- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
RootRulez #547 üzenetére
Szakad a neted kolléga! Ezt azért mondom, mert nekem kegyetlenül szakad és gondoltam leszek akkora arc, hogy megpróbálok így játszani és nekem is ez jön ki néha játék induláskor...
Hazajöttem vidékre az ünnepek kedéért és hát azóta is ilyen a netem
Viszont azt kell mondjam kiválóan vizsgázott a NFSW a szar neten, engem anyáznak a játékosok, néha megjelennek mellettem autók, hozzájuk érek épp hogy lekoccolom őket kanyarodás közben és hopp eltűnt mellőlem a játékos, tükörbe nézek a csávó repül
Állati jó srácok, kipróbáltam a Vodás mobil nettel is ping átlag ~900ms, de ez sajnos nem elég, hogy ugyan ezt a király hatást elérjem mint a szakadó nettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest