- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Egyébként nagyon jól szórakoztam vele, általános tapasztalataim:
Verseny leginkább a legelső szinttől fellelhető versenyhelyszíneken van (Main Street, Mason Street), a többi helyen belőttem multira a requestet, és csapattam az utcán, hátha jön valaki, de inkább a rendőröket idegesítettem. Apropó, üldözés: tizenegyéhány percen és negyven-ötven autótól a legjobb módja annak, hogy szintet lépjünk. Egy ilyen kaliberű futam akár tízezres XP-ket is hozhat! Pénzszerzésre marad a multi, mert itt háromszor-négyszer annyi kavicsot is össze lehet tápolni, mint single-ben (reputációból dettó). A grafikával mint mondottam nincs baj, ráadásul már most bugmentes. A multi-kérelmeknél néha a nihilbe tölt, és nem történik semmi.
Az AI buta, de legalább csal, ezen nem kell meglepődni, tipikus EA-fícsör. Komoly tapasztalatokkal sem biztos, hogy levered őket, mert bármikor eléd teleportálhat egy autó (ám ez rájuk is igaz lehet). Mindenesetre ezek a versenyek nyugisabbak, mert a multikban sok a tapló, és néha olyan varázslatokat szórnak ki magukból, hogy csak kamillázol, mi is van (és vannak persze a túl udvarias versenyzőtársaink is, akik egy multi meccset addig nem ready-znek le, amíg be nem eresztenek nyolc embert a szerverre. Gondolom azt kizárják, hogy az 1v1 meccsek is lehetnek izgalmasak, pedig a levelingben igen-igen sokat segítenek a kettes meccsek). Az egyes szintű kocsiknál az Eclipse-t próbáltam ki, és erősebbik testvérét, a ketteseknél volt (bal)szerencsém a Golfhoz (megaszar, nem ragozom), és a 350Z-hez (egy fokkal, de akár többel is jobb mint az R32). Porschéig sajna nem jutottam el, az 19.-ik szintnél lett volna elérhető (18 és félig jutottam), de ismerve az előző NFS-eket, a nyakamon a késsel is azt mondanám, az a legjobb 2-es autó.
Spellek: van néhány ótvar, hasznos, és nélkülözhetetlen (így sorrendben). Az ótvar a slingshot (mire való?), a shield (nem volt érdemes használni) voltak. Hasznosnak a nitrót, és a "ready"-t tartottam (feltölti a kimerült spellt). Nélkülözhetetlen szerintem (pursuitban mindenképpen) a Juggernaut (bármin átmész, ami autó), a run-flat tires (felfújja a kilyukadt kerekedet), és az emergency evade (szétlöki a téged bekerítő fakabátokat - bár nem egy valósághű darab, azért áldani lehet érte a programozókat). Minden győztes meccs végén ledob random valami spellt a szerver, az utóbbi hármasnak úgy örültem, mint majom a f@szának.
Szóval a bétáról inkább jókat tudok mondani, mint rosszat, és nagyon várom a teljes verziót. A fizetős tartalmakat természetesen lehúzásnak érzem, de valamiből fenn kell tartani majd a szervereket is, ámen.
Remélem felpörög a topic a megjelentével, mert jókat lehet benne csapatni, és láttam példát az önszerveződésre is a játékon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest