- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Srácok... Hatalmasat küzdöttem a Mclarennel...
Körülbelül 9k boostom ment el csak az ideális kerék megtalálására...óriási meglepődésemre a piros gumi rettenetesen szerepelt...Viszont! amivel a Route 55 ös időt is futottam (Velo) az fantasztikusnak tűnt...talán a kék tuned rugók miatt...talán mert az autó nem szereti a pirosat...Szerkk.: UFO akkor ezt érezhetem én is?? A r...dt életbe...azért kezdtem el az okosítást, mert gyengébbnek tűnt... DEJÓ....9k kukába *.* ennek örömére megyek DDMT2-zni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- További aktív témák...
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest