Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Mini PC
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Szasztok valaki feldobná a mentését valahova a 3. sorozatt utoldó versenye útán kiléptem,és amikor ma újra akartam kezdeni eltüntek a mentéseim....
-
dunc
nagyúr
Halihó driftre valami tipp? Vagy ez egy csúnya tréfa a fejlesztőktől ?
-
dunc
nagyúr
Nállam a leglátványosabb változás ott van ahol a nissan vs. honda verseny van,ott 17-18 fps volt a rajtnál,és ment alá is
,de most 50 fps-el indul,a kari 4850,jelenleg nem tapasztaltam kifagyást se,a 2 patcht egymás útán felraktam,és a beállitásokkal is variáltam,most azt mondom,hogy játszaható a játék,nem gondoltam volna,hogy valaha megcsinálják. Viszont itt a Dirt 2 tehát a Shiftet nem kicsit le......om
-
dunc
nagyúr
Sziasztok felraktam az1.2 patch-t és ezzel is ugyanúgy fagy a játék,de mintha stabilabb ,és magasabb lenne az fps,és rajtnál nincs fps visszaesés,a fagyásra orvosság?
Másnak mi a tapasztalata a 1.2 patch-al? -
dunc
nagyúr
Egy szó mint száz eléggé bugos a játék,amit remélhetőleg javítanak,gondolok itt a teljesitmény ingadozásra,a grafikai bugokra stb.....türelem még friss a kicsike.
-
dunc
nagyúr
Tényleg gyengén muzsikál sajnosa játék tetszik,de nem úgy fut ahogy én szeretném,és szerintem egy közép erös gépem van amin többet várnék!
Kiváncsi vagyok lesz -e valami atira mert ua ati,sőt erösebb is gyengébben szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Seasonic Prime 1000W 80 PLUS Gold
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest