-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Micsurin #9786 üzenetére
Most mit hisztizel? Hosszú hónapok szisztematikus skillpakolgatását-fejlesztgetését kukázták a múltkor, a jelenlegi, közel sem ideális rendszerre áttérve. Mégsem vonyítottunk ennyit; elfogadtuk, hogy most már ez lesz. Nekem is van rx8, akkor még ütőképesebb volt, most meg elég gyakran elkenik a szám. De akkor is rányomok a következő futamra, mert a hangja zene a fülemnek, és nagyon frankón lehet vele fordulni.
szerk.: voltak zsaruk, de "közkívánatra" kivették azt a módot; helyette lettek a TE-kBekő Tóni: akit linkeltél, valami csalez-lopez? Megnéztem egypár videóját, és egyikben sincs traffic...
Ha jól tudom, hivatalosan ilyen nincsen a játékban...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest