Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Na kész ,végiggmentem....De ami a lényeg,hogy csak 77%-ot ír.Ez hogyan lehet?Minden nap Dominated és szinte az összes csúcs az enyém.Nem tudom kinek,hogy megy de nekem nagyon könnyű volt.Ryo ellen volt szinte a legkönnyebb.Nevetséges időket ment a dragban(ő 11 mp körüli,én meg mentem 6.87-et) és a driftben is csak 3500-at csúszott maximum.Speed Challangera nehezen találtam verdát ami jól megy és jól irányítható de végül a Marcelaggo(ha jól írom) és a Porsche Turbo GT-vel nagyon meg voltam elégedve.A Lamborgini gyorsabb de Porsche meg jól kanyarodik még 250 felett is.Nekem a legnehezebb a Grip King volt.Nagyon hosszúak voltak a pályák és jól hajtott az ellenfél is.A Drift King valami nagyon béna volt,2700-at csúszott maximum.Én a végére 4000 alatt soha nem csúsztam.Az egyéni rekordom 9500 felett volt egy kicsivel.Na most várhatok egy évet az új NFS-re,mert nem gondolom,hogy mégegyszer végigzúzom...elég unalmas lett a végére.Ti mire milyen autót használtatok?Én ezeket ajánlom:
-Drag:Supra
-Drift:Nissan Silvia,Rx-7
-Grip:Lamborgini Murcelaggo,Porsche Turbo GT
-Speed Challange:Lamborgini Murcelaggo,Porsche Turbo GT -
total90
veterán
Na én meg jól elkúrt@m a karriert.Eladtam az RX-8-at,mert a legyorsultak és vettem helyette egy Nissat Protot...valami hihetetlen rossz.Sokkal lassabb időket mentem mint a Mazdával.Na eladtam a Protot is(persze full tuningal) és vettem egy Ford Mustang Shelbyt(az újabb kiadást).Az meg egyszerűen elmegy oldalra gyorsulás közben,nem tudom kontrolálni.Ha eladom annyi pénzem marad,hogy vegyek egy Lancer IX-et meg egy tuning sort belerakni.Megérné?A lancer jól gyorsul?Vagy egyáltalán milyen kocsival jó gyorsulni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- 90-es években voltam gyerek
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest