Legfrissebb anyagok
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Érdekes amit írsz, mert mindig leírom, ha valahol problémát találok. Pl. elég sok korábbi hozzászólásban bíráltam az ÁSZF használhatatlanságát és az áakciós melléklet hiányát, tavaly szeptemberben már felvettem itt a jelenleg is bírált áremelést, amíg nem volt VoLTE, annak hiányát, stb. Nyilván az akciós áraik miatt sokat ajánlottam is öket, de egyetlen szolgáltatóval kapcsolatban sincs nálam olyan, hogy valaki csak fekete vagy csak fehér. Ugye ebben az esetben írhatnál Pálfordulásról.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest