Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
A 2 Porsche felejtős bár a Boxter szép de elég gyengusz (és az első kabrio végre).
Az Europa-t érdemes megvenni nagyon erős a nitroja és jól fordul nem Elise vagy Exige szerűen betapad a kanyarban hanem lassabb menetben gázelvételre bedobja a seggét gyorsan fordulva 4 kerékkel becsúszik (erről fentebb már írtam!). Nagyon élvezetes vele menni, viszont szokni kell mert elég érzékeny a kormányzásra, szinte minden kanyar vehető full gázra (alapon), esetleg gázelvétel, de fékezni alig – alig kellett vele. -
tutuhawer
őstag
szereted avagy sem? Szeretnéd-e vezetni avagy sem? Szeretem a Nissant, a Lotust pedig nem? Így van. Nissant veszek, bármibe kerül, Nissanokkal versenyzem, akárhogyan is mennek. Nekem nincs pénzem autóra, legalább itt azzal mehetek, amivel szeretnék és jó menni. Ha az új autók közt neked van ilyen, akkor nincs kérdés.
Úgyis tudtad, hogy ez a válasz... A kérdésed akkor jó, ha van A és B autó, amit szeretnél, és megkérdezed, hogy mégis milyenek, mihez hasonlíthatók, hogyan mennek stb. Azt megmondani, hogy ez vagy az a jobb, ezért vedd meg azt - nem szabad.szerk: az Audit és a BMW-t is szeretem, látható is
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 4GB FHD 120Hz
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő