-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
(saját vélemény ) : épísd a kocsit [link] az oldal szerint , ha nem jön be akkor , variálj , méghozzá : Kék ,kék, zöld , 3xpiros. ha ez sem jön be akkor , nem tudom, érdeklődj kérdezősködj. s talán jutsz valamire.
Tutu mikor gurulunk egy jót ?
(#5296) LamerGyuri
hát nem toom de kössz , majd lessz valahogy játszogatom , de már nem izgat , legalább is próbálom magam nem hergelni s ennyi soha nem te-z tem ,de most szinte csak azt gyurom , s próbálgatom a kocsikat. -
tutuhawer
őstag
Szevasz. A tapasztalat tudja alátámasztani a színkavalkádot. Vagy a stat oldal, ahol látom, hogy a skyline 2000-t vezető sofőrök X tuninggal így-úgy mennek. Én azt tudom, hogy ha kell, dobom a szemétbe, ami nem tetszik, de rögtön. ha nem jön helyette újabb cucc.... akkor nem jön. Valahogyan meg kell határozni, hogy mi a szar a gépben. Nem vagyok tuningguru, de a sok szar verseny után rájövök, hogy valami szar a kocsiban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged