Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #10299 üzenetére
Mondjuk a BMW v Audi vita elég egyértelmű szerintem
-
horvathkrisz
addikt
Par jo indokot, ervet irsz, de megsem hiszek neked, foleg alma ugyben. A multkor az s6-ot magasztaltad, most mar szar, jelenleg az ifost magasztalod, igen, tudjuk a folytatast. Elarulom: par honap es az is szar lesz. Tudod miert? Mert szar is. Ugyan olyan szar mint a droid. Multkor unokatesomnal voltam, mondja hozza se nyult a 5s-hez es nem reagal a touch screen. Hard reset kellett.
Szoval ennek is ugyanugyegvannak a hibai, csak elfogultsagbol letagadjak az emberek. Szal egyik sem jobb a masiknal, csak neked epp ez tetszik jobban.
Ez olyan kerdes tudod, hogy melyik jobb: bmw vagy audi. Az a jobb, amelyik NEKED jobban tetszik. -
w333
félisten
válasz
LógaGéza #10294 üzenetére
G4 : tényleg jó ... csak nekem már az is túl nagy !
Nexus 6 : szerintem egy LG G2 méretben lett volna jó 5.2" mérettel és IPS kijelzővel, tudom miről beszélsz nekem is van Moto G (GPE = Nexus stock rommal)
Viszont még egy Moto X Style (IPS) még megfontolandó és ergo kb. ugyan az mint egy Nexus telefon, sőt létezik belőle Pure Edition is
Snapi 820 még nagyon messze van, illetve újabb csúcsmodellek horror áron fognak kezdeni és 2-3 hónap alatt a félére fog csökkenni az áruk, szóval hatalmas nagy bukás (az idei csúcsoknak az árai is kb. most álltak be)
Szifonnal még elvagyok mint a befőtt, minden tökéletes tényleg olyan mint egy Nexus, normális emberi méretben van , és minden funkcióban nagyon profi (komolyan ettől már jobbat el sem tudok képzelni) ... megvárom a jövő év felhozatalát de most nagyon megfontolt leszek, illetve félek hogy megint beleesek abba a hibába amit S6 -al is elkövettem új HTC és újabb LG G5 -re is kíváncsi leszek de Samu az biztosan nem lesz egy darabig, max. csak akkor ha stock rendszerrel adják ki őket, aztán ha nem lesz semmi jó akkor haladok tovább a "szifon" útján és lehet bevállalok egy i7 -t
Persze ez még a jövő zenéje ... de jelen pillanatban én kb. minden csúcs telefont kipróbáltam megnyomkodtam és mindegyikkel volt valami kompromisszum ami egy 200 ezer Ft telefonnál szerintem nagyon gáz, így lettem "ájfon" felhasználó és ha kell akkor maradok is ezen a vonalon
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #10293 üzenetére
Jó pihenést...
kis királylány jól van?
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #10293 üzenetére
mi vasárnap megyünk oda kicsit leereszteni.
-
LógaGéza
veterán
Én leszűkítettem 3 opcióra, ha kizárom azt, hogy megmarad az N5:
- LG G4 - Mobiltárca miatt eddig viszi a prímet
- Nexus 6 - Mindig is szerettem a Motorolát, E398-om is volt több között, azzal kiéltem a hackelős időszakom, akinek volt ilyenje, tudja miről beszélek
- Várok a Snapi820ra - elég sokat várnak tőle, hátha jó lesz -
w333
félisten
válasz
randras_83 #10284 üzenetére
Dehogy lettem ... csak jelenleg nincs 1 értelmes Droid telefon sem !
(#10285) NTonee
Persze nem mondom hogy rossz, csak azt hogy nekem ez a 6" méret már nagyon nagy, illetve az amoled kijelzőt sem szeretem
(#10289) twine
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #10290 üzenetére
Királyság...hol vagytok? Balcsi?
-
twine
veterán
Mindenki;
w333:
Ebben a topicban vigyázni kell a füledre -
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #10286 üzenetére
A teszteket is mindig lehet úgy csavarni, hogy hol az egyik, hol a másik eszköz jön ki jobban belőle. Ebben ez a jobb a másikban meg az. Az igények fogják eldönteni, hogy mit vesz az ember. Engem a N4 is bőségesen kiszolgált, csak azért váltottam N6-ra, mert úgy adódott, hogy nagy kijelző kell, pedig én sem szeretem a tepsiket általában. Ennek a váltásnak párom örült a legjobban, övé lett a N4.
Aztán persze meglepődtem, mikor már berendezkedtem az új telón, ez bizony jól sikerült darab lett ismét. Nem gondoltam, hogy még mindig ilyen nagyot lehet lépni, nem is igazán teljesítmény szempontjából, hanem inkább felhasználói élményben.
Én az iphoneokat sem vetem meg. Az ájfónhatess plus minus cosinus izét pl elnyomkodnám egy ideig. Nem tartom kizártnak, hogy egyszer beleugrok. Csak ne lenne olyan mocsok drága. -
tybsen
addikt
válasz
randras_83 #10286 üzenetére
Iphone-oknál azért a 326 ppi elég nagy szégyen. Ha már annyiba kerül, legalább idén lehetett volna upgrade-elni (gondolom majd jövőre meglépik, vagy talán akkor csak a design lesz új és majd a 7s-ben inkább).
Illetve ennyi pénzt én egy telefonért már nem adok, fukar g.ci vagyok
-
randras_83
addikt
válasz
NTonee #10285 üzenetére
Én sem írnám le ennyire a Nexusokat, a sima 6 nekem csak azért nem mert nagy és Motorola (volt egy rossz kalandom), de ez saját hülyeségem. Szerintem az IPS-nek meg az AMOLED-nek is megvan az előnye és a hátránya, ettől függetlenül mind a kettő frankó. Az hogy beég a kijelző olvastam én is, persze simán idegesítő, de irány a szerviz és csere.
Ha jól emlékszem volt olyan teszt amiben a 6P veri pl a i6-ot kamerában, pedig ha valamit szeretek egy iphone-ban az a kamera, mert abban ott van mindig.
És az valóban igaz, hogy w333 kolléga sokszor elfogult nagyon, és ezt most mellőzve minden negatív tartalmat mondom. Tökéletes telefon sosem lesz, elromlani el tud bármelyik, a többi egyéni preferencia, kinek mi a fontos. Egy átlag usert ezek a telefonok messze kiszolgálnak, az hogy mi elvetemült pixel, bit, antutu, meg egyéb huszárok csoportja vagyunk, az ad alapot a vitának, szóval #szaraszifonmerhajlik
#csakanexus -
NTonee
veterán
nekem mindig két mániám volt, japán és skócia.
(#10283) w333:
,,Ott a N6 (2014) óriási, tescós amoled, gyengus kamera !"
hát akkor én szart vettem.Bár megjegyzem semmi bajom vele. Ezzel megint simán elleszek 2évig, vagy tovább is.
Óriási? Megszokható. Teszkós amoled? wtf?Furcsa ips után valóban, de semmi baja, tűéles a kép, szépek a színei. Nem túlszaturált, mint az összes samunál. Beég? Hát nálam nem egyelőre, de ennyi erővel bármi más baja is lehet. Gyengus kamera? Nos, meglepődnél, hogy milyen jó képeket lehet vele lőni. Én letettem a hajam tőle. Persze rossz fényviszonyok között ez sem tud sokat, de egyébként átlagos júzernek számára ez bőségesen megfelel.
(#10284) randras_83: ,,iSheep lettél???" Nagyon úgy tűnik
bár neki sosem volt elég jó semmi.
-
randras_83
addikt
mire vagy kíváncsi? lent az udvaron a kocsi mellett még volt 5ghz-es, dupla antennája van. a netgearemnél erősebb az tuti mennyi az asus?
tvájn: apukám irigyellek, utazzatok sokat mint állat
Bora Bora
(#10283) w333: iSheep lettél???
Amúgy részben igazad van mondjuk a felsorolásba még be lehetne tenni a xiaomit és a meizut is, de tény hogy a mostani nexus széria kicsit más koncepció. mondjuk egy V10-et azért megnyomkodnék. Azért kamerában nem rosszak a mostani nexusok.
-
w333
félisten
válasz
TTTotya #10282 üzenetére
Vicc amit művelnek ... de tényleg
Nekem ezekből lett elegem ... a kompromisszumokból !
Ott az S6 jó volt meg minden de szoftveresen egy rakás kaki !
Ott a N6P szoftveresen jó, hardveresen forrófejű, gyengusabb kamera !
Ott az N5X ami 2GB/RAM + szappantartó műanyag 160 ezerért ?
Ott a N6 (2014) óriási, tescós amoled, gyengus kamera !
Ott a G4 elég jó de az is műanyag + gyenge mikrofon, ocsmány UI !
Ott a HTC M9 nagyon gyenge kamera, forrófejű hardver !
Szóval nincs egy olyan telefon ami mindenben jó lenne, többek között emiatt is mentem át a konkurenciához és áldom az eget hogy váltottam, csak az nem értem hogy miért nem korábban ... na de mindegy is a lényeg hogy most már esténként nyugodtan alszom és nem a netet bújom hogy mikor jön már egy frissítés ami kijavít "XY" dolgot hogy jó legyen ... ez a telefon tényleg arra van amire kitalálták, előveszed és használod, mindezt nagyon profin + gyorsan + stabilan + smooth -n csinálja, 99.9% -ban kompromisszummentes
-
TTTotya
senior tag
Beteszem ide is, hogy legyen már egy kis Nexus is ebben a topikban
Nem tudom volt-e már!?
Vigyázat! A tesztek angol nyelven íródtak!!!
-
TTTotya
senior tag
-
twine
veterán
válasz
Baloo27 #10275 üzenetére
Igen,,,a másik Thaiföld...amit javasolt a barátnőm...tőle kaptuk ezt a lehetőséget...Légiutas kísérő az egyik komoly társaságnál...régi barátság...és most a napokban feldobta ötletként, hogy regisztrálhat 15 barátot a család tagokon kívül kedvezményes utazásra....úgyhogy csináltassuk meg asszonnyal az útlevelet és ......
Az ilyen egyszerű paraszt gyereknek mint én,, szinte hihetetlen, hogy neki milyen pici a világ...kb úgy nyomja az átszállásokat fejből a világban..mint ahogy én tudom, hogy a Blahán átszállok a négyesről a hatosra
Szóval mondott pár ötletet...és a 10%os jegyár szinte mesébe illőA csajozás mehetne dupla gumiban...
De mivel a kis feleségemmel utazok mindig,, így ez elég necces
Mondjuk ilyen jegyárak melett lehet hogy egy hosszú hétvégés "horgászatot" beadok itthon....
Aztán irány........ááá neeeem... -
Fkris
őstag
-
twine
veterán
Megmondom mi a kecsegtető srácok...
Úgy néz ki, 90% kedvezményel repülhetek nemsokára az asszonnyal bárhova
Asszem leszopom magam..
Nem lesz új telefon jövőre,, de lehet hogy a házat is leszarom...
Első körben jövőre irány Bali, mer'az ócsóaztán majd meglátjuk a többi úticélt
Faszomba, hogy most csontoztuk ki magunkat idén ezzel a kurva építkezéssel...persze csuda jó, mert régóta nyomjuk már...de mindig vágyam volt látni a világot....már repülnék a pcsába...oszt most nincs egy vasam sem
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #10269 üzenetére
Erősségre mit tud?
A fal mennyire bontja meg a lelki világát?
Kéne valami bika router, hogy a PS meg a Chromecast ne haldokoljon a szobámban, ami 2 fallal a router mögött van, sőt, inkább mondanám 3+egy ajtónak...Bár Géza Asus cucca is kecsegtető.
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #10269 üzenetére
Keci jók a xájomi cuccok..az már egyszer biztos
-
-
randras_83
addikt
Megjött az új xiaomi routerem... Gyerekek 10k se volt de valami brutal kis cucc 70 mbps wifin. Van 5 GHz és még sokan finomság.
-
Scooter74
őstag
válasz
Baloo27 #10266 üzenetére
köszönöm szépen.
Más tészta, skacok kezd elvonási tünetem lenni.
ugyebár szervizben van a Nexus azóta olyan mintha egy darab hiányozna belőlem.
Alig várom, hogy jöjjön az sms, hogy kész a telefon és mehetek érte. Tényleg mennyi idő lehet kb egy ilyen szervizes keretcserés és akku meg bekapcsgomb javítós mutatvány?
Mert nem bírom ezt a csempés telefont, lassú mint tetű meg valami lagg halmaz.
Igaz az akku jól bírja. -
TTTotya
senior tag
válasz
Scooter74 #10261 üzenetére
Meizu-ban csak az International verzióban van magyar nyelv. Volt a többiben is, de megszüntették a támogatást így fokozatosan kikerült (az angolon és a kínain kívül minden egyéb nyelv) a firmware frissítésekkel. De jó néhány nem típusra fel lehet erőltetni az international ROM-ot is még ha nem azzal jött is ki.
#10260 randras_83: Ja, csak nekem Angliába kellene.
Ahol én néztem ott 5000 HUF-ra jött ki a mérleg + 10.000 HUF volt a szállítás, úgyhogy vettem egy kevésbé okos (de nem hülye😁) mérleget, a többi pénzt meg beforgattam sörbe, ami azért jó, mert jó
-
bigrock
addikt
-
Scooter74
őstag
Skacok és a Meizu illetve a Xiaomi-ban van magyar nyelv?
Gondolkodom, hogy próbára rendelnék valamelyikből egyet! -
Fkris
őstag
Mi-nek jötteM Ide, megy itt az off offolása!
megyek inkább flesselni!
-
TTTotya
senior tag
válasz
randras_83 #10254 üzenetére
MIérleget már akartam venni én is pár hónapja, de többe kerül a szállítás, mint az ára.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
MIaz,hogy MInek?Neked MInek az a mèrleg?Fáj az az 500Ft-os MIkey mi?
Vagy az,hogy a Tièden nem megy?
-
LógaGéza
veterán
válasz
Elosztó még nincs? Nem is vagy igazi MI!
-
Baloo27
aktív tag
válasz
tybsen #10250 üzenetére
Igen simán feltettem a xiaomi.eu romot,ami egyelőre angol.Elmèletileg jön az eu nyitás xiaomi rèszről ès jönnek a hivatalos multi romok.Google cuccok benne,minden tökèletes.Szèpen szinkronizál,nem vettem èszre kèsèst a gèpen az outlook ès a gmail szinkron között,a mailek kb. ugyanabban a pillanatban èrkeznek.
@LógaGèza: egy picit biztos olcsóbbPróbáljatok összeállni páran ès írni nekik,mit szólnának egy csoportos rendelèshez.Velem nagyon kommunikatívak voltak,hètvègèn is válaszoltak a mailemre.
-
tybsen
addikt
válasz
randras_83 #10248 üzenetére
Piston3 (ill. 2 is) van, a hangzás nagyon jó, edzéshez vagy futáshoz viszont sajnos nem jó mert kicsúszik. Látod, MI minden van itt is
Jók a mi cuccok szerintem is. Lehet, hogy nem várok mégsem a meizura és tényleg rendelek egy XRN2-t én is, sajnos a N5-t kamera miatt muszáj szervizbe vinni, már nagyon zavar.
Baloo27: simán felraktad az international romot, abban vannak google appok is? Van bármilyen gond a google szolgáltatásokkal vagy minden jól működik?
-
Baloo27
aktív tag
válasz
randras_83 #10248 üzenetére
Köszi,már az is jön banggoodról ès egy mikey is
-
Baloo27
aktív tag
válasz
randras_83 #10245 üzenetére
Sőt Tamásnak már annyi xiaomi cucca van,hogy a "Cirmije" lassan kidobja mindennel együtt.
-
tybsen
addikt
válasz
randras_83 #10245 üzenetére
póverbank már itt is megvan
, ezért is szimpatikus a márka, mert megbízhatóan teszi a dolgát
már csak telefon kell hozzá
mi band is jól működik, sőt mi key is van
Csinálhatnál egy videó review-t ha mész nyomkodni
-
randras_83
addikt
válasz
Baloo27 #10241 üzenetére
Apa félszemű lettél a vakok között.
Na majd megtekergetem azt a Xiaomit, ha átmegyek jövő héten.Bending test
Komolyan kedvet kaptam, hogy vegyek egyet, de asszony megöl...
@(#10240) tybsen: gyenge akkuhoz, van ám Tamásnak akkora "szaomi póverbankja, hogy még a nekszuszt is fetőtti 4-szer"
-
Baloo27
aktív tag
válasz
tybsen #10240 üzenetére
Fagyás, akadás nincs. Miband feloldás 5-ből 5x sikeres.Anyaghasználat kiváló,nem recseg-ropog,masszív.Gombok világításától nem kell fèlni,nem süti ki az ember szemèt,inkább anyira világít,hogy megtalálja a user.Multitasking szerintem megfelel az elvárásaimnak,böngèsző,coc,zene,youtube nyitva,visszalèpve nem tölt újra.Sot majd pár nap után,az akkunak kell pár nap,míg beáll,ma tettem rá a friss romot. Egyèni vèlemèny,amit Andrásnak is ecseteltem ma,hogy az apró kis megoldások a miuiban nagyon fel tudják dobni a használatot.(wifi jelszó megosztása másokkal,natív root,alkalmazások engedèlyeinek megtagadása,egykezes mód,child mód)
-
tybsen
addikt
válasz
Baloo27 #10237 üzenetére
Köszönjük
Általános sebesség, multitasking, esetleges akadások/fagyások, hangerő/minőség, fényképek minősége és leginkább az akku/SOT.. Minden érdekel, isszuk a szavaidat
de a készülék topikjába (is) mehet akár, szerintem ott is sokakat érdekel, pláne, hogy néhányan gyenge akkuról számoltak be.
Köszi előre is
-
Baloo27
aktív tag
válasz
randras_83 #10236 üzenetére
Sziasztok!András kèrte,hogy ugorjak be ès pár infót csepegtessek.
Giztop-ról rendelt kèszülèk, sima 16Gb-os redmi note 2. 8.-án rendeltem,10.-èn adták fel, ma èrkezett meg dèlelőtt 10-kor.
Moto g 1.genről váltottam, egy szóval a teljesítmènybeli eltèrès brutális
Vám ès egyèb sarc giztopról nincs,Franciaországban intèzik a vásárló helyett, szállítási díj szintèn nincs. Biztosítást kötöttem 3 dodóèrt,hátha problèma lesz,de nem volt. Mindennel együtt 45500 HuF volt,ami nagyon baráti,mèg az eustock 60e-hez kèpest is. Ha kèrdèsetek van szívesen válaszolok -
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #10235 üzenetére
hazudtam 45500 volt
-
TTTotya
senior tag
válasz
tybsen #10231 üzenetére
Nem rossz ajánlat ennyiért. (MX5-höz képest 1 GB RAM-ot, a lézeres autófókuszt, meg az akksiból 10mAh-t bukott csak és az ujjlenyomat olvasó is maradt.)
Szerk.: Ja nem most látom, hogy ebben MT6795 van, nem pedig MT6795T.... akkor az órajelből is bukott 200 Mhz-t, így csak 2000 Mhz- s a proci ha jól tudom)
-
tybsen
addikt
válasz
randras_83 #10230 üzenetére
Kíváncsi vagyok, majd számolj be hogy milyen! Illetve ha találkozol a haverod telefonjával akkor a véleményedre is kíváncsi vagyok nexus után
Azért nem akarok Kínából közvetlenül rendelni, mert ha van valami a cuccal, akkor ugye oda kell visszaküldeni. Eustock szimpatikusabb a magyar garanciális ügyintézéssel ( bár nem MO-n lakom szóval nekem ez a magyar szállítás ilyen szempontból inkább bonyolultabb
, de megoldható), nyilván ennek ára van, de hát érthető, nekik is élni kell valamiből
Giztopról még nem rendeltem de hallottam már róla jókat, köszi a tippet!
-
randras_83
addikt
válasz
tybsen #10229 üzenetére
Igaz nálam nem járt még élőben egyik "kínai csoda" sem, de annak ellenére, hogy a MIUI-t nem bírtam megszokni sem N4-en sem N5-ön, a Xiaomiban simán van hitem, csomó cuccukat megvettem és használom azóta is, most várom a routert, csak mer gyors.
És ennyiért akár ebbe is beleugranék.
Amúgy adott esetben itt egy talán vállalható bolt cimbinek holnap jön meg a Xiaomi Redmi Note 2.
-
tybsen
addikt
válasz
TTTotya #10228 üzenetére
Huawei illetve Honor már meggyőzött, a a családban (apámnak) van Honor 4X teljesen jól működik, nagyon jó cucc. De más kínai telefon nem volt eddig, meizu és xiaomi esetén talán az okozta eddig a bizalmatlanságot hogy nem nagyon lehetett őket Európában normális garanciával megvenni.
Xiaomi mi band meg power bank van itthon, velük teljesen elégedett vagyok.
Na megvárom még ezt az új meizu bejelentést ha lesz, aztán ha nem lesz jó ár-érték arányban, akkor lehet hogy tényleg megrendelem az m2 Note-t és kész. Kamera, akku meg a kijelző rendben van elvileg, a többit meglátjuk.
(#10227) LógaGéza:
-
TTTotya
senior tag
válasz
LógaGéza #10227 üzenetére
Szívesen!
Igen ezt én is láttam
Azért humoruknál vannak a srácok
Nekem is bejön a PRO 5. Lehet, hogy váltok is majd rá, mert bár az MX5 nagyon bevált eddig, az a hardver megér egy misét.
#10225 tybsen:
"Egyébként az tart vissza az egész vásárlástól, hogy nem akarok valami olcsó kínai használhatatlan akadozó problémás sz..t venni amivel több probléma van mint amennyi öröm."
Azért a nagyobb kínai gyártók már szerencsére maguk mögött hagyták ezt....
Az sem véletlen, hogy a Huawei kapta a Nexus 6P gyártását pedig ők is kínaiak. Ott is a koncepcióval van baj, nem a gyártóval.
-
Scooter74
őstag
-
tybsen
addikt
válasz
TTTotya #10224 üzenetére
Nem nem, minden rendben, csak elég sok munkám volt és nem volt időm reagálni
Bár a többiek hallgatnak, úgyhogy nem ez volt a nap témája, ez nyilvánvaló
Igen, nézegettem a két rendszerről elég sok videót illetve magáról a két telefonról is sok összehasonlítást. Valahogy a xiaomi a videók alapján masszívabbnak tűnik, a rendszer pedig talán ésszerűbben van megcsinálva.
A flyme pedig talán egyszerűbb és letisztultabb amennyire meg tudom ítélni.
de valahogy az m2 Note olyan olcsónak hat a hátlapjával a képek meg videók alapján, a redmi note 2-nél meg ott vannak a piros háttérvilágítású gombok, na az meg nemcsak, hogy olcsó hatású, hanem szerintem egyenesen bántja a szemet
A legizgalmasabb amúgy az, hogy egy N6 árából akár mindkettőt megvehetném
Egyébként az tart vissza az egész vásárlástól, hogy nem akarok valami olcsó kínai használhatatlan akadozó problémás sz..t venni amivel több probléma van mint amennyi öröm.. remélem hogy azért ezek az eszközök használhatóak, annak semmi értelme hogy az ember vesz olcsón valamit ami használhatatlan..
Meg úgy eleve az is, hogy Nexus után azért az ember igényei nyilván magasabbak, ami a rendszersebességet / folyamatosságot illeti … .
-
-
tybsen
addikt
válasz
TTTotya #10222 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, igen olvastam én is valamit a napokban , még várok egy kicsit aztán meglátom. Persze jobban örülnék ha a meizu hw erősebb lenne, mint a mostani az m2 Note esetén
Redmi note 2 sem rossz, elég nehéz a döntés a kettő közül mert nem próbáltam még sem a miui-t, sem a flyme-t. Mindkettő szimpatikus valamiért
-
TTTotya
senior tag
válasz
tybsen #10219 üzenetére
A gyors töltésnél elírtam az első időadatot, ott 10 perc lenne az 1 perc helyett.
Akksi meg nem 3150mAh órás, hanem 3150mAh kapacitású, de már mind1.
Bár látom, egyébkét is egyes a ma hajnali nyelvtanom.
Én az MX5-öt innen vettem, mert ők szállítanak a UK-ba is ahol élek és akkor még Amazon-on hírből sem volt International verzió, de van olaszországi képviselet is. A francia oldalon nem láttam, hogy magyar címre szállítanának, de lehet, hogy egyeztetés után megoldható. Megrendelhető Amazonon is, bár ott jelenleg ideiglenes készlethiány van, de onnan tuti megjön kis hazánkba is.
Ha m2 note-ban gondolkozol akkor lehet, hogy érdemes megvárnod a Meizu Metal-t, ugyanis úgy néz ki, hogy ez egy- két változtatással az MX5 hardverét kapja, (sztem nem lesz fingerprint scanner sem pedig lézeres autófókusz, talán a holnapi sajtótájékoztató után többet tudunk majd) viszont olcsóbb lesz. Ha nem létszükséglet ami kikerül az MX5-ből, akkor akár jó vétel is lehet, úgyis ezt küldik most a xiaomi redmi note 2 ellen.
#10191 randras_83: Így utólag is gratulálok.
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #10218 üzenetére
Sajnálom, hogy nem voltam tegnap...lefektettem a gyereket, és simán el is aludtam mellette...Jó ez a xájomi karkötő,,mert az ébresztett fel később, hogy asszony csörget mint az állat, hogy a kompon van, menjek érte, mert szakad az eső,,,aztán go home, és szunya tovább...
Bár tudom, hogy már késő, azért elmondom...én a Magyar MIUI-t szedtem le...így néz ki:
(Közben látom a linken már frissebb van...)
gapps-ot még az életben nem használtam...
Ebben a MIUI-ban volt Play, úgyhogy mindent, amire szükségem volt a google-tól(távoli asztal,fordító, gmail,,naptár,keep,kamera,fotók,chrome,dokumentumok) szépen le tudtam csemegézni...Angol MIUI-t még nem használtam,,,,ezt amit felraktam annyira nem produkál semmilyen hibát, hogy nem is kísérleteztem mással....
Üdv
-
tybsen
addikt
válasz
TTTotya #10217 üzenetére
Én nagyon örülök és nagyon jókor jött ez a részletes leírás
Mivel sajnos elromlott a Nexus 5 optikai képstabilizátor, ezért be kellene adnom szervizbe és addig kellene valamilyen telefon … Illetve úgy gondoltam akkor már olyat veszek amit lehet hogy meg is tartok ha megtetszik.
Dual sim nagyon praktikus lenne és kicsit nagyobb kijelző, úgyhogy ilyesmiket nézegettem és ugyan nem mx5, de meizu m2note vagy xiaomi redmi note 2 között gondolkodom, de még nem sikerült dönteni.
Meizunak jobb az üzemideje, a redmi viszont erősebb (x10 jelzi van benne szintén).
Mx5-öt honnan szerezted be?
Az idei nexus széria nem jön be.
-
TTTotya
senior tag
válasz
TTTotya #10216 üzenetére
Ok, akkor még egy bocsánat kérés mindenkitől, hogy az előző hozzászólásom olyan hosszú lett és másfélszer írtam le ugyanazt. Egyébként fogalmam sincs, hogy hogyan!?
Már akkor is alig láttam a fáradtságtól mikor elkezdtem írni, de úgy voltam vele, hogy most vagy soha. Elnézést kérek!
-
TTTotya
senior tag
válasz
LógaGéza #10187 üzenetére
Annak idején kérted, hogy írjak majd pár szót, ha bekövetkezik a váltás. Ide írom, hátha mást is érdekel.
Aki esetleg nem tudta volna, egyáltalán nem rokonszenvezem az idei Nexus generációval, viszont mindenképp szerettem volna váltani egy jó ár/érték arányú készülékre ami azért előrelépést is jelent. Már nem emlékszem, hogyan találtam rá a készülékre, de a Meizu MX5 32 Gb-os International M575H verziója mellett döntöttem.
Két hét el telt amióta elkezdtem használni, ezt a két hetet kapta, úgy voltam vele, hogy utána vagy az MX5 vagy az N5, de valamelyik biztosan eladásra kerül. Ma feltettem a Nexus-t ebay-re, az MX5 (meg)győzött.
Pár szó a telóról:
Csomagolás: Nagyon- nagyon igényes, ízléses. Tartozékok a dobozban: teló
, füles (nem is akármilyen, a gyári lejátszóban várt hozzá egy Dirac HD Sound HI-FI technológiai profil
), USB kábel, USB töltő... (itt megjegyezném azért, hogy anyáztam egy nagyot mikor kiderült, hogy bár a telefon tudja a gyors töltéses technológiát a gyártó külön szándékozik árulni a gyorstöltőt Európában
, ez már csak azért is s@ggfejség, mert az étrendjükben rizst preferálóknak készült belpiacos csomagokban ez a töltő alapból benne van.
)
Külső: Nekem bejön, ez úgyis ízles kérdése, nem fogok senkivel vitatkozni. Szerintem nagyon szép, igen talán ájfonos, de sztem szebb, mint a szifon. Nagyon könnyű: 149 g. Méret szempontjából azt hittem nehezebb lesz az átállás, de talán a nagyon jó kijelző/készülék méret arány, vagy a készülék karcsúsága miatt nem volt gáz és ez is elfér a zsebemben is. Fémház
Nagyon király, a DHD óta nem volt ilyen borítású érintős telóm. Az egész teló jól össze van rakva. Az egyetlen csalódást a gombok okozták. Tapintásra olyan semmilyenek, ici-picit még lötyögnek is, na nem úgy és nem annyira, mint az N5-ön
Kijelző: AMOLED annak minden bájával és bajával együtt. Ahogy aizen92 kolléga én is IPS párti vagyok, úgyhogy először csak pislogtam a rikító színrengetegtől, mára már megszoktam, sőt a kontrasztosságát meg is szerettem. Színhőmérséklet állítható. Ami valszeg csak engem érintett
Nexus 5-ön láttam a pixeleket, ne is igazán a pixeleket, inkább olyan volt, mintha a pixelek találkozását és ez engem zavart világos hátterek, böngészés stb közben. a Meizu-n ilyen nincs az alacsonyabb pixelsűrűség ellenére sem.
Hardver, szoftver: MTK Helio X10 teljesítményben olyan Snapi 808- 810 környéké, ütős és energiatakarékos egyben. Melegedés van, de meglepő módon csak langyos lesz a készülék erőteljes igénybevétel esetén is. A gyenge pont a GPU (PowerVR 6200MP4) lehet, bár nem a hagyományos verziója van a készülékben, hanem egy kicsit feljebb van skálázva. Ami játékot eddig kipróbáltam simán vitte (RR3, NFS Most Wanted, MC5, Asphalt 8), de teszteken 3D-ben kevesebbet gurít, mint pl. a Nexus 6. 2D-ben meg többet. Nem játszok sokat telefonon, úgyhogy nem vagyok elkámpicsorodva. Nagyon jó sebességet biztosít az FlymeOS-el együtt, fluid, nincs akadás, gondolkodás, fürge, nem éreztem lassabbnak, mint az N5-öt, sőt, pedig ez nem stock droid. Nagyon nem. Kicsit szokni kell az elején, de jól használható. Nincs app drawer aminek, én személy szerint örülök (a 6.0-ás kezelőfelülettől én személy szerint nem vagyok elájulva), akinek nem tetszik az launcher-t cserél és kész. Egy csomó olyan funkció benne van Lolli-n, amit az N5 csak a mályvacukival kapott meg vagy még azzal sem (energia takarékossági cuccosok, app jogosultságok, boot manager, teljesítmény profilok, fájl manager stb.). Az alulról felhúzható egysoros alkalmazásváltó zseniális és egyszerűen kezelhető. Gyári billentyűzet, és touchpal van alapből, de cserélhetőek ha valakinek nem jönnek be. Van több ablakos mód, bár egyelőre csak a számológépnél és a videó lejátszónál találtam meg ezt a funkciót (de igen jó az unalmasabb filmek alatt böngészni egy kicsit). A Flyme 5-ben elvileg bővítik az alkalmazások körét amelyeknél a többablakos mód elérhető lesz. Az egy gombos, érintésre vissza/rövid nyomásra kezdőoldal/hosszú nyomásra kijelző kikapcs. és lezár funkció megszokás után nagyon szerethető. Van dupla koppos ébresztés, gesztus vezérlés is. Az ujjlenyomat olvasó nagyon pontos és gyors iphone 6-ot simán veri ebből a szempontból (teszteltük nem 1-szer, mert a szifonosok nem akarták könnyen feladni
). Az ujjlenyomatos azonosításhoz meg kell nyomni a gombot, de ha valaki ezt nem szereti, akkor ott a koppintás után azonosítás vagy a gesztus ébresztés után azonosítás lehetősége. Ja és elől van a fingerprint scanner nem hátul mint a Nexus-okon, tehát nem kell felemelni az asztalról, vagy kódot pötyögni, (aminek a kiváltására ezt kitalálták) ha ki akarom nyitni+ így még látom is hová kell nyúlnom.
Kamera, hang: Ide nem tudok sok mindent írni, nem fotózok túl sokat, de a készülék kamerája elég meggyőző. Dual tone vaku és lézeres autófókusz van és jól is működik. Van manuális mód is. Videónál lassított felvétel is van(vízesésekkel próbáltam ki, nagyon jó kis felvételek készíthetők), viszont autófókusz nincs, nekünk kell kiválasztani, hová fókuszáljon a készülék. Hangja hívás közben sokkal jobb, mint a Nexus-é, tisztább és hangosabb is valamivel. Kihangosítva is. 1 hangszóró van csak de elég szépen szól és hangerőre olyan 100 dB-t tud. Fülessel természetesen nagyobb élmény rajta zenét hallgatni, van EQ meg Dirac HD sound is a gyári lejátszóhoz. FM rádió nincs.
Adatkommunikáció, akksi: Nincs NFC viszont van dual 4G. Két nano sim megy bele, mindkettőn használható 4G akár egy időben is és híváskor is mindkettő aktív, nem rúgják le egymást a hálózatról. Annak idején kérted, hogy írjak majd pár szót, ha bekövetkezik a váltás. Ide írom, hátha mást is érdekel.
Aki esetleg nem tudta volna, egyáltalán nem rokonszenvezem az idei Nexus generációval, viszont mindenképp szerettem volna váltani egy jó ár/érték arányú készülékre ami azért előrelépést is jelent. Már nem emlékszem, hogyan találtam rá a készülékre, de az Meizu MX5 32 Gb-os verziója mellett döntöttem.
Két hét el telt amióta elkezdtem használni, ezt a két hetet kapta, úgy voltam vele, hogy utána vagy az MX5 vagy az N5, de valamelyik biztosan eladásra kerül. Ma feltettem a Nexus-t ebay-re, az MX5 (meg)győzött.
Pár szó a telóról:
Csomagolás: Nagyon- nagyon igényes, ízléses. Tartozékok a dobozban: teló
, füles (nem is akármilyen, a gyári lejátszóban várt hozzá egy Dirac HD Sound HI-FI technológiai profil
), USB kábel, USB töltő... (itt megjegyezném azért, hogy anyáztam egy nagyot mikor kiderült, hogy bár a telefon tudja a gyors töltéses technológiát a gyártó külön szándékozik árulni a gyorstöltőt Európában
, ez már csak azért is s@ggfejség, mert az étrendjükben rizst preferálóknak készült belpiacos csomagokban ez alapból benne volt.
)
Külső: Nekem bejön, ez úgyis ízles kérdése, nem fogok senkivel vitatkozni. Szerintem nagyon szép, igen talán ájfonos, de sztem szebb, mint a szifon. Nagyon könnyű: 149 g. Méret szempontjából azt hittem nehezebb lesz az átállás, de talán a nagyon jó kijelző/készülék méret, vagy a készülék karcsúsága miatt nem volt gáz és ez is elfér a zsebemben is. Fémház
Nagyon király, a DHD óta nem volt ilyen borítású érintős telóm. Az egész teló jól össze van rakva. Az egyetlen csalódást a gombok okozták. Tapintásra olyan semmilyenek, ici-picit még lötyögnek is, na nem úgy és nem annyira, mint az N5-ön
Kijelző: AMOLED annak minden bájával és bajával együtt. Ahogy aizen92 kolléga én is IPS párti vagyok, úgyhogy először csak pislogtam a rikító színrengetegtől, mára már megszoktam, sőt a kontrasztosságát meg is szerettem. Színhőmérséklet állítható. Ami valszeg csak engem érintett
Nexus 5-ön láttam a pixeleket, ne is igazán a pixeleket, inkább olyan volt, mintha a pixelek találkozását és ez engem zavart világos hátterek, böngészés stb közben. a Meizu-n ilyen nincs az alacsonyabb pixelsűrűség ellenére sem.
Hardver, szoftver: MTK Helio X10 teljesítményben olyan Snapi 808- 810 környéké, ütős és energiatakarékos egyben. Melegedés van, de meglepő módon csak langyos lesz a készülék erőteljes igénybevétel esetén is. A gyenge pont a GPU (PowerVR 6200MP4) lehet, bár nem a hagyományos verziója van a készülékben, hanem egy kicsit feljebb van skálázva. Ami játékot eddig kipróbáltam simán vitte (RR3, NFS Most Wanted, MC5, Asphalt 8), de teszteken 3D-ben kevesebbet gurít, mint pl. a Nexus 6. 2D-ben meg többet. Nem játszok sokat telefonon, úgyhogy nem vagyok elkámpicsorodva. Nagyon jó sebességet biztosít az FlymeOS-el együtt, fluid, nincs akadás, gondolkodás, fürge, nem éreztem lassabbnak, mint az N5-öt, sőt, pedig ez nem stock droid. Nagyon nem. Kicsit szokni kell az elején, de jól használható. Nincs app drawer aminek, én személy szerint örülök (a 6.0-ás kezelőfelülettől én személy szerint nem vagyok elájulva), akinek nem tetszik az launcher-t cserél és kész. Egy csomó olyan funkció benne van Lolli-n, amit az N5 csak a mályvacukival kapott meg vagy még azzal sem (energia takarékossági cuccosok, app jogosultságok, boot manager, teljesítmény profilok, fájl manager stb.). Az alulról felhúzható egysoros alkalmazásváltó zseniális és egyszerűen kezelhető. A memóriakezelés eddig nagyon jónak tűnik, memory leak-nek nyoma sincs. (érdekes, hogy googléknek ezt nem sikerült 5.0.1-en elérni) Ha valamit bezárok az be is van zárva és takarodik a memóriából is. Gyári billentyűzet, és touchpal van alapból, de cserélhetőek ha valakinek nem jönnek be. Van több ablakos mód, bár egyelőre csak a számológépnél és a videó lejátszónál találtam meg ezt a funkciót (de igen jó az unalmasabb filmek alatt böngészni egy kicsit). A Flyme 5-ben elvileg bővítik az alkalmazások körét amelyeknél a többablakos mód elérhető lesz. Az egy gombos, érintésre vissza/rövid nyomásra kezdőoldal/hosszú nyomásra kijelző kikapcs. és lezár funkció megszokás után nagyon szerethető. Van dupla koppos ébresztés, gesztus vezérlés is. Az ujjlenyomat olvasó nagyon pontos és gyors iphone 6-ot simán veri ebből a szempontból (teszteltük nem 1-szer, mert a szifonosok nem akarták könnyen feladni
). Az ujjlenyomatos azonosításhoz meg kell nyomni a gombot, de ha valaki ezt nem szereti, akkor ott a koppintás után azonosítás vagy a gesztus ébresztés után azonosítás lehetősége. Ja és elől van a fingerprint scanner nem hátul mint a Nexus-okon, tehát nem kell felemelni az asztalról, vagy kódot pötyögni, (aminek a kiváltására ezt kitalálták) ha ki akarom nyitni+ így még látom is hová kell nyúlnom.
Kamera, hang: Ide nem tudok sok mindent írni, nem fotózok túl sokat, de a készülék kamerája elég meggyőző. Dual tone vaku és lézeres autófókusz van és jól is működik. Van manuális mód is. Videónál lassított felvétel is van(vízesésekkel próbáltam ki, nagyon jó kis felvételek készíthetők), viszont autófókusz nincs videózás közben
, nekünk kell kiválasztani, hová fókuszáljon a készülék. 1 hangszóró van csak de elég szépen szól és hangerőre olyan 100 dB-t tud. Fülessel természetesen nagyobb élmény rajta zenét hallgatni, van EQ meg Dirac HD sound is a gyári lejátszóhoz. FM rádió nincs.
Adatkommunikáció, akksi: Nincs NFC viszont van dual 4G. Két nano sim megy bele, mindkettőn használható 4G akár egy időben is és híváskor is mindkettő aktív, nem rúgják le egymást a hálózatról. Apropó 4G csak 1800 és 2100 Mhz-n van. A hívások hangminősége és hangereje sokkal jobb, mint amit Nexus-on tapasztaltam, kihangosítva is. Apropó 4G csak 1800 és 2100 Mhz-n van. A telefon rendelkezik 802.11a/b/g/n/ac-s WiFi-vel, ami kétcsatornás, internetmegosztásra használható, van Bluetooth 4.1 is. A szatellites navigációs rész valami zseniális. GPS/GLONASS/BDS (kínai holdak) jeleket fog. Nagyon gyorsan pozicionál kb. 2-3 méteres pontossággal mondja meg hol vagyunk. 3150 mAh órás akkumulátor van a készülékben, 4 és fél óránál kevesebb kijelző időm sosem volt még két kártyával és gyötörve, nyomkodva, nyúzva egész nap sem. De volt már jóval több, mint 5 óra is természetesen felhasználó függő. Ma nem nyúzva a telót 15 órás használattal és 3 óra 19 perc SOT-tal 55%-on van az akksi, úgy, hogy folyamatosan wi-fi-n vagy 4G-n volt. Gyorstöltés gondolom menne, ha lenne hozzá töltőm. Amint kapható lesz veszek egyet. Elvileg 1 perc alatt 25%-ot, 40 perc alatt 60%-ot pumpál a telepbe és 78 perc alatt van full-on. Van rajta egy szuper energiatakarékossági mód, amikor is a kezelőfelület fekete-fehér lesz (csak jó az Amoled valamire), és csak a hívásindítás és üzenetkezelés megy. Ilyenkor minden egyes akkumulátor százalékra 1 óra készenlét jut
Bizony!
Na erre cseréltem én le az N5-öt.
Nem tudom főverzióban meddig jut majd el, de nem is érdekel, mert nagyon jól használható és gyors már most is égbekiáltó hibák nélkül.
ROMolás nem lesz, mert nincs Bootloader nyitás, sem custom recovery telepítési lehetőség. Root van gyárilag, csak az engedélyezéshez kell egy meizu account amit kb. másfél perc megcsinálni.Annyit már megoldottak, hogy a kínai belpiacos modellekre is fel lehet tenni az international firmware-t, de akkor nincs OTA+ nem minden esetben lesz jó a végeredmény.
Javasolnám, hogy ha valaki vesz akkor az International verziót vegye ahogy én is, mert bár a kínai belpiacos és/vagy utólag módosított készülékek olcsóbban megvehetőek, hivatalos gari csak a nemzetközire van + érdekes módon a belpiacos készülékekkel valahogy több a gond.
Bocs, hogy egy mini tesztet írtam, akinek nem inge ne vegye magára!!!
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #10214 üzenetére
Nem olyan rossz ez csak itt van két szifon 6 az asztalon de ez szebb.
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #10212 üzenetére
már megvan
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #10209 üzenetére
Jáááj...'oszt én leszek a hibás, ha egy raklap sz@r lesz ....
Nem akartam rádbeszélni...inkább csak magamból ki... -
Scooter74
őstag
válasz
randras_83 #10209 üzenetére
Én az árakra leszek kíváncsi.
A 70 ezres induló egész baráti. -
randras_83
addikt
Nem is vettem kritikus kérdésnek
Valahogy nekem furcsa az egész UI, és igen hajaz az apple-re, persze ezzel sincs baj, inkább velem van a gond, túlságosan ragaszkodom a stock droidhoz, a fotózás kb nem izgat van D3200
Lehet egyszer adnom kellene neki egy hetet, mert valahogy N4 esetén is így jártam, feldobtam és nem vett meg kilóra, ott is ment vissza a KK ha jól emlékszem. És valahogy már engem sem izgat, működjön oszt písz.
Az tény hogy a 4G nem volt az igazi, de simán lehet, hogy fel kellett volna flashelni a KK-s rádiót.
Basszus adok neki még egy sanszot, mert valahol már unom is a stock droidot is
@skúúti: láttam, de abból 32GBos érdekelne
-
Scooter74
őstag
Nem tudom olvastátok-e már:
-
Fkris
őstag
Azta rohadt...
SW 7 jegyfoglalás->40perc.
Jó, nem?
ja és egyszer refundoltak, aztán másodikra sikerült helyet találni.
péntekböl vasárnap lett, illetve 4 főből 2, zároltak 7000 ft a számlán(ugye refund).
nagy mókákban vagyok! -
twine
veterán
válasz
randras_83 #10203 üzenetére
igen,,,"alapon" használom, ahogy van....
Amit kérdeztem, hogy mi a baj vele, komolyan kérdeztem, nem kritikusan...mert én nem vagyok nagyon mérvadó a telefont tekintve...
Pld a szakmaiban is az egyik srác kérdezte, van e már HDR "benne"....hát b@zz,,amíg meg nem kérdezte, nem is tudtam, hogy nincsÚgy érzem kihasználom a telefonban rejlő tudást, minden szinten,,,Google szolgáltatások, telefonálás, kapcsolattartás,média, chromecast, böngészés,navi,OTG,akár videovágás,,,stb,,stb,,,,
mégis úgy fogalmazok, igénytelen lettem....
Pedig használok már xájomi "karkötőt"....led visszajelzést,,meg a tkm tudja....
De mégis azt gondolom a legtöbb ontopic "klubbtárshoz" képest,,nagy ívben szarok rá....
Ezt az "igénytelen" életvitelt a MIUI tökéletesen kiszolgálja.... és azt hiszem ez a legjobb szó rá...hogy kiszolgál...
Nem hivalkodik,nem bonyolítja túl,,,teszi a dolgát...amit bekapcsolsz, az be lesz kapcsolva, és működik...
Végtelen egyszerű, de mégis nagyszerűek a szolgáltatásai...Mondhatnám úgy is,,,egy jó szolga...
Vagy ha az Apple-t mindenképp bele akarnám keverni, az iOs és az Android legszebb szerelemgyereke...mindkettőből a legjobbat....Kicsit terjengős lett tudom...azért az életemet nem áldoznám érte,,,de egyelőre engem a magam igénytelenségében tökéletesen kiszolgál....
Térerőn és aksiban semmiféle változást nem tapasztaltam, pedig csodás stabilan szar, vagy stabilan jó "kontroll pályáim" vannak,,,Sem rosszabb, sem jobb nem lett nálam , a stock-hoz képest
-
gzbotii
nagyúr
Na ki van bebaszva 5:23 AM kor?
Olé -
twine
veterán
válasz
randras_83 #10200 üzenetére
Gratulálok a vizsgához ...
'Oszt mi a baj azzal a kitkat miuival? Mond el kérlek, hátha utána én is megijedek tőle
Én azóta is azt használom, mióta felraktam...nagyon megkedveltem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Bezámítás! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest