Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Lézervágás, gravírozás
Aktív témák
-
Gergello
addikt
meg tudná vki mondani, milyen zene szól alatta? amúgy zúzós
http://video.google.com/videosearch?q=UNbeliveable+skills+
-
acer_
aktív tag
Az uj Keane albumrol melyik az a szam, ami a tv ad alatt, illetve a radioban is gyakran hallhato (under the iron sea az album cime).
Szinten radioban hallott szam szovegenek megmaradt reszletei:
tancol dudolj
forro vered
szived
csak gyere es tancolj - ez a befejezo sor
Trombitaval (vagy valami mas, hasonlo fuvossal kisert, porgos szam).
Otletek? -
Pá
addikt
válasz
(Kolombusz) #1791 üzenetére
Ha jól emlékszem annak az erdetije Coolio - Gangsta's Paradise, ha érdekel.
-
T_bee
aktív tag
Hello
Az új Ford S-max reklám zenéjének a címére lenne szükségem
köszi -
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz) #1790 üzenetére
Igen a nagy csata az.
-
(Kolombusz)
veterán
-
Biaggio
őstag
válasz
(Kolombusz) #1787 üzenetére
[link] innen mondjuk kaphatsz néhány tippet, mivel amit írtál, kicsit tág fogalom
-
Pá
addikt
válasz
(Kolombusz) #1787 üzenetére
Kicsit jobban körülírhatnád, egy csomó híres hupikék törpikés szám volt régen, inkább az eredetiről mondj pár dolgot, amiről fel lehet ismerni.
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Van egy hupikék törpikék szám, hires volt régen (nem a coco jambo és nem a bácsi tangó). Az eredeti angol változatát még ma adják néha a rádióban. Melyik az a szám? -
moma
őstag
Mi lehet ez a szám ami a vid alatt megy? tök tetszik, de mivel nem angol a szöveg én képtelen vagyok google-el meglelni. Talán spanyol lehet, nem tom...
[link] -
Kindgrind
aktív tag
Hi skacok!
Egy Jay-Z számnak a cimét keresném [link] és ez alatt a video alatt megy de nem tom a cimétvalaki segitsen légyszi
-
kigyi
csendes tag
Ismét én vagyok. Most egy Fat Boy Slim Szám érdekelne. Nagyon bennem van a szám, de nem tudom a címét. Van klippje is, amiben , ha jól emlékszem, akkor egy ''emberke'' megy és más ''emberkékké Alakul át''. Aki esetleg látta, a ''Minden héten háború'' c. filmben is benne van, szinte a leg elején. Előre is köszönöm.
-
kigyi
csendes tag
Szevasztok!Új vagyokmég.Már korábban is kérdeztem, hogy a Caddliac drive-ban , mikor a Kamazzal mennek az elhagyott munkatáborhoz, milyen zene szól? Jólenne ha tudnátok segíteni ! Előre is köszönöm.
-
MarKoo
addikt
Én egy érdekes kéréssel fordulnék felétek. Egy olyan számnak a címét szeretném megtudni, melyet egy magyar srác énekel és 2004-ben nyomatták a rádióban. Tudomásom szerint az apjáról is szót ejt benne, hogy jobb helyen van most, vagy nem tudom.
Tisztában vagyok, hogy így nagyon nehéz lesz segíteni, de inkább írjatok le minden lehetséges számot (és beléjük hallgatok), csak legyen meg. Sajnos nem tudok pontos szöveget írni. Annyira bennem van, mégse emlékszem rá.
-
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83 #1767 üzenetére
Senki?
...
-
atenza
senior tag
Meg tudná vki mondani h. mi annak a számnak a címe ami a F&F Tokyo Drift c. filmben akkor szólal meg amikor előjön a garázsból a zöld Volkswagen Touran? Tudom h. nem egyszerű rájönni de azért hátha tudja vki, hivatalos soundtracken nincs rajta...
-
sekli
addikt
mostanában van a VB környékén az a nike reklám amikor a porban focizik a kissrác a nagyokkal, aztán vitatkoznak egy sort a gólon, majd a teraszról az anyja hazahívja... ennek mi a zenéje?
-
Silencer83
addikt
Nox - Embermadár
Az úszó EB-re készült nótájuk, egyik lemezukon sincs...ha valaki megdobna priviben esetleg, honnan tudom megszerezni
!!!
kocce Sracok, Muterom oda van erte...
[link]
[Szerkesztve] -
CYBERIA
őstag
Knorr fokhagymának a zenéje az mi?
Reklámadatbén nem volt. -
(Bundás)
addikt
válasz
ballington #1762 üzenetére
Mert így mondja elóelóelóvi-i elóelóeló vi-ii!
Tényleg olyan mintha hellóhhellóóviiiizne, pedig nem, én is hellonak hallottam legelőszőr!
Amúgy gusztustalan egy szám, nem beszélve az igénytelen énekesnőről... -
-Mike-
addikt
válasz
ballington #1762 üzenetére
Pedig az, refrén:
L-O,L-O,L-O,L-O-V-E
L-O,L-O,L-O
Oh did you hear me say?
L-O,L-O,L-O,L-O-V-E
L-O,L-O,L-O
Oh did you hear me say?
L-O,L-O,L-O,L-O-V-E
L-O,L-O,L-O
Im talkin' bout
L-O,L-O,L-O,L-O-V-E
L-O,L-O,L-O
És nem hello, hanem L - O -
XSiGma
aktív tag
válasz
ballington #1758 üzenetére
ashley simpson - love
-
Grass
aktív tag
Az új NOKIA reklám alatt milyen szám megy? Amikor egy nő meg egy csávó fekszik az ágyon és a csaj rávág egy párnát a mobilra.
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Egy olyan számot keresek, amit mostanában sokszor játszanak a rádióban: ''hello hello hello hello (eddig biztos) baby... i'm talking about..(talán)'' a refrénje
vagy valami ilyesmi. a csaj hangja hasonlít gwen stefanie-hoz, csak mélyebb annál. -
Eagl3
veterán
Tudja valaki, mi ennek a számnak a címe, ami a videó alatt megy? [link]
-
chop
őstag
Volt anno egy Irigy Honaljmirigy szam, talan az elso nagy ''slageruk'', valahogy igy szolt:
''Kiraktam a testem, egy halom penzt kerestem, lakast vettem Pesten, 2 szoba konyhaaaast''
Nah, ennek kene az eredetije.
Koszontem.
Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest