- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért nem olyan biztos, mert ott van az Nvidia Tegra X1, a mostani Adreno az Qualcomm Snapdragon Eliteben azért már jóval erősebb, s arra a Tegrára anno egy konzolt épített a Nintendo.
Kíváncsi lennék azért én is valami valódi 3Ds applikációra vagy játékra valós időben Adrenon Windows vagy Linux alatt, hogy ott mit mutatna mondjuk akár az Intel Xe vagy Radeon Mobilehez képest.
-
Ja a Prokba van? Nekem egy 2020-as M1-es Airem van, abban nincs, akkor én tudtam rosszul, ezek szerint a Pro modellek kaptak ventit
Viszont akkor nem is passzív hűtésű az sem, szóval végül is ez is engem igazol, hogy kell bele a venti akkor is, ha Arm chipekre építünk laptopot.
-
Igen, az Apple nyújt 1 alternatívát és vagy elfogadod vagy így jártál, mert az Apple így gondolta jónak
Az Androidon meg van több féle választásod.
Azért ha megfigyeled, akármilyen erősek is az Apple chipek, játékok alatt kárát látják az aktív hűtésnek. Pl. Resi Evil 4 alatt bizony vannak szituk, amikor bezuhan az FPS, mert throttlingolni kezd az Apple chip. Szóval szép meg csendes a passzív hűtés, de van az a szint, ahol elkél egy jobb hűtés. S nem muszáj ventit rakni, mint említettem, már vannak új ventilátor nélküli próbálkozások, ahogy arra feljebb utaltam(konkrétan M chipes Macbookon tesztelte a cég a megoldását).
-
törölt tag
lenovoval a jobban jártál az apple gépeknél gyengébb minőségűbb és drágábbak nincsenek
macbook prom 3 szor behalt 1 év alatt míg van egy 15 éves acer hibátlan-akksi halott
iphone 15 öt 2 napig bírtam utánna pixel maga a megváltás volt.
de most másodlagosnak veszek egy poco x6 pro-t , nem azért mert verhetetlen árérték arányban alázza a sokkal drágábakjat hanem hanem mert k**** jó és szép -
törölt tag
https://www.laptopoutlet.co.uk/lenovo-ideapad-5g-qualcomm-snapdragon-sc8180xp-8gb-ram-512gb-ssd-14-inch-full-hd-windows-11-home-laptop1117-rfb-82kf0008uk.htmlhttps://www.laptopoutlet.co.uk/lenovo-ideapad-5g-qualcomm-snapdragon-sc8180xp-8gb-ram-512gb-ssd-14-inch-full-hd-windows-11-home-laptop1117-rfb-82kf0008uk.html
ja pill lenovo idepad 5g van tobb felszereltseggel nemm irtan milyened van
legolcsobb mecbook air m2 999 szovan 3 kijon belole
-
-
S_x96x_S
addikt
> Ennyi. Továbbra is az apple megoldásai lesznek a legprémiumabb
> és legjobb ár / érték arányú termékekkivéve,
- hogyha sok memória kell ..
valószínüleg lesz upgradelhető DDR5 SODIMM verzió is,
amit olcsón fel lehet 96GB DDR5 (2x48) -re upgradelni.
( később talán 2x64 -re is.. )- és ha sok diszk kell ( >= 2 TB )
-
Nem passzív hűtésű, de ahogy pusszycat is mondta, rohadt csendes, ma éjjel is mikor használtam, alig kapcsolt be a venti, szinte észre sem veszed.
#36 freeapro amire te gondolsz, azt úgy hívják, hogy Chromebook. Egy Windowsos vagy macOS géphez képest sokkal kevesebb mindent tud a ChromeOS, nem tudsz pl. Photoshopot vagy Lightroomot használni rajta vagy Premiere Prot, nem tudsz rajta pl. autódiagnosztika programot használni(unokatesóm napi szinten használja) vagy pl. nem tuddz rajta játszani sem normálisan. Egy Windowsos, macOS vagy Linux rendszerű gépen a lehetőségeid tárháza szinte végtelen.
-
Használod is a Libre Office-t, vagy csak beszélsz hülyeséget? Utóbbira tippelek, mert én használom és gyorsabban indul, mint a mikrofos bughalmaza. Ráadásul olyat is tud, amit a MS Office nem. Konkrétan olyan megoldást adott, amit a munkámban nagyon jól tudok használni és az MS ennek a közelében sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gurulunk, WAZE?!
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Spectre x360 16 2-in-1 16" 3K IPS érintő i7-1360P Arc A370M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest