-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
RootRulez #6550 üzenetére
valaki minden autót szeretne
valaki mindegyik kedvencét elsősorban külsőleg szeretné
valaki ha már van kedvenc, egy-két alkatrészt szeretne bele
valaki a top autót szeretné pro tuned szintre tuningolni
én itt bohóckodok 2010 nyara óta, és a skyline-om csak Pro Sport tuningra sikerült, a gumi volt benne pro tuned egyedül. Eleget ökörködtem alkatrészekért, és amikor egy srác, akit addig nem ismertem, felajánlotta, hogy kisegít 820 Forinttal, amíg nincs rá módom, hogy vegyek, igent mondtam. Azonnal BMW M3 E92-est vettem, bodykiteket vettem, pár aranykártya is került. Eleget nélkülöztem és nézegettem a boostos bodykiteket. Aztán írt egy régi ismerősöm is, hogy napokon belül érkezik neki a pénz és majd gondol rám, hitelez nekem. Akkor akciós 62500 boost járt, lett 2 ilyen csomagom, azonnal bodykiteket vettem még, és kártyáztam a nagy profilban jó sokat. Top T3 autók közül kiválasztottam egyet, ami tetszik is, megvettem azt. Ez a McLaren MP4. A 003-as profilban elégggé készen van már egy Impreza WRC-m, hát vettem egy boostosat is oda, épp ideje volt. Oda is került pár kártyapakk. Amire vágytam , megvettem. A külső tuning volt nagyon fontos, meg a BMW.
Az éppen akciós Nissan GT-R kéne még nagyon, jobban is, mint a valentin napi matricák. Eddig 4 nissant vettem, jó lenne végre egy ütőképes kedvenccel is jó időket menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest