-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelep
senior tag
Persze én is vertem már meg jó pár csalót, de többségében a csaláshoz minimális ész is társult. Innentől már nem lehet túl sok mindent csinálni. Mostanában összeszedem a gyémántokat és Alt+F4. Ha eszembe jut, hogy tolni kéne pár versenyt, tuti összefutok 1-2 csalóval...Esetleg elveretem magam pár 50-es szinten lévő emberkével akik murciélagot vagy épp porsche-t hajtanak miközben én egy Lotust vagy egy TT-t a lvl37-es szintemmel. Sok értelme van...A csalót és a lambókat is a rajtnál látom először és utoljára.
Ha még szinte egy agyhalott illetővel is akadok össze, hiába érem utol, esetleg előzöm meg a kanyargós részeken, egy kisebb egyenes szakaszon már ismét állva hagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest