- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- LG LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na kész ,végiggmentem....De ami a lényeg,hogy csak 77%-ot ír.Ez hogyan lehet?Minden nap Dominated és szinte az összes csúcs az enyém.Nem tudom kinek,hogy megy de nekem nagyon könnyű volt.Ryo ellen volt szinte a legkönnyebb.Nevetséges időket ment a dragban(ő 11 mp körüli,én meg mentem 6.87-et) és a driftben is csak 3500-at csúszott maximum.Speed Challangera nehezen találtam verdát ami jól megy és jól irányítható de végül a Marcelaggo(ha jól írom) és a Porsche Turbo GT-vel nagyon meg voltam elégedve.A Lamborgini gyorsabb de Porsche meg jól kanyarodik még 250 felett is.Nekem a legnehezebb a Grip King volt.Nagyon hosszúak voltak a pályák és jól hajtott az ellenfél is.A Drift King valami nagyon béna volt,2700-at csúszott maximum.Én a végére 4000 alatt soha nem csúsztam.Az egyéni rekordom 9500 felett volt egy kicsivel.Na most várhatok egy évet az új NFS-re,mert nem gondolom,hogy mégegyszer végigzúzom...elég unalmas lett a végére.Ti mire milyen autót használtatok?Én ezeket ajánlom:
-Drag:Supra
-Drift:Nissan Silvia,Rx-7
-Grip:Lamborgini Murcelaggo,Porsche Turbo GT
-Speed Challange:Lamborgini Murcelaggo,Porsche Turbo GT
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest