Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulu1701
aktív tag
Szia,
Osztom a véleményedet a leírtakkal kapcsolatban, sokszor bánkódom, hogy nincs magyar felirat a tartalmakon, de kis idő ráfordításával megpróbálom a meglévő feliratokat beilleszteni alá és ez legtöbbször minden gond nélkül megy. Nekem is van olyan sorozat, amit nézek, amihez nincsen magyar felirat még "házi" készítésű sem (Gypsy) de végignéztem az évadot egy nem erős angoltudással is. Most meg bánkódom, hogy nem lesz 2. évad

Nem régen szereztem be egy "okos" TV-t és az első Netflix app használatkor már tetszett, hogy 2 gombnyomás és nézem a kedvenc sorozatom aktuális epizódját.Remélem, minél előbb bővül az eredeti magyar feliratos tartalom, és élvezhetem a 4k minőséget.
Legyen már végre újra iskola idő

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
kmarci25