-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #9299 üzenetére
Én tudom,hogy nem azt jelenti csak a múltkor épp ő írta, hogy nem elégedett a TH-s Murcielagójával és akkor vesz egy Elite CCX-et, hogy lenyomjon mindenkit. Tegnap egy Elite Vipert próbáltam letolni a kis "szar" Boxterrel de túl széles volt és többször váltott irányt, hogy azt jó szemmel elnézzem de a CCX egyébként a leghasználhatóbb az Elitek közül szerintem de az árát még így sem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest