Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz TTTotya #10224 üzenetére

Nem nem, minden rendben, csak elég sok munkám volt és nem volt időm reagálni :D Bár a többiek hallgatnak, úgyhogy nem ez volt a nap témája, ez nyilvánvaló :DDD

Igen, nézegettem a két rendszerről elég sok videót illetve magáról a két telefonról is sok összehasonlítást. Valahogy a xiaomi a videók alapján masszívabbnak tűnik, a rendszer pedig talán ésszerűbben van megcsinálva.

A flyme pedig talán egyszerűbb és letisztultabb amennyire meg tudom ítélni. :) de valahogy az m2 Note olyan olcsónak hat a hátlapjával a képek meg videók alapján, a redmi note 2-nél meg ott vannak a piros háttérvilágítású gombok, na az meg nemcsak, hogy olcsó hatású, hanem szerintem egyenesen bántja a szemet :D

A legizgalmasabb amúgy az, hogy egy N6 árából akár mindkettőt megvehetném :DDD

Egyébként az tart vissza az egész vásárlástól, hogy nem akarok valami olcsó kínai használhatatlan akadozó problémás sz..t venni amivel több probléma van mint amennyi öröm.. remélem hogy azért ezek az eszközök használhatóak, annak semmi értelme hogy az ember vesz olcsón valamit ami használhatatlan..

Meg úgy eleve az is, hogy Nexus után azért az ember igényei nyilván magasabbak, ami a rendszersebességet / folyamatosságot illeti … .

Új hozzászólás Aktív témák