- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
gyuszito #7294 üzenetére
Jó mind a kettő csak a Forza Motorsport X-BOX ra készült elvileg a 3-hoz talán láttam emulátort (ha ez az) a 4 nem tudom megy e PC-n, és itt a tuning fogalma teljes más értelmet nyer mikor alkatrészeket cserélgetsz a motorban, vagy nyomó- húzó- fokozatokat állítgatsz a futóművön esetleg kerékdőlést (meg sok minden mást) a másodpercekért.
Minden esetre a GTR Evolution-t is érdemes kipróbálni és főként kormánnyal ha van (ahogy Tutu is mondta, bár lehet billentyűvel is) és abból sem árt egy force feedback-es a játékélmény kedvéért mondjuk egy Logitech MOMO is megteszi más kérdés a csapágyas piros MOMO sokkal komolyabb de árban is 2x 3x annyi lehet de neten az elsőt ki lehet fogni egy 10-es ért és nem kell egy ilyen csúcskategóriás Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 Wheel. -
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito #7294 üzenetére
én imádtam, főleg a sok modot, amit hozzá lehet tenni. Éppen meg akartam venni eredetiben, hogy mehessek a magyarok között bajnokságban vagy akár a nemzetközi színtéren, és akkor megadta magát a kormányom
logitech , de alsó árkategóriás. Sok RFactor kilométer is volt benne, jól szolgált. aztán elindult a NFS world, és maradtam ennél anyagi okok miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest