- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
pusszycat #71 üzenetére
Értem én, minden cégnek vannak jó és rossz termékei. S most sem én kezdtem a másikba beállást. De persze az Apple mindig túlárazott és szar. Hilarious
A laptopok egyébként meg ostoba szükségmegoldások s ha már léteznek hangjuk se legyen. Egy igazi számítógép (desktop) egységnyi teret és időt vesz el az életedből
-
paljani
aktív tag
válasz
pusszycat #37 üzenetére
Cukorborsó vagy, köszi a tippeket! Havonta takarítom, félévente szétszedem ill. évente pasztázom. Sőt a környezetét hetente portalanítom. Gyakorlatilag enni lehet a külsejéről/belsejéről, annyira tiszta. Esélyesen a venti persely kopott szét, de annyira kicsik, hogy nem tudom (merem) házilag “javítani”. Most megjönnek az újak, akkor lehet nekiállok hátha…
Long story short: ami mozog, annak hangja van (plusz a koszt is beviszi) idővel egyre több és több.
-
paljani
aktív tag
válasz
pusszycat #31 üzenetére
Nem csak erről (ma milyen hangos/halk) van szó. Van egy Asus GL703VM-em, két ventivel (sokat megy: plex, torrent stb.) viszont a 6. életévébe lépve elkezdtek ordenáré módon kerregni a ventik, most fogom cserélni őket. Ha nem tudnám kicserélni őket akkor kuka lenne (másik szobából is hallani, annyira gatyák!) az egész gép. Most remélem kap még így egy másik 4-5 év szolgálatot, de utána tuti passzív lesz az utódja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ZIDOO médialejátszók
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest