Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
tybsen #10828 üzenetére
Rendszergazdánk most ruházott be egy N6 ra pár napja...nyomkodtam, pörgettem, forgattam...
Jó cucc...de tényleg b@szott nagy az N5 után...
Nem kimondottan (nadrág)"zsebbarát"...de biztos vagyok benne, hogy az ember egy idő után hozzá tud szokni...Esetleg könnyíthet az életben pár kiegészítő...pld egy jó bt. headset
-
tybsen
addikt
válasz
tybsen #10645 üzenetére
Amúgy közben olyan szempontból megoldódott a dolog, hogy rosszul csinálták meg a Nexus 5 kameráját úgyhogy viszem vissza a szervizbe..
ugyanúgy hangokat ad, serceg vagy nem is tudom, apró kattogások vannak. A kép most ugyan nem vibrál mint korábban, de valamit nem sikerült megcsinálniuk.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
tybsen #10250 üzenetére
Igen simán feltettem a xiaomi.eu romot,ami egyelőre angol.Elmèletileg jön az eu nyitás xiaomi rèszről ès jönnek a hivatalos multi romok.Google cuccok benne,minden tökèletes.Szèpen szinkronizál,nem vettem èszre kèsèst a gèpen az outlook ès a gmail szinkron között,a mailek kb. ugyanabban a pillanatban èrkeznek.
@LógaGèza: egy picit biztos olcsóbbPróbáljatok összeállni páran ès írni nekik,mit szólnának egy csoportos rendelèshez.Velem nagyon kommunikatívak voltak,hètvègèn is válaszoltak a mailemre.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
tybsen #10240 üzenetére
Fagyás, akadás nincs. Miband feloldás 5-ből 5x sikeres.Anyaghasználat kiváló,nem recseg-ropog,masszív.Gombok világításától nem kell fèlni,nem süti ki az ember szemèt,inkább anyira világít,hogy megtalálja a user.Multitasking szerintem megfelel az elvárásaimnak,böngèsző,coc,zene,youtube nyitva,visszalèpve nem tölt újra.Sot majd pár nap után,az akkunak kell pár nap,míg beáll,ma tettem rá a friss romot. Egyèni vèlemèny,amit Andrásnak is ecseteltem ma,hogy az apró kis megoldások a miuiban nagyon fel tudják dobni a használatot.(wifi jelszó megosztása másokkal,natív root,alkalmazások engedèlyeinek megtagadása,egykezes mód,child mód)
-
TTTotya
senior tag
válasz
tybsen #10231 üzenetére
Nem rossz ajánlat ennyiért. (MX5-höz képest 1 GB RAM-ot, a lézeres autófókuszt, meg az akksiból 10mAh-t bukott csak és az ujjlenyomat olvasó is maradt.)
Szerk.: Ja nem most látom, hogy ebben MT6795 van, nem pedig MT6795T.... akkor az órajelből is bukott 200 Mhz-t, így csak 2000 Mhz- s a proci ha jól tudom)
-
randras_83
addikt
válasz
tybsen #10229 üzenetére
Igaz nálam nem járt még élőben egyik "kínai csoda" sem, de annak ellenére, hogy a MIUI-t nem bírtam megszokni sem N4-en sem N5-ön, a Xiaomiban simán van hitem, csomó cuccukat megvettem és használom azóta is, most várom a routert, csak mer gyors.
És ennyiért akár ebbe is beleugranék.
Amúgy adott esetben itt egy talán vállalható bolt cimbinek holnap jön meg a Xiaomi Redmi Note 2.
-
-
TTTotya
senior tag
válasz
tybsen #10219 üzenetére
A gyors töltésnél elírtam az első időadatot, ott 10 perc lenne az 1 perc helyett.
Akksi meg nem 3150mAh órás, hanem 3150mAh kapacitású, de már mind1.
Bár látom, egyébkét is egyes a ma hajnali nyelvtanom.
Én az MX5-öt innen vettem, mert ők szállítanak a UK-ba is ahol élek és akkor még Amazon-on hírből sem volt International verzió, de van olaszországi képviselet is. A francia oldalon nem láttam, hogy magyar címre szállítanának, de lehet, hogy egyeztetés után megoldható. Megrendelhető Amazonon is, bár ott jelenleg ideiglenes készlethiány van, de onnan tuti megjön kis hazánkba is.
Ha m2 note-ban gondolkozol akkor lehet, hogy érdemes megvárnod a Meizu Metal-t, ugyanis úgy néz ki, hogy ez egy- két változtatással az MX5 hardverét kapja, (sztem nem lesz fingerprint scanner sem pedig lézeres autófókusz, talán a holnapi sajtótájékoztató után többet tudunk majd) viszont olcsóbb lesz. Ha nem létszükséglet ami kikerül az MX5-ből, akkor akár jó vétel is lehet, úgyis ezt küldik most a xiaomi redmi note 2 ellen.
#10191 randras_83: Így utólag is gratulálok.
-
SybenX
őstag
-
w333
félisten
Többek között emiatt is (frissítések) váltottam iOS -re
Tényleg nincs semmi értelmes csúcs telefon a piacom ami jó lenne !
Nexus 6 nagy, tesco Amoled beég !
Nexus 6P nagy és drága szintén Amoled !
Nexus 5X méretéhez képest nagy és szappantartó műanyag, olcsó fakó kijelző !
LG G4 szintén nagy, ocsmány felhasználói felület !
S6 és Edge szoftveresen egy rakás kaki és saját magukat köpték szembe azzal hogy az Edge "+" manuális kamera frissítését még most sem kapta meg a sima S6 és S6 Edge, pedig megjelenés óta már eltelt 2 hónap !
HTC M9 túlmelegszik !
Xperia Z5 túlmelegszik !
Huawei P és S ... Kirin proci és gyenge támogatás !
Xiaomi Mi 4 (tavalyi modell) lassan elavult a Snapi 801 !
Moto X Pure Edition (na talán ez ami ér valamit) és olcsóbb mint az N5X !
És kb. ennyi de biztosan kihagytam még valamit, várni kell még a vásárlással, talán idén Novemberben megjelenik a Mi5 ami már S820 és 4GB/RAM lesz !
-
-
SybenX
őstag
Ne is mond.Az egyik haveromnak 5c-je van.Messengerezik és úgy lefagyott az egész telefon,hogy semmire nem is reagált.Aztán várt kb 10 percet míg magától újraindult...A játékokból meg kidobálja.Úgy hogy az ios sem a régi már az biztos.De ha ezt nem a saját szememmel látom,nem hittem volna el amit csinált egy iphone.Nexusnál nincs ilyen,de még másnál sem(kivéve samsung
).
Hasonló az ízlésünk,mindketten a jó dolgokat szeretjük
A nexus 6 nekem is nagyon tetszik,ráadásul motorola ami plusz pont,de nekem is túl drága lett volna.Ha egy árba lett volna és ugyanaz a hardverrel lett volna szerelve mint az n5 akkor n6-t vettem volna a mérete miatt,mert nekem valahogy kicsit kicsi az n5,de én is úgy tervezem,hogy még várom a jövő évi nexus felhozatalt és vagy azt veszem,vagy megveszem az ideit,mert addigra lemegy az ára legalább. -
horvathkrisz
addikt
Neha olyan szepen megfogalmazzatok amit az ember sokszor csak erez a nexussal kapcsolatban.
Azzal meg kiegeszitenem, hogy amiota ez a telom van, nem erdekelnek az ujabbak ilyen-olyan erosebb hardverekkel, mert ez legalabb a mai napig roccenesmentesen mukodik, szep kepeket keszit, hasznalhato, nem idegesit halalra, viszonylag jo az akksija is, a formaterv meg egyszeruen fenomenalis. Meg a mai napig ezt tartom a legszebb telefonnak, szerintem kibaszott nagyot ut ez a minimalista design.
Pont ma nezegettem meg egy galaxy edge-t: szep,szep, gyors, jo kijelzo, erdekes a lekerekitett forma, de megsem jott az erzes, hogy lecsereljem az n5-ot. Pedig nagyon regota ez volt az elso telefon (n5utan) ahol folyamatosnak ereztem a rendszer mozgasat. Bar hozzateszem meg csak par napos, a lagg nevu feature-t ez is meg fogja kapni idovel.
Szoval annyira kiralyul passzol a droid a nexushoz, hogy -emlekezzetek csak vissza- mennyivel jobb lett idovel: iszonyat minosegu kamera-javulas, minden frissittessel gyorsabb oprendszer, jobb akksi, ill. memoria kezeles stb.
Szoval szerintem is villanthatnak a kinaiak jo telefonokat, de amig a szoftver elso sorban n5-re van irva, addig a tobbiek meg mindig csak portolnak. Valaki tobb,-valaki kevesebb sikerrel...
-
tybsen
addikt
"A napokban kerestem egy jó kiadás kezelő alkalmazást, Expense iq-t már régebben megvettem most pedig az Andromoney-t teszteltem újra ( nekem igazából a kettő keveréke felelne meg de ilyen még nincs sajnos). a lényeg hogy megnéztem mi a helyzet Windows Phone alkalmazások között , a helyzet siralmas.. teljesen igénytelen és primitív kiadás kezelő alkalmazások vannak, elég szomorú.."
Vissza minden. Money tracker pro nagyon profi cucc wp-n, sokkal több lehetőséggel, diagrammal, stb., mint az eddig próbált androidos programok (a külsején még azért van mit csiszolni de funkciókban 1A!)
-
Fkris
őstag
Amugy enis igy vagyok valahogy a WP vel.lumia 710 el kezdtem, majd jott a 625.
Kezes kis telefon volt, csak keves volt benne a ram, ujra toltott mindent a 8.1.
Meg WP 7.5 ig volt gyors, Mangoig, 7.8 al belassult az egesz 625 is lassabb volt mint a 710 Mangoval.
Ezt bantam igazan.
Alkalmazasbol tenyleg nagyon keves van ez a legnagyobb hibaja, ez teny. -
pcnet
addikt
Nem arról van szó, hogy meguntam. Sőt... Eddig fél évnél tovább nem nagyon volt nálam egy telefon. N4 1.5 éves. Méretre pont jó, dizájn teccik, pure android teccik, Ingressre, Viberre, böngészésre, emailezésre bőven sok hardveresen. Ezek a bugok idegesítenek, hogy nem vagyok elérhető, nem tudom felvenni a hívást, akksit megeszi az AndroidOS stb... Tegnap linkeltem videót is, szóval tényleg nem arról van szó, hogy meguntam. A romolgatást, kernel cserét, mókolást untam meg. Egy stabil telefon kellene, amit csak használok és nem hagy cserben. Plusz ha meguntam volna, nem cseréltettem volna 9 ezerért akksit, hogy azt is elbukhassam eladáskor. S4 mini csak példa volt, hogy több éves, gyengébb és drágább.
-
pcnet
addikt
Qi töltővel, új, akksival, tokkal szeretnék 50et kapni érte. ~9000 ft volt az új akksi postával. Ha 45ért adom el, akkor 35ért ment el. +30.000 az Op3n dott. Csak nem tudom mit lehet annyiért kapni. Ma két G2-t is néztem, mindegyiken tekert az AndroidOS. Személyes vélemény, de szerintem nem ér meg 45.000es felárat. 60e ft egy S4 Mini is. Gyengébb mint N4 és rá kell fizetni 10 ezret. Fizessek rá N4re, hogy legyen egy gyengébb telefonom?
-
twine
veterán
Teleregény 1452.rész....
vettem
Szóval én mint Vágási Fecó....ha lenne 10.000 forintom az eredeti Mikroszoftvindovzkilencveötre akcióban
Úgy fel raknám a MAC-re.... -
NTonee
veterán
a mobilhálózat attól még 3G-n van, hogy a wifi megy. Akkuidőben nem mindegy. Van egy SE V630i "butatelefonom" is, amin nagyon látszik a különbség. 3G-n max 2napot húz, 2G-re állítva 5napig megy. De a N4-nél is bőven észrevehető. Ha egész hétvégén punnyadás van, akkor szombat reggel leveszem a töltőről és hétfőn melóban rakom töltőre ismét. Ha 3G-n hagyom, akkor már vasárnap reggelre hiszti van.
-
horvathkrisz
addikt
En mindig betartom a sebessegkorlatot, maximum ora szerint 5-10 kmhval megyek tobbel. Pl lakott teruleten kivul, ahol 90-el szabad menni, max 100-at mutat az ora. Meg soha eletemben nem kaptam buntetest gyorshajtasert.
Ha nagyon csapatni akarom, ott az autopalya, sebessegkorlatozas nelkul, neha ki szoktam kormolni jol 220-al a gepet.
Hozzateszem, ha magyarorszagon vagyok, kenyszeresen elozgetnek szejjelrohadt szuzukikkal, hogy maj' most megmutassák. Ilyenkor lelasitok, hadd menjen, talan jobban is alszik ejszaka. Nekem mindegy, csak hagyjanak eljutni A-bol B-be. Oreg vagyok en mar bohocnak. -
pcnet
addikt
Topicját olvasgatva azért itt is vannak hibák, akárcsak a tabletnél. Páran panaszkodnak vibráló kijelzőre (azonnal cserélik), sokan panaszkodnak 5 órás töltési időre, ez elő jött nálam is, de 1 napot kibír, éjszaka meg van ideje feltölteni. Azért az vicces, hogy 1700as akksihoz adnak 2A-es töltőt, amivel 5 óra alatt tölt fel 1%-ról 100ra. Töltő IC szériahibás állítólag. Panaszkodtak akksi % kijelzésre is, van, hogy megáll %on és úgy marad. Akksi ki-be megoldja. Egy ember írta, hogy neki töltőn is merült, azt is szó nélkül cserélték. Mobilaréna tesztben különösen ajánlott plecsnit kapott, én egy bivaly erős tetszettet adnék neki, vagy egy lepkefingnyi ajánlottat, mert 30e magyar fizetőeszközért nem rossz, ha kifogsz egy jót. Pénteken érdemes venni, mert 3 munkanapon belül vissza adják a pénzt vagy cserélnek. Utána szerviz. Hétvége nem számít munkanapnak, hiába van nyitva Tesco. Ezt topicjában írták. Elsőt én is vittem vissza, mert kijelző feloldáskor random érintéseket regisztrált. Másodikra sikerült jót kifogni, akárcsak tabletből. Tabot 3 hónapja használom, se töltő probléma, se USB körül lepattanó műanyag, se hangszóró sípolás, se megakadás boot animációnál se semmi. Tökéletes. Kopp-kopp. Telefont azért nyugodt szívvel nem tudom ajánlani, max akkor, ha van időt 3 napig szét nyomkodni, tesztelni és ha hibás, akkor vissza vinni cserére. Amúgy stabil, gyors, akksi jól bírja, kijelzője is jó az árkategóriában és dual SIMes, műanyag, de korrekt az összeszerelési minőség. Ingressre csak akkor használható, ha helymeghatározást "csak készüléken"-re állítod, mert nagyon pontoson simán felhúztam egy légvonalban 300m-re lévő portált autóból.
Elvileg van benne iránytű, de scannerben a pozíciódat jelölő kis kék nyíl, mindig észak felé néz. Illetve ahogy kézzel forgatod a térképet, aszerint északra.
Szóval nem Ingressre való.
gzbotii: Citromos kávé
-
NTonee
veterán
de még mindig tegyük hozzá, hogy csak Németország területén élők használhatják fel és csak ezen a linken megjelenő dolgokhoz. (Magyarországról megnyitva a linket egy üres oldalt kapsz)
-
twine
veterán
Ez szemét húzás volt, de belegondolva, én is leütöttem volna valszegÉljenek a perverz tinik, és a munkahelyi keksz
Egyébként őrült fejű lila barátunk kérdésére,,; egy sörözésben benne vagyok
kérdés mikor....most eléggé erőltetett menet lesz...
ma szomszédomnál esti elesés,,, holnap jön régi haverom hozzám, rég nem drinkeltünk, és találkoztunk, úgyhogy egész estét betöltő drinkelés...
Hétvégén asszem a sebeimet nyalogatom majd... -
twine
veterán
Pont akkor kezdte nekem is a fodrászom...Philips-nek hívják, és "fejetlenül" vág nullára
Más:
Én első pillantásra azt hittem, tetszik az S6,,, el is csodálkoztam...aztán felcsaptam a youtube-ot, és rájöttem, hogy tévedtem
nem, nem tetszik..először azt hittem, mindkét oldala hajlított,, de mikor láttam ezt az aszimmetriát,....ááá nem kell...meg amúgy is csakaNexus...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Automata kávégépek
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest