Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
zsolthee #4144 üzenetére
Nem tudom, mennyire vagyok fasza gyerek, de tény, hogy tavaly január óta folyamatosan játszom, talán csak 2 autó nincs meg az eventesek közül, az egyiket 99%-nál buktam el a munkahelyi óra miatt. Késik 4 percet, végetért az event. Nagyjából az utolsó 6-7 eventen már nem kellett extra benzint sem vegyek aranyért, de korábban is csak max erre fizettem. Az is igaz, hogy már jó régen van 1000PR feletti autóm, és ahogy írtam korábban, máshogy kell vezetni a super és felette kocsikat, mint a gyengébbeket... A drift kimondottan lassít, a Nitro-s pályákon meg nem kell mindegyik csíkba belemenni, egyet-kettőt ki lehet hagyni, ha a nitro kitart a következőig. Így nem vesztesz annyi időt...
Szóval akkor lennék fasza gyerek, ha 2 hét után kitöröltem volna a picsába ezt az időrabló szart, de nem tettem, és azóta is játszom. Idióta, mániákus játékbolond vagyok... Kell valami öröm az öregembernek is... -
joe007
tag
válasz
zsolthee #4105 üzenetére
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal!
5200 körül mozgok az 570S-el és rendszeres, hogy szándékosan lebutít a program, hasonlóan amikor már nagyjából sejted hova teszi a 3 kártyából azt ami neked kell hát persze hogy nem oda kerül!
Így vagyok ezzel a BRR-el is!
Amint egy kicsit haladnál előre akkor nem nagyobb ponttal jön az ellen, hanem legalább 1-200 ponttal kevesebbel és jóval erősebb kocsival, ami Tuned!Teljesen felcsesz ez az egész
régen a Tournament ennél sokkal kulturáltabb volt!
-
joe007
tag
válasz
zsolthee #4021 üzenetére
Sajnos a játék elején én is így kezdtem és értetlenül álltam hozzá, hogy ha a játékos minden nap megcsinálja a feladatokat és teljesíti a szinteket, miért nem tudja végig vinni a játékot, hogy megnyerje a kocsit?!
Pl. ha egy RR3-ban megcsinálod a napi feladatokat akkor nem kell külön farmolni csak azért, hogy végig tudd vinni külön gold költése nélkül az adott eseményt!A válasz egyszerű --> Az EA lovét szeretne tőled, hogy ha nem tudtál eleget farmolni az általunk már többször leírt módszer szerint, akkor igen is Goldért vegyél lila vagy sárga fejlesztési csomagot és úgy menni fog!
Sajna én aranyat költöttem az elejében lásd Lambo Huri Academia elvesztése és nagyon bosszantott a dolog, de most már tudom a megoldást minden kocsi megnyerésére, ahogy azt már egy 'régebbi' hozzá szólásomban részletesen leírtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest