- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Néha korlátozott ideig szokott prémium ládákban lenni hozzá BP vagy pedig az in-game store-ból.
Később jöttem rá én is, hogy beszerezni egy egyedi autót (pl. Mustang Razor) nem volt oylan jó business. Jiába maxolom ki, BP hiányában nem tudom feljebb tornázni a csillagokat.Más: Visszaírtak a Majmok a jegyemre, miszerint nem kaptam meg a goldot. Játékon belül jóváírták tegnap a hiányzó aranyat!
2 hétbe telt, de sikerült. Közben rákérdeztem, hogy az a hiba mikor tűnik el, amikor vásrlásnál azt kapom, hogy "Purchase verification failed"? Azt mondják, egy 3. féltől jön a visszaigazolás a vásárlást illetően és ott van náluk valamilyen globális probléma ezzel kapcsolatban. Ha javították, akkor azt a következő NFS patch-ben kitolják és újból működni fog. -
zsolthee
senior tag
Én is rizikóztam: annál az egynél bedobtam neki a 160 gold-ot a skip-hez, de reménykedtem, hogy az utolsó nem lesz nehezebb. És nem volt. Egy GT3 RS-sel kellett 1 vs 1-ben menni egy P1 ellen.
De a szemét support azóta sem válaszolt a leveemre. Se gold se vásárlási lehetőség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest