Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
marked one94
üzenetére
Brutál nagy lagggggolás, nálam is van mikor nem csak előbb indulnak el, de mikor betöltés után meglátom a rajtoló kocsikat, nekem már vissza sem számol és a többiek már rég elindultak, én meg csak nyomjam a gááááázt...
Szerény megfigyelésem, hogy eléggé szolgáltató függő, hogy mennyire sokat szív az ember elvileg a ping miatt... pl. BP-n UPC-ről nálam tűrhetetlen, pedig BIX-ig teljesen jó betonstabilan 7-12ms a ping, igen de ha külföldre nézek, akkor van mikor kiugrik 300-400-ra... otthon Komáromban a Komnet szolgálttaóm (kábeles az is) a Matávtól veszi a netet és mondjuk németekhez is stabilan 20ms körül van a ping és nem is csúsznak a játékosok a falon, nem mennek át rajtam a semmiből érkezve és nem is úgy rajtolok, hogy már nincs előttem senki.
Suli még érdekesebb, optikás net NIIF jóvoltából BIX-ig 1ms (vagy 10 ezred) stabilan, külföldre is 5-10ms mégis sz.r az egész... ezt meg nem is értem.1-2 haver más netes játék miatt panaszkodik a DIGI-re, hogy amilyen kiváló náluk minden belföldre, olyan ramatyok nemzetközi hálók felé...

Új hozzászólás Aktív témák

- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest