Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Nemtom, rég léptem be. Anno, megvettem eredetibe (én marha), és ugye bosszankodtam, mert eleve többe került, mint amit írtak.
A gyökérkecseg "fejlesztők" az Opera böngészőt NEM szeretik (gondolom), mert pl vásárláskor, a végén csinál egy próba vásárlást, levon egy eurót a számláról (már önmagában ez is kecsegség, még ha "jóvá írja, akkor se). Csakhogy az utcsó résznél van egy kis ablak, amit be kellene jelölni, hogy elfogadod a feltételeket. Na, ezt NEM lehet "bejelölni" egérrel. Ha nem jelölöd, vissza dob, és vagy kezded elölről, vagy böngészőt váltasz. Ha elölről kezded, ismét 1 euró a semmiért!
Eleinte nem értettem, és nem figyeltem az sms-t, így kb 3-4 euróval többért vettem meg ezt az izét. Gondlom, akik pénzért vették, azoknak adtak "grátisz" cuccokat, pl hírtelen lett 5E booster pontom. Igaz, most már vettem hozzá, de itt is van sumákság. explorer/firefox böngészővel más ajánlatokat ad, mint opera böngészővel.
Másnak is, azt nem tudom. De, opera-val 20 euró 8.E pont, explorer/firefox alatt meg 20Euro 7200 pont.
Tehát, felajánlotta a rendszer (pontosabban, 0 booster pontot ír oda), hogy kipróbálhatok 3 autót egy hétig, az egyik a lambo, akkor audi A8, és BMW.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Olcsó számítógép (LGA775 + DDR3)
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest