- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
robekri #4485 üzenetére
Hát szerencsére úgy néz ki, hogy nem volt igazad.
Rákerestem a hibára és a microfos oldalán írták,hogy nem tom milyen frissítést kell feltenni ilyen esetben,mert winfos probléma...."Ez a probléma a memóriakezelőben kialakult versenyhelyzet miatt jelentkezik."
Na a lényeg,hogy délután ötkor feltettem, azóta lemezt írtam, installáltam,uninstalálltam,közben zenét nyomtam és folyamatosan böngésztem és mindeközben megy a bittorrent és volt egy kis zeneszerkesztés is....és hát, le is kopogom se kékhalál, se hibaüzenet.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
robekri #4483 üzenetére
hát ezzel csak annyi bajom van, hogy ilyen lapban többeknek van ilyen memójuk, haveromnak is ez volt és soha semmi ilyen bajuk nem volt vele.
Most lehetséges,hogy pont egy ilyent kifogtam?
Ugyanezek a ramok voltak az előző szintén giga,de inteles lapomban és semmi gond nem volt velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- INTEL COMPUTE STICK - STCK1A32WFC
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest