Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
(Kolombusz) #2298 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor Tennessee Ernie Ford - Sixteen Tons. A reklamadatbazis.hu-ról tippeltem.
Le is jött és jól sejtettem.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Az új Fiat kishaszongépjárművek reklámja alatt menő számnak a cime érdekelne (some people say a man is made of ...
muscle and blood) -
G@ben
addikt
Keresem még az Oldschool beat című számnak az előadóját, ami pár éve nagy siker volt.
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Az Utolsó gyémántrablás című filmből lenne itt két részlet: [link]
A zenék előadója/címe kellene -
G@ben
addikt
Az Archies - Sugar sugar dallamára íródott talán tavalyi zene, szövege ez: Honey, I've got a lot of money.
Ki az előadó és mi a cím? -
erdoke
titán
Mostanában hallom a rádióban ezt a ''Neked 5 gigabáj,t nekem 5 libamáj'' szövegű szörnyűséget, de nem tudom a címét és az előadóját.
-
CYBERIA
őstag
Radio 1-en hallottam, valami szebídó vagy mi van a szövegében, azt hiszem spanyolul. Mi lehet a címe?
-
KL555
csendes tag
ÜDV MINDENKINEK!!!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Valaki mondja meg,hogy mi a szám címe,ami a Miami Vice reklámjában megy!
Előre is köszönet a segítségért!
Lacás -
daninet
veterán
[link] el ne feledjétek
-
tikomio
csendes tag
keresek egy számot: tom jones: amorello, vagy amarillo, de az sem biztos hogy tom jones. vki segíts!!
-
törölt tag
válasz
(Kolombusz) #2278 üzenetére
nincs mit
es vannak jo kis remixek belole, szoval erre a szamra lehet romantikazni meg jot tancolni is
-
rien
senior tag
válasz
(Kolombusz) #2275 üzenetére
Geri Halliwell - Dolce vita (a szám címe nem biztos, de bizti ő énekli mer én is szeretem
mod: #2277 azaz
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Van egy szám, már nem valami új.
Latinos hangzású egy csaj énekli:
take me back to my sweet lalita/lavira ()
..... meg valami dolce vita.
Mi ennek a cime? -
Snitsky
csendes tag
Most hallottam a rádióba a zenét, de nemtom ki ez és mi a számcime:
Ezt énekelték refrénbe: Ájkó ájkó ájé(ahogy hallottam ugy irtam le)
Valaki esetleg tudná?
Előre is THX! -
Tsunami
senior tag
Valaki nem tudja a címét annak a számnak, ami az új Peugeot 307 HDI reklámjában megy?
Itt meg tudjátok nézni:
[link]
[Szerkesztve] -
Drizzit
csendes tag
A születtt feleségek második évad promojának a zenéjére lennék kiváncsi, a tv2es változatéra, mert az eredeti az más volt az a Juicy.
-
daninet
veterán
-
DroneZ^
őstag
válasz
FlasH-BacK #2259 üzenetére
én tudom de laptopon vagyok, holnap ideirom, de ha nikefootballal rakeresel valamilyen letöltöprogiban megtalalja, vagy ronaldinho vagy ilyesmi, black eyed peas is van de pont ezt nemtudom mi
-
FlasH-BacK
senior tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy a Heineken reklámban, amit még régebben adtak és fociztak benne, milyen szám ment? (előadó-cím)
Előre is köszi -
XanD3R
senior tag
HI
nem tudjátok véletlenül annak a számnak a címét ami a pannon (?) új reklámjába van.
Amikor a csávó nézegeti a noteszét hogy kiválassza h melyik haverját hívja fél áron
??
Üdv.: XanD3R -
acer_
aktív tag
Radioban hallottam, fekazene, jellegzetes motivuma: 'uuu boy you lookin' like...' egy noi hang enekli. Mi ez a szam?
-
daninet
veterán
[link]what iz thiz sit?
-
DroneZ^
őstag
danke für alles
-
Grandi
aktív tag
válasz
ballington #2248 üzenetére
Király akkor lesz, ha DroneZ^ letölti és örjöngve éjjenez, hogy igen, ez az!
=))) -
DroneZ^
őstag
hu de jo lenne ha valaki tudná a Dr. Vegas sorozat zenéjét
sehol sem találom
-
hitman,
őstag
Hiába keresem de nem találom azt a Michael Flatley dalt ami szerintem a leghíresebb zenéje és amit filmekbe is lehet ritkán hallani.
Az biztos,hogy egy jó pár éves számot keresek.
Végülis arra a számra lennék kíváncsi amikor az ember meghaja Michael Flatley nevét és az a szám ugrik be egyből.
Nincs ötletetek? -
LOTR
addikt
Hi!
az új AVON (ha jól emlékszek) reklám zenéje érdekelne, amikor a bankrablók a zenére elkezdenek táncolni, majd a rendőrök is
köszi
üdv -
hitman,
őstag
Üdv all!
Van valami Ír vagy Skót dal/nemzeti dal aminek a címére lennék kíváncsi több feldolgozás is van belöle (ha jól tudom).
Itt van egy videó és ebben 1:30-tól 1:38-ig lehet hallani!
[link]
Valaki létszi mondja meg a címét! -
DroneZ^
őstag
hi a Dr. Vegas sorozatnak van ilyen laza zenéje, nemtudjátok mi a cime?
-
Relisys
senior tag
Van egy szám, mostanába sokat adják tv-be, rádioba. Egy csaj mondogatja benne hogy ''Come on'' nagyon jo kis discos stílusu zene.Azt hiszem más szöveg nincs is benne. Mi lehet a cime??
-
The DJ
addikt
Én is keresek egy dalt...kazin hallottam egy ismi kocsijában, de ő se tudta a címét.
Egy nő énekli és úgy kezdődik, hogy szinte minden kíséret nélkül kezdi a csaj: ''What about you? What about the two of us?'' Utána még énekel valamit és: ''What about me?''
És a refrénben na-názik, azaz: Na na na na na na na na
Próbáltam keresni lyrics-et hozzá, de semmi, régebbi szám lehet...
Valaki esetleg? -
Hitman
aktív tag
Megtaláltam amit kerestem
, ha vkit érdekel: Grits - My Life Be Like a szám címe (nincs a filmzenék között)
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #2219 üzenetére
Szasz!
Köcce,hogy akarsz segiteni de kiderült 3-4 zene is van azon az oldalon.
Ez egy lassu rap féle szám.
[Szerkesztve] -
Hitman
aktív tag
Hali segítséget kérnék, a Halálos Iramban - Tokiói Hajsza c. filmben amikor mennek a fekete srác VW-jéért megy egy muzsik aminek a címe kéne, az ost (''hivatalos'' fimzenéket) végíghallgattam , de nem találtam közöttük..
Segítségeteket előre is köszönöm -
törölt tag
[link]
Erre a zenecimre lennék kiváncsi.Régebben eredetiben a Sándor Mátyás cimü film alatt halottam.
Köce -
Zooka
tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni a címével kapcsolatban:[link] Előre is köszönom!
-
o0tomy0o
tag
Gyerekek! Egy fogós:
90'-s években láttam a videóklippjét, amiben volt egy részlet hogy vagy egy férfi vagy egy nő üveggolyókat szórt a hóba. Annyira nem diszkós, nem is elektronikus, olyan nyugalmasabb, mondhatni romantikusabb fajta. Kb ennyire emlékszem, valszeg a dallamára is, de csak ha meghallom. 1 hónapja própálok rájönni a nevére de eddig nem megy. Ha valaki tud segíteni. . . -
törölt tag
Szasztok Zenebarátaim.
Tegnap voltam Bp-n és a Roxy nyomott egy elég namberes zenét elöadot nem tudom de a cime crazy.Légyszi ha tudtok rola valami infot azt megköszönném. -
lorcsi
veterán
a Sziger reklámja alatt megy egy zene, mi a cííme?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
oettinger01 #2201 üzenetére
Köszi! Hányadik szám a tracklistben?
szerk: megvan My Immortal
[Szerkesztve] -
oettinger01
őstag
válasz
Motion_Blur #2200 üzenetére
a szám előadója: Evanescence (nem biztos, hogy pontosan írtam) de a címét nem tudom
pedig nekem meg van ez a szám, csak a track lista hiányzik
Aktív témák
Hirdetés
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest