Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci4
senior tag
Bevallom nem, mert a szálláson tökéletes a net, nekem útközben lenne szükségem a net megosztásra, a 15" Legion-nal meg nemigazán sétálgatnék
(mondjuk az eső most épp átment havas esőbe.. per pillanat nem annyira vonz még a séta ötlete
)
Az iPhone már nem is gond, mert páromnak Voda van, az szintén okés. (csak mint még egy eszköz, ami nem megy)
Az én S9+-ra kellene a net, mert az Yeti-s, és ott bizony +lóvés minden. Viszont azt használom még fő telónak, azon vannak a banki appok -Revo, Viber, pl - (tudom, ideje lenne már cserélni, biztonsági fr.), és amikor megjöttünk, kellett volna venni jegyet, és engedélyezni kellett volna a vásárlást, necces volt.
A redmi10C-m csak másod teló a netfone-al, illetve net forrás otthon is, meg lenne most itt kint is. Otthon nekem eddig gond nélkül ment a megosztás mind a két eszközömre, csak a párom Iphonja nem ment valamiért vele.
De most vezetéknélküli módon egyik se megy. Fura..
Lehet valami köze a roaminghoz vajon?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash CF8 Pro
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(mondjuk az eső most épp átment havas esőbe.. per pillanat nem annyira vonz még a séta ötlete
)