10901 üzenetére
ezt írják a giztop oldalon:
Free shipping, no customs tax, no VAT fee
Customs Tax & VAT
As customs rules in various countries can frequently change, this can cause delays, and at times additional charges imposed by the receiving country. While we take all reasonable steps to comply with general world shipping standards, Giztop Shop may not know the details of additional customs taxes or duties, or if any specific item was prohibited or confiscated by the receiving country. It is recommended that you investigate the relevant local laws in your country.* No Customs Tax and VAT for these countries
(1). USA, Canada, Australia.
(2). United Kingdom, France, Germany, Italy, Spain, and other countries in European Union.
(3). Hong Kong, Taiwan, Singapore* For upon counties, we promise that will afford customs fees if your order is stuck on shipping process.
Why no customs fee?
We know it's very boring to grab package from customs on international shopping, so we try our best to help buyer to improve shopping experience on Giztop: make it easier and faster. First, we ship the package to France via SF-Express. We will pay the customs fee if the package is stuck at customs. After the package arrived at facility, and then deliver to your door via Chronopost express. So it's a smooth shipping process for buyer, just place order and wait for a few days, the shipping carrier will contact you to deliver the package to your desitination. -
horvathkrisz
addikt
válasz
bigrock #9473 üzenetére
Hiaba, a magyar nyelv a legzsirabb.
Szal' lehet mondani, hogy alpari, meg vulgaris, stb., viszont akkorat ut hogy az ember elnezi egy ilyen mondasnak az ilyen apro negativumjait. Mellesleg, attol meg hogy karomkodsz, nem leszel barom, csak tedd valtozatosan.Amin legutobb szakadtam, a kurucon a "betántorgó" szohasznalat a menekultekre. Egy bizonyos magyar walking dead youtott rola eszembe.
-
randras_83
addikt
válasz
bigrock #9109 üzenetére
Na igen, és én is ezt tenném, csak a kompromisszum...low-budget kéne megoldani.
A 2x4GB megvan olyan 16k-ból, egy 120-as SSD szintén 16k + keret.Egy asztali gép meg fogalmam sincs mennyi, de a nagyobb gond, hogy már messze nem vagyok képben annyira, hogy összerakjam magamnak.
-
twine
veterán
válasz
bigrock #8785 üzenetére
Ozujsko 1.0 literes kiszerelésben egy pillanat alatt lecsúszott,,, ahogy a gyerek elaludt....hrrrböööf..egészségetekre
szerk:
Ami pedig furcsa,,, egy pillanat alatt meg is b@szott.....Furcsa ez a nyaralás így gyerekkel..mióta megszületett a fiam, azóta nem voltunk nyaralni....elég nyugdíjas feeling így,, hogy itthon kell lenni altatás után :/
-
twine
veterán
válasz
bigrock #7986 üzenetére
Karaj
Kettőt lehet venni onnan az itthoni csere árából...
Rendeltem én már onnan kindle kijelzőt,iphone 5s kijelzőt,,, mind hibátlan gyári minőség volt harmad áron...valahogy azt nehezen hiszem, hogy a sufniban Csing Jang e-ink kijelzőt gyártana...illetve haver 5s kijelzője is pont ugyanolyan mint a gyári... Csak idő míg megjön...De ez az egy hátránya van a dolognak..többről nem tudok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest