Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Projektor topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Nekem a 2800+-os A64-ekkel volt sorozatosan ilyen jellegü gondom, ezért irtam a fentieket, feltételezve, hogy azonos a probléma, de ezek szerint a gyártó ''megelőzött.
Viszont az emlitett procik mindegyike stabilan ment C&Q nélkül akár három modullal is. Sajnálom hogy nem tudtam segiteni. -
Sir Riccio
addikt
Sajnos el kell hogy egy kicsit keseritselek, ugyanis köztudott hogy az s754-es konfigok nagy többsége engedélyezett C&Q mellett nem hajlandó 2 vagy több memória modullal stabilan müködni. (ez a tény nem függ a RAM márkájától, gyártójától, inkább attól hogy ''egy vagy kétoldalas'' a modul) Mindenképp megér egy misét: letiltod a C&Q müködését,- legalább egy teszt erejéig,- / BIOS-ban és WIN energiagazd lehetőségek / és ha akkor stabil, a választás lehetősége a tiéd, egy modult használsz vagy a C&Q mellett döntesz.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Winner_hun #339 üzenetére
Ha már ennyit szenvedtél vele ne add fel, ugyanis jól láthattad, a FET hőleadó felülete valóban ''fémszerü'' ugyanis fémből van, és a logika szerint mindig erre ''hivatott kerülni'' a hütő felület./hütőborda/ A csillám lemezt igen régen felfedezték, kiváló a hőátadási tényezője, és egyben kitünő villamos szigetelő./És itt most nem a sinen gurúló közlekedési eszköz szigetelésére gondoltam/ Beszerezhető minden alkatrész üzletben.
Továbbiakban a tápod ,-mind a legtöbb táp,- valóban rendelkezik rövidzár védelemmel, bizonyára tette a dolgát és ezért nem szenderült jobblétre semmi a rendszeredben. Az természetes hogy nem tudtál feszt mérni a csatikon, mivel ha a procit eltávolitod csekély az esély hogy az alaplapod ''beinditja'' az amugy kapcsoló üzemü tápot. Tehát fel a fejjel, ne add fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest