Aktív témák
-
Axy88
csendes tag
Sziasztok
Már kérdeztem, de nem reagált senki
Tudja valaki, melyik ez az együttes?
[link]
Vagy legalább, hogy tetszik-e valakinek? -
Grandi
aktív tag
-
Mihaly
csendes tag
Hali
Valaki megtudná mondani, hogy milyen szám megy a VW Passat reklám alatt ami most szokott menni? -
Honda_Fire
tag
Hali
Néztem reggel a New Yorki bujocskát, és ami abban van Simple Plan koncerten amit nyomnak a srácok, annak a zenének kéne a cime, előre is köszi. -
PEPE85
senior tag
A Cool túra című filmben kb az 55. percnél van egy olyan jelenet amikor a buszban ülnek, szól a zene, együtt énekelnek és rázzák mindannyian a fejük, annak a zenének mi a címe?
-
rien
senior tag
De jó, hogy felhoztátok ezt a számot
, hogy mit gondolkodtam rajta, hogy a Crystal honnan nyúlta az új számához az aláfestést...
-
LeC
addikt
most az rtl-klub-on erre a számra keringőznek/tek (szombat esti láz).
Vki nem tudja ennek a számnak a címét? Az időgép c. filmben is volt ez a szám.
''áleámekumbájéé'' -
KrAt
veterán
Fiúklányok!
Most hallottam egy számot, ezer éve keresem. Egy rock beütésű szám, régi. Egy férfi énekli, és az a refrén vége (kórusban lehet üvölteni, nemrég volt is egy kis rockkoncert, ott ilyen feldolgozásokat játszottak, és ott is énekeltem), hogy (nembiztos) ''and the break in my heart''. A break in my heart szinte biztos, az előttelévő 2 szóban nem vagyok az
Esetleg nem tudnátok kisegíteni a számcímmel, előadóval
Előre is köszi: Atesz
Megvan: Pink Floyd: vmi properedication
De ha vki tudja a pontos számcímet, ne tartsa magában
[Szerkesztve] -
Makaveli
senior tag
Egy dalt keresek, a Rádió 1-en szokott menni a reklámban. Körülbelül a 70-es, 80-as évekre tudnám tenni.
Ilyen hippi zene egy picit.
Ez megy a refrénben, kb.: Funky-funky, vagy punky.punky, nem tudom melyik.
Létszi segítsetek! Köszi! -
CYBERIA
őstag
Haló!
Meg tudná valaki mondani a jelenlegi VW Passat reklámnak a zenéjét?
Reklámadatbázisban néztem, nem az volt az. -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Tv*-őn most megy a zene amit szeretnék, heelp! -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Van egy szám aminek nem tudom a címét
A Megatánc-ban akkor szokott szólni mikor várják a párok, hogy ki jut tovább. Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni.
Ha véletlenül valaki nem is hallotta még kérem nézze meg a megatáncot kb 15 perc múlva
Előre is köszönöm
Üdv kíváncsi -
dokar
addikt
főleg az első zenére lennék kíváncsi, remélem ismeri vki: [link]
-
hitman,
őstag
Na végre meg találtam!!!!!
A szám címe ''send me an angel''
És nagyon sokan feldolgozták ezért nagyon meg lep és elkeserít,hogy itt senki nem ismerte... -
Kasza08
őstag
Hello!
[link] A vidi alatt futó zenének, szeretném megtudni a címét, az előadót már sikerült kideríteni: a számban éneklik, neve BROOKLYN BANCE. Előre is köszi -
hitman,
őstag
Van egy olyan szám aminek a refjénje az,hogy:''here I am''(és sokszor el is hangzik)
És nem Brian Adams-re gondolok!
Szokott menni a rádióban is és elég híres szám biztos hallotta már mindenki...
De én nem tudom sajna a címét!
Valaki netán tudja? -
Motion_Blur
félisten
[link] a Jackass Number Two legvégén van ez a zene
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
válasz
TrollBalint #3350 üzenetére
VA-B2K_Presents_You_Got_Served-OST-2003
Mod: nem vettem észre a linkelést , sorry, sikerült közbe beszerezni?
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
válasz
TrollBalint #3350 üzenetére
-
TrollBalint
addikt
sziasztok
én a you got served cimü film (Utcai tánc) zenéjét szeretném megszerezni, de nem tudom sem az előadót sem a cimét, és nem találtam meg sehol
Ugye tudja valaki -
_cirmos_
őstag
sziasztok! na, az enyém nehéz lesz, aki megmondja az kap egy csokit!
az europarkos saturnban egy harman kardon házimozi-szettben volt egy promós dvd, amin volt egy blue man group szám amiben egy 4. (nem kék) faszi énekelt. nézegettem ''blue man group feat. x'' videókat a neten, de eddig semmi eredmény. maga a dal egyébként lassú, kicsit szomorkás, képregényszerű videóklippel. -
piqla
őstag
[link] Valaki? Vagy hasonlot?
-
Drizzt
nagyúr
Dr. House végén mi az a zene?
-
daninet
veterán
ésakkor ez mejik akar lenne léci léci léci tuggyátok már léci
[link] -
Flashy
veterán
pannon reklámban mi szól a majomból? illene tudni de nem jut eszembe, pannon ügyfélszolg azt irta emailben hogy nincs szerzője meg cime, a reklámügynökség csinálta (lehet ő a reklám főzenéjére gondolt), de az ami a majomban szól az tuti igazi.
-
Axy88
csendes tag
Sziasztok.
Nagyon megköszönném, ha valaki fel tudna világosítani, mi a neve ennek az együttesnek:
[link] -
Volkov
senior tag
[link]
senki semmi ötlet?? -
G@ben
addikt
válasz
littleNorbi #3329 üzenetére
Desperado - Táncolj!
Troy: inkább egy igazit küldj át mailben csatolva! -
littleNorbi
aktív tag
Mi ennek a számnak az előadója és a címe, vhogy így megy: ''táncolj forróvéred...!'' ?
-
Avalon
tag
Egy lassú számot hallottam reggel, egy nő énekelt benne. Csak ennyire emlékszem:
''[...] I miss you so(?), [...]'' - Ez a refrén. Viszonlyag ismert lehet mert már többször halottam populárisabb rádiókon. Ha jól emlékszem egy férfi is volt benne, talán duett? A válaszokat előre is köszönöm. -
Arnold2
őstag
Régi rock sláger, a pasi énekes érdekesen remegteti benne a hangját. illene tudnom de nem jut eszembe, sajna. Ez a sor is elhangzik benne:
...whant somebody to love... -
Troy.
addikt
válasz
Agyasima #3317 üzenetére
Figyelj csak! Nyilván nem úgy jövök ide kérdezni, hogy több helyen nem néztem volna szét..Ez az oldal nekem is megvolt, csak ez még nem sokat mond, mert sajnos itt nem lehet belehallgatni. amazon.com-ban bíztam még ,de sajnos ott sem lehetett meghallgatni.
[Szerkesztve] -
adamsX
aktív tag
Hellosztok
Ezt a számot keresem. [link] A tegnapi domino day-en adták le mikor döltek a dominok. Ha valaki tudja azt megköszönném. Előre is köszönöm a segítséget. -
Troy.
addikt
Final Destination 3 -ban, mikor a két csaj szolizik, melyik zene megy?
-
Aaron14
őstag
Tchibo reklámzenéje mi???
-
Grass
aktív tag
Hi!
[link]
Tudja valaki, ez alatt milyen szám megy? Előre is köszönöm. -
stangli
senior tag
mi annak a dalnak a címe, aminek olyan kis vinyogó hangon cincognak a húúúúrrok
-
szd@root.hu
tag
Sziasztok!
Tegnap este hallottam egy nagyon szép számot (egerszeg rádió, nem lényeg). A Bonnie M )nem tudom pontosan,h hogy írják) Sunny című számának a feldolgozása volt. Romantikus hangulatú (lassú), egy nő énekli, zongora kísérettel.
Sehol nem találom...
Valaki tudna segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest