Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
De:
a; Visszaolvasol!
b, Röviden:
Több helyszínen, legaális versenyeken nyomolhatunk majd, fajtánként csoportosítva. Magyarul: Helyszín-Versenytípus párok vannak, pl. Drift-Japán, Drag-USA-(Kalifornia asszem) stb. Mindenhol a legjobbnak kell lenni. Ha mindent megnyertél, akkor "kizöldül" a korona, és vége a játéknak. minden helyszínehez egyedi reklámok, és zenék is tartoznak.DOMy
-
Zewa
senior tag
Bár.. Arra kiváncsi leszek hogy mennyire fogja megterhelni a EA szerverét? lehet hogy ugy be fog álni mitna gerely. Esetleg ha vki letudja szedni és utáéna beszar az EA szerver az nekem áétküldi esertleg seedeli? Pls
/ez termélszetes forditva is igaz hisz bröm-brömözni nem kell sávszél
)
-
Kiskokó
veterán
sztem attól hogy ha kilehet kapcsolni és szerintem kilehet majd.. nem lesz olyan hogy nem kel fizetni ha örik akrko sem kel fizatn i a javitásért már csak azért sem mert nem lenen fer mindeki törésnélkül mene mert több pénze maradna... vagy ha fizetni kel a javitásért kakor vlami másért kele fizetni ha ncis bekapcsolva a törés.. sztem
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest