Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
Jó Estét !!!
Nem voltam egy kicsit , és most bújom mint állat a sorokat.Látom sok vélemény a motor szin, kulcsosság , arány , stb.
Van aki igy , van aki ugy : de nekem ami jön azt tettem bele ( part ) . a bibi ott kezdödöttt , hogy ojjjan mintha besszagggatna ( darabos benzin ) jelenség ,
Kérdés az , mitől van ?
Sorokat hámozom , elég nagy a paletta és nem mindegy mit rakok bele , van aki egy szinre esküdik ( de nem jó ) . Van aki zöld motorra esküdik , ( más pont azt dobja kukába )...MÁS : most mi van ? ojjan kusza az egésssz , hogy mosmá elvesztettem a fonalat , de egygyet azé megmagyarázhatna valaki ?
Honnan tudom meg , mi a jóösszeállitás ? ( párdon ) , kétségem onnan gyün : hogy ami másnak jó az nekem biztos hogy nem .Várom válaszaitokat , és figyelek mint álllat , ( persze azé ezt tudom és láttam má ).
http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/us/Amugy nem jó gondolat ( ahogy esik , ugy puffan ) gondolat sor ...csak ojjan irjon aki ért a hámozáshoz és indokolni tudja ezt a szinkavalkádot .(mit és hogyan).
Bocs mindenkinek , de tisztán szeretném látni a dolgokat.
(EGY KICSIT HOSZÚRA SIKEREDETT ) elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest