Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

Közben, akit nem érdekel, az ne olvassa, ne nézze:
    Elkészült a nismo tuning "hogyan készült", odassatok:
    1.sor: segédtéglalap, n betű, ami 3 db, majd többi betű, hogy mégis tudjam, mekkorák legyenek. Az utolsó képen látszik is, micsoda szemetet csináltam. Skew opcióval sokat formáztam mindegyiket, hogy egyforma legyen, megrohadtam, mire sikerült ugyanazt a dőlésszöget mindegyiknek belőni, ha ugyan sikerült
    2.sor: Az s betű. Én jobb módszert nem láttam, mert nem vagyok profi, úgyhogy így bohóckodtam, téglalapból való kitakarással
    3.sor: s betű folyatás, majd feldobom a többit is, mert valami nem tetszik, túl nagyok a betűk.
    4.sor: S betű még mindig, majd az egész hóbelebanc kicsinyítése, mert elméreteztem.
    Az s betű fura alja és teteje miatt egy fehér téglalapot kell alkalmazni takarásra, ami végül az egész kocsit beteríti. Az m betű olyan, mint az n, csak több, azaz 3+2 darabból áll. a Legvégén még nézegetés, átméretezgetés, apróbb módosítások, melyek közül ha egy is jól sikerül, akkor FINISHED CUSTOMIZATION gombbal mentés! Betűk közti távolságra odafigyelési, majd a középső betűk ide-oda mozgatási, s betű ellenőrzési, oldalról megnézési, és kész is van, kb szűk 1 óra alatt.
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák