Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ebben a hónapban 1 redvás percet nem néztem a netflix-et és megint sikerült nem lemondani az előfizetést (UHD). Teljesen elfelejtettem. Mármint úgy kell érteni, hogy beléptem, de egyszerűen semmi olyan minőségi tartalmuk nincs, amivel megfognának.
Ami érdekelt már láttam. Most beállítottam (mindig 14-én vonnak tőlem) az értesítést a mobilra dec 10-re, ha addig nem kerül fel valami frankóság, akkor egyelőre szüneteltem, mert nagyon rámentek a sok ZS kategóriás idiótaságra, vagyis a minőség helyett a mennyiség lett a szempont.
4K atmos dolby vision-ban készülnek a szarabbbnál szarabb sorozatok. hozzáteszem: számomra. Régebben elég sok minőségi anyag került fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Külpolitika
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest