Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
marked one94
üzenetére
Brutál nagy lagggggolás, nálam is van mikor nem csak előbb indulnak el, de mikor betöltés után meglátom a rajtoló kocsikat, nekem már vissza sem számol és a többiek már rég elindultak, én meg csak nyomjam a gááááázt...
Szerény megfigyelésem, hogy eléggé szolgáltató függő, hogy mennyire sokat szív az ember elvileg a ping miatt... pl. BP-n UPC-ről nálam tűrhetetlen, pedig BIX-ig teljesen jó betonstabilan 7-12ms a ping, igen de ha külföldre nézek, akkor van mikor kiugrik 300-400-ra... otthon Komáromban a Komnet szolgálttaóm (kábeles az is) a Matávtól veszi a netet és mondjuk németekhez is stabilan 20ms körül van a ping és nem is csúsznak a játékosok a falon, nem mennek át rajtam a semmiből érkezve és nem is úgy rajtolok, hogy már nincs előttem senki.
Suli még érdekesebb, optikás net NIIF jóvoltából BIX-ig 1ms (vagy 10 ezred) stabilan, külföldre is 5-10ms mégis sz.r az egész... ezt meg nem is értem.1-2 haver más netes játék miatt panaszkodik a DIGI-re, hogy amilyen kiváló náluk minden belföldre, olyan ramatyok nemzetközi hálók felé...

Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Arc Raiders
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest