- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Plazma TV topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
Hopkins95
üzenetére
A nintendo gaming és a Steam Deck gaming nagyon más kategória. S ráadásul az általad említett nVidia Tegra X1 is konzervatívabb immediate renderer, szóval szoftveresen portolásnál ilyen szempontból nem igényelt különösebb törődést.
Az Adreno pedig továbbra is egy tileos architektúra. Ha nincs rá igazítva a renderkód, lehetnek problémák. -
hapakj
őstag
válasz
Hopkins95
üzenetére
Hja, csak az Air-be nincs venti. Nekem szimpatikus, hogy ez az széria jelenti a fanless megoldást Apple-nél s ironikus is, hogy épp ez a neve

Persze, mindent lehet hűteni is meg nem is. Engem az zavar, hogy annyi 10-20w-os SoC megoldás van intel meg amd oldalról is, s amikor esetleg terméket is építenek belőlük vagy sikerül beletenni valami filléres műanyag ventit vagy túlárazzák a cuccot... -
hapakj
őstag
válasz
Hopkins95
üzenetére
Mi az hogy elfogadom vagy sem? MacBook Air a fanless alternatívája az Applenek. De itt van mellettem egy M3 Pro Macbook Pro is. Ez is igazán csendes általános esetekben, de ha kell beindul az aktív hűtés és van hangja. szóval ez nagyon nem nyert.
Az meg hogy miért nem jók játékra az Apple chipek teljesen más ok. Mivel minden játék kb immediate renderre van optimalizálva az apple GPU meg TBDR. Külön kellene törődni velük, ami általában elmarad.
-
hapakj
őstag
válasz
Hopkins95
üzenetére
lol, mert valamelyik idióta aktív hűtést rakott egy telefonra akkor már minden oké
jézusom ez a logika kikezdhetetlen 
Nemtom én speciel szeretem arra kiverni, ha egy weboldal megnyitásától nem kezd visítani a gép, mint egy disznó. lol.
És épp a választás lenne a cél. Ha nekem nem fontos a stabil teljesítmény, de a zajtalan működés igen, akkor legyen már fanless alternatíva. Ha teljesítmény kell akkor ott a desktop. Pont az androidosok recskáznak, hogy legyenek lehetőség meg alternatívák, de az apple nyújt valami olyat amit mások nem tudnak, akkor miért is van rá szükség. lol
-
hapakj
őstag
válasz
Hopkins95
üzenetére
Igen én is ilyen 200-300 között szeretnék látni ilyen fanless megoldásokat, ~20 óra akkuidővel, természetesen a megfelelő teljesítmény kompromisszumokkal és akár intel vagy amd alapú is lehet.
Mindig akad valaki aki állítja, hogy látott ilyet és egy Macbook Air árából akár kettőt is lehet venni, de aztán elghostolnak mint a csajok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hapakj
őstag
válasz
Hopkins95
üzenetére
Gondolom az az Asus Zenbook az nem passzív hűtésű megoldás. Én ezt nagyon szeretem az M1-es Air-embe, s nagyon hiányolok hasonló megoldásokat Windows-os vonalról, akár alacsonyabb teljesítménnyel is.
S igen, ahogy írtad bár Macbook kategóriás Windowsos gép vagy ugyanolyan árban van vagy drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)