-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Elősször is köszönöm szépen mindenkinek
és tudom a neheze még csak most jön, de csak egészség legyen a többit összehozzuk valahogy.
Majd akkor rákeresek , csak szerintem az én bankkártyám nem jó iesmihez, nincs még ijen számlám , de félek tőlle nagyon az a baj.
Starter packot már vettem sokat , de az nem számít bele gondolom. Meg kell lépjem ezt a lengyeles dolgot gyerekek , mert a játék is izgat , de a lové is kevés , s pont most akartam megint rendelni de akkor , megpróbálom valahogy meglépni előbb ezt a dolgot.
Esetleg ha van valakinek fél óra szabad ideje + skype akkor neki ugranék Nick: n-freee(#6187) SylarHUN
Ma átböngészem ujra az irományod , de kb mennyibe is fáj akkor mondjuk 1000, boost??
Esetleg te is foglalatoskodhatsz velem ha vannak idegeid .
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest