- Milyen TV-t vegyek?
- Miért tűntek el a buta tévék?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
A TunnelBear-t kérdeztem, náluk csak kliensből lehet elérni a VPN-t, routerből sajnos nem fog menni.
Nagy kár, én csak hozzájuk fizettem volna elő, tudniillik ők azon kevés közé tartoznak akik nem gyűjtenek logot a felhasználókról (ezért pl. a p2p nem is megy vele, torrentezni esélytelen).A Smartflix amúgy remekül megy még mindig nálam, most volt frissítés is amivel lehet betallózni custom feliratot... nekem mondjuk nincs igényem rá, de ha valakinek van akkor hajrá, már ilyet is tud. De még mindig 720p a max azért mert Chromiumra épül.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Miért tűntek el a buta tévék?
- MIUI / HyperOS topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy kár, én csak hozzájuk fizettem volna elő, tudniillik ők azon kevés közé tartoznak akik nem gyűjtenek logot a felhasználókról (ezért pl. a p2p nem is megy vele, torrentezni esélytelen).
l.skywalker
kmarci25