- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
StoneBridge
senior tag
Mostanában megy a rádióban (DJ, Roxy) ez a szám, egy csaj énekel benne, a refrénje ehhez hasonló:
''my heart is broken...
oh, it's broken...''
Trance-es stílusa van, valaki biztosan ismeri ezt a zenét, mert sokan szeretik. -
corlagon
senior tag
válasz
Thulcandra #198 üzenetére
#53 ugyanez
-
Thulcandra
senior tag
My Name is Earl sorozatot ha ismeri v.ki akkor megsúghatná, hogy a 4. részben (Faked His Own death) kinek a nótája az ami úgy a 15. perc körül kezdődik? (Mennek fel a dombra és Earl szétrúgja a virágot.)
-
Gomez
aktív tag
Halihó mindenkinek!
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen zenék vannak a következő ''kandikamera'' felvétel alá betéve (gondolom egy előadótól van mind):
[link] =>> 01.26. csütörtöki bejegyzésnél, a ''Budapesti közbiztonsági teszt'' című videó
(A klipp maga elég hosszú, de tanulságos)
-
dobi
aktív tag
NIGHTWISH rajongók előnyben: Azon a NIGHTWISH koncerten amin a végén a WHISMASTER után amikor megkapták a platinát, melyik zene megy alatta? Mi annak a címe? HELP!
-
dante3
addikt
válasz
musclemuseum #192 üzenetére
Köszi szépen!
-
ego27
csendes tag
Hello
Igen régóta szeretném megtudni, hogy ki énekli azt, hogy Bush, Bush Mr. Bush Mr George Bush, ... forevor president U.S.A. Mr. George Bush.
Hipp-Hopp 80-as évek eleje, ennyit tudok még hozzátenni.Mondanék többet is, de utoljára akkor hallottam ...
Köszi -
Jégkokó
veterán
válasz
musclemuseum #191 üzenetére
Na meg van a szám.Köszi megint a segítséget
-
Jégkokó
veterán
Akkor is benne van amikor éppen edzenek, és bevonulnak a fekák, hogy beszáljanak a csapatba
-
Jégkokó
veterán
válasz
musclemuseum #187 üzenetére
Valamai olyan van benne, hogy here comes de huu, here comes de hu, vagy valami ilyesmit énekeltek benne.Nem tudom, hogy ez igy mond valakinek is valamit, de jobban nem tudom sajnos elmondani a szövegét
-
dante3
addikt
Sziasztok!
Megy a VIVA tv-n mostanság egy Gino nevezetü emberke,kellene a szám címe amit a klippben énekel!
Köszi! -
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki, hogy a Csontdaráló című filmben van egy zene, és az van rajta a dvd ben is a menűnél , meg a filmben amikor játszanak és akkor is ez a zene megy közben.
-
lapa
veterán
üdv,
ez lenne a feladat: [link]
ha valakinek megvan akár által is küldhetné... -
dekoninck
aktív tag
Sziasztok,
Egy metal/hardcore szám címét keresem, valami olyasmit énekelnek a refrénben, hogy ''I don' t like you, I don't like you, I don't like you, I am not ....'' ezt elfelejtettem. Feszes tempójó szám, és persze király.Ismerős?
-
@Töki15
tag
Na én is segitségre szorulok!
Nem tudom az előadót és szeretném megszerezni ez a zenét!
A zene műfaja:rap és a refrénben folyamatosan azt éneklik hogy ''JUMP AROUND''
Sajna csak enyit tudok segíteni de most ti segítsetek!
THX A SEGITSÉGÉRT Pompi
[Szerkesztve] -
onlysony
aktív tag
válasz
musclemuseum #171 üzenetére
háát nemtudom
amúgy Cool a verda c. műsorból lett kivágva, de nekem egy valós hip-hop számnak tünik...
-
onlysony
aktív tag
#149?
-
CYBERIA
őstag
válasz
musclemuseum #166 üzenetére
Megvan!
Ha valakit érdekel, ''Aranyszárnyú angyal'' a címe! Kösz a segtséget!!
Már csak ez a kérdés:[link]
Más is mondta már, hogy talán Boban Markovics, de lehet, hogy egy szerb többet tudna mondani. -
CYBERIA
őstag
válasz
musclemuseum #166 üzenetére
Volt egy ilyen tippem nekem is, de sajna a felét sem értem...
Máris sokat segítettél! -
-
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Mi annak a dalnak a neve, ahol egy férfi mindig azt mondja, hogy: Girl...
Rádióban hallotam, Rádió1-en és nagyon megtetszett. -
KiMika
tag
Sziasztok!
Keresem egy magyar dal címét és/vagy előadóját. A szám az 89ers által is feldolgozott Words című szerzemény dallamára épül.
A szövegből ennyit tudok:
Nézd milyen szép kék az ég
Álmodban arra jársz, amerre nem járt előtted senki
Előre is köszi a helpet!
Üdv.
KiMika -
SEK3
tag
válasz
musclemuseum #161 üzenetére
Valójában az az 1mp ismétlődik percekig, nem?
meg rengeteg filmben is előfordul -
SEK3
tag
Ááá -igen ez az!!!
kösz, de nagyon, már maha rég kellet ez a szám
-
SEK3
tag
na figyeljetek! Na ez itt egy részlet, úgy vágtam ki a the simpsons-ból
[link]
tudjátok a címét?
[Szerkesztve] -
SEK3
tag
Hi mindenki!
ismerek egy olyan számot, hogy: jock jams - Are you ready
És az a szám érdekelne ami a Hajrá csajok c. filmben van, mivel az nem ez, hanem egy sokkal jobb változat. -
onlysony
aktív tag
ennek a számnak érdekelne a címe. előre is kösszke ha valaki tudja
[link] -
frenkyboi
csendes tag
Respect!
A eurosport-on szokott lenni havi műsorajánló, az az alatt szóló zenére lennék kiváncsi. Volt itt már ilyen req csak akkor nem annyira jött rá válasz azthiszem.
Peace : Frenki -
kgbrg
tag
Sziasztok
A Talpig Zűrben 2 bevezető zenéjének a címe érdekelne.
Köszi -
SEK3
tag
válasz
strike-force #126 üzenetére
nem erre gondoltam, de ez is tetszik
azért kösz. -
Matthew
őstag
Csaó!
Tudja valaki az Üvegtigris 2-ben hallható zene címét és előadóját? Eldúdolni sajna nemtom... -
Syabi
újonc
Sziasztok!
Ennek a számnak keresném az előadóját/címét:
[link]
Tudja vki?
THX! -
veecaa
csendes tag
Üdv!
Erre a szám címre lennék kiváncsi: [link]
Köszi! -
G@ben
addikt
Keresném ennek a népdalnak a címét: [link]
Vagy Hungareska lenne a címe? -
atenza
senior tag
''One night to...'' (remélem jól hallom)kezdetű zenének a címét v. az előadóját keresem!
Ha jól emlékszem, akkor egy olyan reklában is szerepel ez a zene, ahol rengeteg színes labda pattog az utszákon, talán vmi autós reklám lehet.. -
Apollo17hu
őstag
Ámokfutók - Hold dala
Happy Gang - Kérek egy kulcsot a szívedhez
Ezeknek mi az eredetijük? -
Gh0sT
addikt
Sikerült hihetetlenül jó minőségben rögzítenem egy számot, aminek az előadójára és címére lennék kíváncsi: [link]
-
ToBeY
nagyúr
Tudja valaki az új libress betét reklámjának a zenéjének a címét?
-
-
SEK3
tag
Hi mindenki!
kivágtam a filmből a hangot: [link] ismeritek? -
SEK3
tag
Oh, lenne még pár kérdésem:
Simpson család - amikor Duffman belép a kocsmába -megjelenik, akkor van ez a zene de ezt lehetett hallani a Kutyám Jerry Lee c.filmben is, amikor a jerry lee meglátja azt a fehér szukát az autóban. olyan szintetizátor zene - szerintem
Bájkeverő c.filmt (Bedazzed) amikor eliott meglátja az ördögöt (Elisabeth Hurley) a barban akkor lehet hallani a zenét.
Kerestem Cool túra, avagy Road Trip soundtrackot, de nemtaláltam, ha tudjátok a benne szereplő számok címét légyszi mondjátok meg.
[Szerkesztve] -
Garfield
aktív tag
Az új Grande Puntonak a reklamzenejenek a cime kellene! Azt hiszem az eloado Meriln Manson !
-
SEK3
tag
szeva
Kéne egy kis segítség: van egy film, amiben van egy zene:
a film: Tökéletes férfi ..::.. és a filmben van egy rész, amikor a srác mészik a falon és a dal címe ami hallhatunk valamilyen Lady... Ha tudjátok akkor légyszi áruljátok el
Egy kis komolyzene: Van egy asszem svéd, dán vagy norvég zeneszerző vagy író(aki ''csinálta'') asszem green, grim, grim vagy valami hasonló.
Azt tudom, hogy a mű arrol szól, hogy van egy beteg anyja, akit St.pétervárra visz azt nem akarják beengedni, azt utána meg udvarlói vannak a szereplő egyébként egy hapsi. az elején a klasszikus friss Tavasz zenéje aztán a vége-közepe fele meg egy olyan, ami a Windows98-ba egy alapzene azt hiszem valamilyen király bejárata, vagy barlang bejárata
Hát nem tudom, hogy menyire fogalmaztam érthetően, de az biztos, hogy a win98-ba benne van, de xp-t használok.
Ha valaki megmondja a címeket, annak megköszönöm. -
lapa
veterán
a szám címét ugyan tudom: scooter - endless summer
azt viszont nem, hogy van-e nem-live verziója. hallott már vki stúdiófelvételt? köszi -
onlysony
aktív tag
Hellosztok
engem a Cool a verda c. szórakoztató műsorbanelhangzó zenék érdekelnének,az összes, ma 13:20kor az rtl klubbon meglehet nézni a műsort de lehet hogy valaki járatos a dolgokban és kisujjból vágja a zenéket
akkor előre is kössz!
csáócsáó -
Remington
őstag
Annak a számnak kellene a címe ami a Halálos iramban-nak az elején van amikor brian bemegy toretto hugához.
-
erdey_a
addikt
Nem ismerem a reklámot, de nem ez az??
gyöngyöm gyöngyöm
gyöngyöm gyöngyöm gyöngyömnek száz forint az ára
kéret engem egy juhász hogy menjek hozzája
ej anyám a juhász az a cifra tarisznyás
elmegyek nem megyek nem megyek hozzája
kéret engem egy kanász hogy menjek hozzája
ej anyám a kanász botjával hadonász
kéret engem egy juhász hogy menjek hozzája
ej anyám a juhász az a cifra tarisznyás
kéret engem egy kocsis hogy menjek hozzája
ej anyám a kocsis a búcsúra kocsin visz
elmegyek elmegyek elmegyek hozzája -
CYBERIA
őstag
Vodafone-os népdalnak mi a címe?
A szövegéből annyit értettem, hogy ''száz forint az ára''. -
carvelino
csendes tag
a libresse új überfasza betétreklámjának a zenéje kéne köszi
-
Digital
addikt
Egy csengőhangra volna szükségem!
Mégpedíg ami az ''ARGO'' című filmben hangzik el,így csörög ''hangyás dzsoni'' tesójának a telefonja a mikrobuszban mikor már halott,és a Balog Tibi mondja a Bodrinak ''felnevedd Bodri bazd+'' A telefon valami szétnyithatós sharp modell lehet,és vodafonos!
Köce! -
ixtom
tag
Discovery Channel-en mennek ilyen kisfilmek vagy mik, a műsorok között.
Vannak a repülés történetéről szólóak is.
Azok közül az egyikben egy olasz papa mesél talán a hidroplánokról (az a lényeg hogy olaszul magyaráz). Ezalatt megy egy nyugis zene, na én erre lennék kiváncsi.
(már ha van aki nézi)
-
-
Flashback
addikt
jee!! Akkor már megkérhetnélek hogy: a National Geo.-n mikor vége van az adásnak, szóval akkor szoktak ilyen klippeket leadni. Ott van egy repülésről szóló klipp is. Aminek a zenéje egyszerűen isten! Az előző topikban már feszegettük ezt, még a NG-nek is írtunk de aszonták hogy ők sem tudják mi ez a zene. Szóval ha azt meg tudnád szerezni... te lennél az ISTENCSÁSZÁR!!! ...az ISTENCSÁSZÁR!!!
Köszi!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Diablo IV
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest