Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#53058560 #76 üzenetére
Papa, amúgy ezek Inteles laptopok, ahogy a kolléga is írja. Akartam is mondani, csak közben elment más téma irányába a topik és nagyon elvesztem benne én is.
Ha Arm laptopos linket tudsz, akkor azt megköszönjük. Amúgy a további probléma ezekkel az Arm laptopokkal, hogy elméletben léteznek, de egyszerűen olyan ritka, mint a fehér holló. Ha talál is az ember, azt tényleg csak ilyen nagy piactereken mint pl. az Amazon talál. Itthon szerintem még ilyen "hülyevagyokáruházban" sem találsz.
-
válasz
#53058560 #60 üzenetére
Köszi, de ahogy látom, ezek refurbished állapotúak.
Mindazonáltal azt gondolom, ha jó állapotú laptopok, akkor ezek ennyiért már megérik.
Amúgy nem tudom mi ez a folyton passzív hűtésre recskázás, mikor némelyik telefonok is kaptak már aktív hűtést. Meg szerintem az Arm chipes laptopok is eljuthatnak arra a szintre, hogy kelleni fog bele aktív hűtés, mert a nagyobb teljesítményhez nagyobb fogyasztás fog párosulni.
Teszem azt ott van egy Nintendo Switch ARM architektúrával és ott is tudták jól, hogy ha stabil teljesítmény kell, akkor elkél a ventilátor bele.
Na most ha a Qualcomm is azzal fog izmozni, hogy márpedig az Arm Windows alatt játékokat is képes futtatni, mint bármelyik más rivális, szerintem nem lesz ördögtől való, ha kap egy ventilátort(nem muszáj mindig mennie, lehet azt paraméterezni, hogy böngészőnél be sem kapcsoljon). Aztán ezt a Frore AirJetet szívesen látnám ezekben, amiről a PH! is írt, még jobb is lenne a hagyományos ventinél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest