Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyci
senior tag
LOL.
Szerintem itt én használok egyedül windows 11-es arm-os lapotopot elsődleges gépként. Mellesleg minden különösebb probléma nélkül és masszívan nem érdekel pl. hogy L.Office hogyan fut, mert nincs is winarm kiadása. Viszont az MS Office gond nélkül megy, meg minden más, ami kell egy otthoni/irodai gépre.
Mellesleg sok GitHub-os arm projekt tényleg csak abbl áll, hogy lefordítják winarm-ra is az app-ot, és semmivel sem rosszabb az eredmény, mint az összes többi platformra hasonlóan automatizált fordítás.
Értem én, hogy optimalizáció, de manapság kb. csak a NASA optimalizál célhardverre (egyébként tapasztalat, hogy sokszor ők se).
Atomerőművekbe szánt hardvereszközökben is elfordul, hogy kifelejtenek egy pipát a fordítóban, aztán 2 év múlva leáll a Leningrád 2 atomerőmű (mert kihagyták a memóraellenőrzést a modulban).
(El lehet olvasni a nyilvános jegyzőkönyveket az esetről, aminek több más vonatkozása is van, de az itt már végképp off.) -
-
sanyci
senior tag
Második éve használok WinArm64-es notebook-ot.
Nagyjából nulla hátránya volt az én felhasználási módomban (normál otthoni/irodai használat).
Emulálva minden olyan elfut, amiből nincs natív (akár pl. a LaserGRBL is) app és nekem eddig kellett, viszont 20 órákat bír 5G nettel, így pl. Wifi-t se használok rajta, max. szkenneléshez/nyomtatáshoz kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest