Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Száguldozni én is szeretek
de ez már marha unalmas, hogy a Carbonnak újabb kiegészítő az U1-hez feelingje volt, ráadásul a grafika is ronda lett, semmi új. Jobb lenne mostmár összeütniük egy újabb grafikus motort, és lenne váltakozó napszakok, meg drag is (persze nem úgy scriptelve, mint a MW-ben, mert attól elhánytam magam, hogy meg volt rendezve a forgalom...), nem ártana kidobni ezeket az idiótán artikuláló hülye színészeket sem, és egy érdekes sztori kéne már, olyan játékmenettel, ami legalább kicsit is elüt az előző 4 résztől...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de ez már marha unalmas, hogy a Carbonnak újabb kiegészítő az U1-hez feelingje volt, ráadásul a grafika is ronda lett, semmi új. Jobb lenne mostmár összeütniük egy újabb grafikus motort, és lenne váltakozó napszakok, meg drag is (persze nem úgy scriptelve, mint a MW-ben, mert attól elhánytam magam, hogy meg volt rendezve a forgalom...), nem ártana kidobni ezeket az idiótán artikuláló hülye színészeket sem, és egy érdekes sztori kéne már, olyan játékmenettel, ami legalább kicsit is elüt az előző 4 résztől...