- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
rien
senior tag
vén szatyor
ez kira
na mindegy ha jól sejtem ki az előadó épp elég bünti lesz az neked
szóval édesanyám nagy Zámbó Jimmy fan......épp ezért hallottam jópár számát és az ezer százalák, hogy angolul énekelte ezt a számot, a zeneszoveg.hun meg ott van ez: [link]
remélem ez keresed -
rien
senior tag
De jó, hogy megfejtetted
jobb minőségben azért jobban szól
csak kár, hogy ilyen rövid.
Eddig még nem hallottam erről az együttesről, de nagygyorsan5 albumukba belehallgattam... hát vannak nagyon zúzosak is közte, de vannak nagyon jók is, de ez a Crystal Ann ez nagyon-nagyon-nagyon...
-
rien
senior tag
válasz
Apollo17hu #4719 üzenetére
Yazoo - Don't go
-
rien
senior tag
válasz
k4mill4 #4710 üzenetére
Húúú hát először is ez kurva jó
Másodszor nagyon felhúzottmondom nem igaz ez tuti Metallica ahogy a fájl névben is van, belehallgattam az összes számukba
Meghallgattam mégegyszer....szerintem ez flamenco
Google beír Metallica+flamnco ---> első találat Metallica - Flamenco Pier. Nem tudtam megkeresni egyenlőre ezt a számot, de szerintem tuti ez lesz 1:14 a hossza, a tied kicsit több, de szerintem ennek kell lennie.
-
rien
senior tag
Itt filózok mióta, hogy írjam vagy ne
........mert nagyon nem stimmel a szöveg, meg a műsort se láttam, de erről a kicsi-kicsiről
jutott eszembe Carrapicho - Tic Tic Tac, ez lehet valahogy úgy érteni, hogy bácsi-kárcsú kombó gere-csikicsikicsikitá és ebben ott a kicsi-kicsi
-
rien
senior tag
részemről passz
troland26 #4480: mit akarsz legalább a szöveget tudjavolt valaki aki nem is azt tátogta amit hallottunk (nem emlékszem ki volt, de magyar volt) de itt egy másik [link] amikor a kislányt felemeli a tömegből, meg amikor puszit ad neki
meg szerintem akkor is nyomja a hátsó 4 ember amikor csak egy énekhangot hallani
-
rien
senior tag
válasz
Mapecho2 #4334 üzenetére
Nem láttam, csak hallottam két szobával arrébról
egy zenét aminek a végén mondták, hogy OTP valami bizalom blablabla. Ha ez lufis
akkor a Somewhere over the rainbow című szám szólt alatta. Előadó nem biztos, hogy ő ennyire nem hallottam de lehetséges: Israel Kamakawiwo'ole
-
rien
senior tag
válasz
BlueSkyBoy #4190 üzenetére
Azt nem tudom ezt a feldolgozást ki csinálta, de ez a Frankie Goes To Hollywood - Relax
mod: elírtamkétszer is
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
Van egy szám talán arab beütésű, férfi énekli, sláger rádió szokta játszani.
Hallottam már rengetegszer de nem tudom ki énekli, meg mi a címe.
A refrén kb. valahogy így hangzik: Jetye je o a jetye jetye
Biztos menni fog és köszi előre is -
rien
senior tag
válasz
Apollo17hu #4155 üzenetére
Hihetetlen
bár én most csak látom az oldat, tesztelni nem tudom, de ha jól értem mit tud belehet zárni a topikot
mindenki dudorászik egyet és már meg is van amit keres
nagyon jó
-
rien
senior tag
válasz
HDR renderin #4071 üzenetére
Ott van a kommenteknél Kent - Den doda vinkeln
amúgy nagyon jól megvan rakva hanganyaggalnekem tetszik
mod: ja azt elfeljtettem mondani, hogy nem jó a link a Minisztetelnöki Hivatal oldala jön be, nem tudom miért
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
válasz
Renegade88 #4062 üzenetére
Nekem jól játsza le
-
rien
senior tag
válasz
Renegade88 #4060 üzenetére
Nekem is tetszik
de azt nem értem mit kéne megkérdezni
ez ugyanaz a zene amit linkeltem. Itt az album [link] detailsnél látszik, hogy 2005-ös kiadású, meg egy csomó ismert zene van átdolgozva rajta... na meg a videó elején is mondja, hogy Nirvana...Yes, Nirvana
Én a Come as you are utáni második kedvencemet a Rape me-t hallottam már ilyen andalító stílusban
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
válasz
Renegade88 #4038 üzenetére
... bammeg egy fél órája guglizok
mert igencsak szeretem a Nirvanát és ezt még nem hallottam eddig sose. Én semmi ilyen infót nem találtam, ezt elméletileg Cobainék írták (meg remélem is). Találtam egy swinges változatot Paul Anka előadásában, de ez az album amin ez van 2004-es
[link]
Ne ijesztgess, majdnem egy világ dőlt össze bennem -
rien
senior tag
válasz
HDR renderin #3968 üzenetére
A Dani California-ban utánoznak több együttest....
A soundtrackbe meg itt belehallgathatsz, hogy melyiket keresed: [link] -
rien
senior tag
válasz
Motion_Blur #3892 üzenetére
Beyonce - Check on it
Hitman: én is arra gondoltam, szerintem ez kell legyen -
rien
senior tag
válasz
HDR renderin #3879 üzenetére
Az első jól mondja Hitman A szikla soundtrackról Hummell gets the rockets
A második Prodigy - Techno from the Matrix
Hitman amit keresel az is ebben a számban van 1:23-tól -
rien
senior tag
Na csak beugrott az Informer feldolgozás Aneela feat. Arash - Chori Chori
meg amúgy Aneela zenéje közt még szétnézhetsz
mod: piqlalegalább TheSilencernek meg nekem küld el pm-ben
én nem mondom el senkinek az bizots, Silencer nevében nem tudok nyilaktokzni, de ilyen kis gonosznem lehetsz...
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
-
rien
senior tag
válasz
Dictator^ #3825 üzenetére
nekem vitte a winamp, csak én meg nem ismertem
piqla: én faszikat lalalázni utoljára az The Offspring - Self Esteem-jénbenhallottam, de fix, hogy nem ezt keresed...de azért szorítok, hogy meglegyen és tuti meghallgatom ha meglesz mi ez, kiváncsi vagyok ha ilyen komoly a szöveg a zene milyen lehet alatta
mod: off
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
Nagyon kitartó vagy
nem tudnál több infót adni a számokról? hátha úgy könnyebben beugrana valakinek. Gondolok ilyenre nő, férfi énekli? gyors, lassú, rock, disco....akármilyen.
[OFF]Nekem pl. a way she go-ról nem tudom miért mert a szöveg se stimmel, de mindig egy Levis reklám jut eszembe The Clash - Should I stay or should I go [/OFF] -
rien
senior tag
válasz
Motion_Blur #3757 üzenetére
szerintem ezt keresed
Queen vs. The Miami Project - Another one bites the dust -
rien
senior tag
válasz
greatchaos #3751 üzenetére
Haddaway - Life
-
rien
senior tag
válasz
Rommel6600 #3694 üzenetére
Enya - Adiemus
-
rien
senior tag
4-es ha sokszor mondják benne, hogy Mexico, Mexico.... akkor talán Les Humphries Singers - Mexico (nem bizos, hogy jól írtam az előadókat, de valami ilyesmi
mod: az a sleeing-es meg nem lehet, hogy Sleeping Sattelite (ez ilyen lightos, feltéve ha csaj énekli) az előadó meg Tasmin Archer
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
válasz
littleNorbi #3514 üzenetére
Crystal - Sosem múlik el
-
rien
senior tag
De jó, hogy felhoztátok ezt a számot
, hogy mit gondolkodtam rajta, hogy a Crystal honnan nyúlta az új számához az aláfestést...
-
rien
senior tag
válasz
burgatshow #3204 üzenetére
Ha szép lassú akkor Kelly Clarkson
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest