- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Közben, akit nem érdekel, az ne olvassa, ne nézze:
Elkészült a nismo tuning "hogyan készült", odassatok:
1.sor: segédtéglalap, n betű, ami 3 db, majd többi betű, hogy mégis tudjam, mekkorák legyenek. Az utolsó képen látszik is, micsoda szemetet csináltam. Skew opcióval sokat formáztam mindegyiket, hogy egyforma legyen, megrohadtam, mire sikerült ugyanazt a dőlésszöget mindegyiknek belőni, ha ugyan sikerült
2.sor: Az s betű. Én jobb módszert nem láttam, mert nem vagyok profi, úgyhogy így bohóckodtam, téglalapból való kitakarással
3.sor: s betű folyatás, majd feldobom a többit is, mert valami nem tetszik, túl nagyok a betűk.
4.sor: S betű még mindig, majd az egész hóbelebanc kicsinyítése, mert elméreteztem.
Az s betű fura alja és teteje miatt egy fehér téglalapot kell alkalmazni takarásra, ami végül az egész kocsit beteríti. Az m betű olyan, mint az n, csak több, azaz 3+2 darabból áll. a Legvégén még nézegetés, átméretezgetés, apróbb módosítások, melyek közül ha egy is jól sikerül, akkor FINISHED CUSTOMIZATION gombbal mentés! Betűk közti távolságra odafigyelési, majd a középső betűk ide-oda mozgatási, s betű ellenőrzési, oldalról megnézési, és kész is van, kb szűk 1 óra alatt.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest