- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Nemtom, rég léptem be. Anno, megvettem eredetibe (én marha), és ugye bosszankodtam, mert eleve többe került, mint amit írtak.
A gyökérkecseg "fejlesztők" az Opera böngészőt NEM szeretik (gondolom), mert pl vásárláskor, a végén csinál egy próba vásárlást, levon egy eurót a számláról (már önmagában ez is kecsegség, még ha "jóvá írja, akkor se). Csakhogy az utcsó résznél van egy kis ablak, amit be kellene jelölni, hogy elfogadod a feltételeket. Na, ezt NEM lehet "bejelölni" egérrel. Ha nem jelölöd, vissza dob, és vagy kezded elölről, vagy böngészőt váltasz. Ha elölről kezded, ismét 1 euró a semmiért!
Eleinte nem értettem, és nem figyeltem az sms-t, így kb 3-4 euróval többért vettem meg ezt az izét. Gondlom, akik pénzért vették, azoknak adtak "grátisz" cuccokat, pl hírtelen lett 5E booster pontom. Igaz, most már vettem hozzá, de itt is van sumákság. explorer/firefox böngészővel más ajánlatokat ad, mint opera böngészővel.
Másnak is, azt nem tudom. De, opera-val 20 euró 8.E pont, explorer/firefox alatt meg 20Euro 7200 pont.
Tehát, felajánlotta a rendszer (pontosabban, 0 booster pontot ír oda), hogy kipróbálhatok 3 autót egy hétig, az egyik a lambo, akkor audi A8, és BMW.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest