- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Nemtom, rég léptem be. Anno, megvettem eredetibe (én marha), és ugye bosszankodtam, mert eleve többe került, mint amit írtak.
A gyökérkecseg "fejlesztők" az Opera böngészőt NEM szeretik (gondolom), mert pl vásárláskor, a végén csinál egy próba vásárlást, levon egy eurót a számláról (már önmagában ez is kecsegség, még ha "jóvá írja, akkor se). Csakhogy az utcsó résznél van egy kis ablak, amit be kellene jelölni, hogy elfogadod a feltételeket. Na, ezt NEM lehet "bejelölni" egérrel. Ha nem jelölöd, vissza dob, és vagy kezded elölről, vagy böngészőt váltasz. Ha elölről kezded, ismét 1 euró a semmiért!
Eleinte nem értettem, és nem figyeltem az sms-t, így kb 3-4 euróval többért vettem meg ezt az izét. Gondlom, akik pénzért vették, azoknak adtak "grátisz" cuccokat, pl hírtelen lett 5E booster pontom. Igaz, most már vettem hozzá, de itt is van sumákság. explorer/firefox böngészővel más ajánlatokat ad, mint opera böngészővel.
Másnak is, azt nem tudom. De, opera-val 20 euró 8.E pont, explorer/firefox alatt meg 20Euro 7200 pont.
Tehát, felajánlotta a rendszer (pontosabban, 0 booster pontot ír oda), hogy kipróbálhatok 3 autót egy hétig, az egyik a lambo, akkor audi A8, és BMW.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest