Hirdetés
- XMLTV EPG letöltő progi
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SONY LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
driftstar #8871 üzenetére
Az erőltetést arra értettem, hogy 500 versennyel vagy 50-es szinten míg én a kis profilomban majdnem 1600 versennyel vagyok 45-ös(persze Rep duplázó nélkül). De persze a sok privát miatt érthető akkor a szinted.A sok privát miatt akkor jó sok nitród lehet vagy egyéb hasznos pu ami jól jöhet a multikban.
Más: az Evora-t eddig nem nagyon láttam amíg boostos volt de úgy tűnik van egy újabb használható T3-as IGC-s verda. Már csak az árát kell összekaparni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest