- Autós kamerák
- Nikon DSLR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért nem olyan biztos, mert ott van az Nvidia Tegra X1, a mostani Adreno az Qualcomm Snapdragon Eliteben azért már jóval erősebb, s arra a Tegrára anno egy konzolt épített a Nintendo.
Kíváncsi lennék azért én is valami valódi 3Ds applikációra vagy játékra valós időben Adrenon Windows vagy Linux alatt, hogy ott mit mutatna mondjuk akár az Intel Xe vagy Radeon Mobilehez képest.
-
Ja a Prokba van? Nekem egy 2020-as M1-es Airem van, abban nincs, akkor én tudtam rosszul, ezek szerint a Pro modellek kaptak ventit
Viszont akkor nem is passzív hűtésű az sem, szóval végül is ez is engem igazol, hogy kell bele a venti akkor is, ha Arm chipekre építünk laptopot.
-
-
Igen, az Apple nyújt 1 alternatívát és vagy elfogadod vagy így jártál, mert az Apple így gondolta jónak
Az Androidon meg van több féle választásod.Azért ha megfigyeled, akármilyen erősek is az Apple chipek, játékok alatt kárát látják az aktív hűtésnek. Pl. Resi Evil 4 alatt bizony vannak szituk, amikor bezuhan az FPS, mert throttlingolni kezd az Apple chip. Szóval szép meg csendes a passzív hűtés, de van az a szint, ahol elkél egy jobb hűtés. S nem muszáj ventit rakni, mint említettem, már vannak új ventilátor nélküli próbálkozások, ahogy arra feljebb utaltam(konkrétan M chipes Macbookon tesztelte a cég a megoldását).
-
törölt tag
lenovoval a jobban jártál az apple gépeknél gyengébb minőségűbb és drágábbak nincsenek
macbook prom 3 szor behalt 1 év alatt míg van egy 15 éves acer hibátlan-akksi halott
iphone 15 öt 2 napig bírtam utánna pixel maga a megváltás volt.
de most másodlagosnak veszek egy poco x6 pro-t , nem azért mert verhetetlen árérték arányban alázza a sokkal drágábakjat hanem hanem mert k**** jó és szép -
törölt tag
https://www.laptopoutlet.co.uk/lenovo-ideapad-5g-qualcomm-snapdragon-sc8180xp-8gb-ram-512gb-ssd-14-inch-full-hd-windows-11-home-laptop1117-rfb-82kf0008uk.htmlhttps://www.laptopoutlet.co.uk/lenovo-ideapad-5g-qualcomm-snapdragon-sc8180xp-8gb-ram-512gb-ssd-14-inch-full-hd-windows-11-home-laptop1117-rfb-82kf0008uk.html
ja pill lenovo idepad 5g van tobb felszereltseggel nemm irtan milyened van
legolcsobb mecbook air m2 999 szovan 3 kijon belole
-
-
S_x96x_S
addikt
> Ennyi. Továbbra is az apple megoldásai lesznek a legprémiumabb
> és legjobb ár / érték arányú termékekkivéve,
- hogyha sok memória kell ..
valószínüleg lesz upgradelhető DDR5 SODIMM verzió is,
amit olcsón fel lehet 96GB DDR5 (2x48) -re upgradelni.
( később talán 2x64 -re is.. )- és ha sok diszk kell ( >= 2 TB )
-
Nem passzív hűtésű, de ahogy pusszycat is mondta, rohadt csendes, ma éjjel is mikor használtam, alig kapcsolt be a venti, szinte észre sem veszed.
#36 freeapro amire te gondolsz, azt úgy hívják, hogy Chromebook. Egy Windowsos vagy macOS géphez képest sokkal kevesebb mindent tud a ChromeOS, nem tudsz pl. Photoshopot vagy Lightroomot használni rajta vagy Premiere Prot, nem tudsz rajta pl. autódiagnosztika programot használni(unokatesóm napi szinten használja) vagy pl. nem tuddz rajta játszani sem normálisan. Egy Windowsos, macOS vagy Linux rendszerű gépen a lehetőségeid tárháza szinte végtelen.
-
-
Használod is a Libre Office-t, vagy csak beszélsz hülyeséget? Utóbbira tippelek, mert én használom és gyorsabban indul, mint a mikrofos bughalmaza. Ráadásul olyat is tud, amit a MS Office nem. Konkrétan olyan megoldást adott, amit a munkámban nagyon jól tudok használni és az MS ennek a közelében sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Viszont akkor nem is passzív hűtésű az sem, szóval végül is ez is engem igazol, hogy kell bele a venti akkor is, ha Arm chipekre építünk laptopot.
Az Androidon meg van több féle választásod.